Да пазаруваме от UK – Начини, доставки, отзиви – Тема 61

• 96 363
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,за Окалан ми е въпросът-там нямаше ли завишен минимален праг на безплатна доставка?С кой превозвач поръчвате от там?Благодаря,предварително!

# 661
Мисля, че не може да поръчаш от английската версия, но пък доставката до бг е безплатна над 60лв. Нещата идват за 3-4дни с DHL, много по удобно е.

Здравейте! Опитвам се да се регистрирам в next.co.uk,обаче ми отказва регистрацията. Давам адрес на габиели. Да не би да не доставят до техен адрес? С други сайтове не съм имала проблем досега

Ами аз искам от намалението им, иначе знам за  варианта до тук...

# 662
няма как от няколко години
регистрация само от УК - на домашен адрес, плащане с английска карта
те и намаленията им не са това, което бяха...

# 663
Здравейте, може и да е коментирано напред в темата, но не го открих..та въпросът ми е :
Gabko nачислява ли  такса за преопаковане за дрехи от George?
Ще пазарувам само дрехи!

# 664
  • София
Не, не начислява, само от гросерито начисляват.

# 665
 Ако ги сложат в кашон за опаковане ще има допълнителна такса от Габко.

# 666
А мога ли да откажа кашон или слагат по тяхно усмотрение

# 667
По спомен те опаковат за да може пратката да пристигне не нарушена ако мога така да го кажа.Звъннете в офиса и питайте.Аз лично се наиграх с тях.

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 23:16 от cia_maritima

# 668
Пакетират се допълнително само гросеритата, защото идват в отворени торбички насипно.
За другите сайтове нямате проблеми.

# 669
  • Бургас
Когато съм поръчвала дрехи от Асда Джордж са идали в наелонов плик. Мисля,че не е необходимо превозвача да пепакетира. Само от Асда Гросери превозвача ми поставя продуктите в техен кашон тъй като те досега са идвали в торбички насипно. Само искам да кажа,че превозвача ми не е Гапко и не зная те как работят.

# 670
Хипотетично решават да я сложат в кашон без значение каква е пратката,по тяхно усмотрение.Отиваш да я вземеш и хоп няколко левчета отгоре.Не е приятно в сайта е упоменато но знае ли човек кога и по колко ще бъде изненадан?Не били за 1левче но не ми го върнаха,аз лично се отказах от тях,предпочитам нещата да са ясни и точни.

# 671
cia_matrina, a кой превозвач поръчвате ?

# 672
Ами през Ггбг и Лерон за мен това са фирмите.За това имат много работа защото не преопаковат.Действат по друг начин но е поносимо и разбираемо.

# 673
Точно ggbg ми сложиха нещата в пластмасова касетка, после в чувал и платих допълнително 14лв над теглото на покупката от супермаркета.

# 674
Имам 6 касетки от английски гросерита и си ги позвам с кеф Simple Smile даже съм хепи, че са ми без пари

Общи условия

Активация на акаунт