СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 8

• 94 975
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Не го познавам отблизо този човек, но гледайки маниерите му по телевизията, поведението определено ми внушава мисли за нещо не много здравословно. Чак ми е неприятен да се гледа. А неграмотния български не искам и да го коментирам изобщо.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 09:58 от Анонимен

# 556
    Публична трибуна на Стоянов само с детектор на лъжата.
 И аз вече си мисля, че има нужда да се намесят психолози, психиатри  и  психоаналитици . Има научни, а не църковни методи да бъде анализирани и лекувани хората с разстроена психика. Едно заболяване хванато в началото има сигурно по-добри шансове за лечение.
Всички сме гледали "Красив ум" за живота на Джон Наш, който страда от шизофрения. Не бива да имаме предразсъдъци по отношение на болестите, независимо от какъв произход са.Ако днес не може да се лекува нещо,утре вероятно учените ще намерят решение.

# 557
# 558
  • София
Аз вече започвам да изпитвам отвращение към всичко свързано със скандалите от последните месеци Unamused. Някак никой не излезе чист от ситуацията. А детето ми тепърва ще започва да учи там и последните две години цялото семейство положи усилия това да се случи.

# 559
Ми то си е за отвращение,zazu1
Понеже подобни гнусотии са забъркани в доста, айде не всички, но доста училища, народа драпаШЕ за СМГ. Досега ПОНЕ всичко изглеждаше цветя и рози, медали и любов.
На мен вече ми става тъпо, че съм записала детето на курс и тази година. Но съм любопитна за преподавателя и ще посетим поне първи модул. Представям си какво ти е на теб.
И не е ли време всички забъркани да си търсят правата по съдебен ред, а не по срещички тук и там, а новата директорка да вземе да си качи на сайта информация и да насрочи родителските, да се успокоят родителите.

# 560
  • София
Аз за курсовете грам не съжалявам. Мисленето на детето се разви толкова много през тези две години. Влиза с огромно желание в СМГ. Няма търпение да се запознае със съучениците си. Просто някак се надявах, че тук са събрани мотивирани учители, деца, родители, директор, които гледат в една посока, а това са си явно някакви мои самозаблуди. Всеки си гони негови си интереси, има намесени и едни пари, има враждуващи лагери. Годината започва, а няма кой да вкара нещата в ред.

# 561
Аз за курсовете грам не съжалявам. Мисленето на детето се разви толкова много през тези две години. Влиза с огромно желание в СМГ. Няма търпение да се запознае със съучениците си. Просто някак се надявах, че тук са събрани мотивирани учители, деца, родители, директор, които гледат в една посока, а това са си явно някакви мои самозаблуди. Всеки си гони негови си интереси, има намесени и едни пари, има враждуващи лагери. Годината започва, а няма кой да вкара нещата в ред.
Имате възможност да научите неща, които другите научават след година или две изкарани в СМГ. Надявам се, че такава публичност ще ограничи подобни практики в бъдеще.

# 562
Просто някак се надявах, че тук са събрани мотивирани учители, деца, родители, директор, които гледат в една посока, а това са си явно някакви мои самозаблуди. Всеки си гони негови си интереси, има намесени и едни пари, има враждуващи лагери. Годината започва, а няма кой да вкара нещата в ред.
Събрани са. И са мотивирани. Всеки по свой начин. Друг е въпроса дали мотивациите на всички са взаимно съвместими...И как родителите се обединиха около общите интереси, за да ги защитават, същевременно защитавайки минималните нужди на читавите учители от доходи...
Или родители и учители чакат да бъдат оправени от някой? Е все някой ще се намери да ги оправи всичките.
Публично.

# 563
Хайде стига де. Стоянов е голяма смешка. Няма смелост и достойнство да излезе и от самото начало да каже коя е истинската причина за скандала и разчистването на сметките с Тодорова.

Видите ли, Рангачев от Америката дошъл, направил анализ и му отворил очите за парите на настоятелството. Той преди Рангачев да го светне, не бил се усетил за тази тема и сумите.
В интервюто за Кулезич каза още една смешка. Той сега разбрал, че на националния кръг на Кенгуруто се определят стипендиите и, че заради тях Тодорова "ощетила" децата от СМГ в полза на кого не стана ясно. Код, може би в полза на ПЧМГ?  Wink
Ама как така му се получава?!?!? Нали е директор на "най-доброто" училище в България. Ако той не е наясно с тези неща, означава, че просто не е бил на мястото си.

# 564
  • София
Малко встрани от обсъжданата тема, да поздравим децата, които продължават да печелят медали, въпреки скандалите.Hug

Триумф за СМГ на Втората олимпиада на мегаполисите в Москва

Осем медала за учениците от СМГ на Втората олимпиада на мегаполисите в Москва

# 565
Той сега разбрал, че на националния кръг на Кенгуруто се определят стипендиите и, че заради тях Тодорова "ощетила" децата от СМГ в полза на кого не стана ясно. Код, може би в полза на ПЧМГ?  Wink

Зависи от гледната точка.
От моята, ПЧМГ е ощетена от нарушенията на националната комисия, така че споменаването на полза за ПЧМГ е несъстоятелно.

ПП - С каква идея слагаш ощетила в кавички?

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 12:38 от kodbg

# 566
Той сега разбрал, че на националния кръг на Кенгуруто се определят стипендиите и, че заради тях Тодорова "ощетила" децата от СМГ в полза на кого не стана ясно. Код, може би в полза на ПЧМГ?  Wink

Зависи от гледната точка.
От моята, ПЧМГ е ощетена от нарушенията на националната комисия, така че споменаването на полза за ПЧМГ е несъстоятелно.

ПП - С каква идея слагаш ощетила в кавички?

От твоя гледна точка може. Но Стоянов на няколко пъти намеси ПЧМГ точно в обратния на твоя контекст, свързано именно с това състезание. Не коментираш изказването му, че едва сега разбрал за стипендиите и каква и била мисълта на Тодорова във връзка с тях и мазнята с протоколите. Както и, че едва сега разбрал от разследването на Рангачев за парите от курсовете и т.н. глупости, които изприказва. Иначе той е като онази песен - "аз съм бяла и добра". Той Рангачев заподозрял.

Към днешна дата "ощетила" си е точно в кавички. Какво конкретно се е случвало тогава никой освен Гроздев, Тодорова, МОН и СМБ не може да каже. Както чухме от устата на Кастрева - Тодорова е подписала в изпълнение на заповед. Кой и какво й е обещавал за останалите деца ... мисля, че няма да излезе наяве никога, защото едни бюрократи ще бъдат сериозно разклатени.  Wink В никакъв случай не я оправдавам. Но не смятам, че тя конкретно е по - виновна от Гроздев и СМБ. На мен лично СМБ в тази случка са ми точно толкова мръсни, колкото и Гроздев. Особено след като се провикнаха с някакво смешно становище, съвсем на време(това е в огромни кавички), месеци след състезанието. Иначе мълчаха като.... (да не употребявам нецензурни думи) доста дълго време. Ама както се казва - който и каквото да ти говори, все за пари става въпрос.  Wink Я стипендии, я такси от състезания, но не и деца.

# 567

Аз пък смятам, че не е налична цялата необходима информация. И никога няма да е налична, поради многото и разностранни конфликти в този театър. Да, знаем последствията, но не знаем същинските причини. И не знаем задкулисните главни действащи лица.
И  в момента говорим НЕ за Кенгуруто, а за скандала в СМГ, т.е. нещо, което тръгна от състезанието, но после се оказа, че състезанието е само повод и конкретиката е доста по-дълбока и различна от сърцераздирателните словоизлияния "аз много обичам децата и затова я уволних, защото ги ощети".  hahaha hahaha hahaha Няма трезвомислещ и логичен човек, който вече да му вярва на тези брътвежи.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2017, 00:09 от Анонимен

# 568
Има обявена родителска среща за 5 и 8 клас

# 569
Аз пък смятам, че не е налична цялата необходима информация. И никога няма да е налична, поради многото и разностранни конфликти в този театър. Да, знаем последствията, но не знаем същинските причини. И не знаем задкулисните главни действащи лица.
И  в момента говорим НЕ за Кенгуруто, а за скандала в СМГ, т.е. нещо, което тръгна от състезанието, но после се оказа, че състезанието е само повод и конкретиката е доста по-дълбока и различна от сърцераздирателните словоизлияния "аз много обичам децата и затова я уволних, защото ги ощети".  hahaha hahaha hahaha Няма трезвомислещ и логичен човек, който вече да му вярва на тези брътвежи.

Блис, информация лека полека започва да изскача и тя в никакъв случай не е от полза нито на ПТ, нито на останалите й дружки. Тъй че може би вече започват да съжаляват, че са разровили гнездото с оси. Аз още преди два месеца казах, че по грешен път са тръгнали шепата протестиращи родители от класа на ПТ, да не кажат после, че не съм ги предупредила. Ето, нещата започват да се случват. Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи. Чудя се защо изобщо ти обръщам внимание, като знам ще си хейтър на пълно работно време, ама да ти уплътня сега следобеда. Че човек като трупа много отрова и не я сподели, може да избухне в непредвидима форма, т.е. мисля за теб Wink

Общи условия

Активация на акаунт