СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 8

• 94 971
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Има обявена родителска среща за 5 и 8 клас

"На 13.09.2017 година от 18:00 часа ще се проведе родителска среща за учениците от V клас и от VІІІ клас:

за V клас в Учителска стая
за VIII клас в Кино зала
*Ръководствто на СМГ „Паисий Хилендарски“ моли родителите на учениците от V и VІІІ клас на срещата да присъства САМО ПО ЕДИН представител на ученик."
http://smg.bg/news.php?id=475

В кино залата има ли място за 168 ( 6х28 ) родителя + 6 класни ръководителя = 174 човека?

# 571
Аз пък смятам, че не е налична цялата необходима информация. И никога няма да е налична, поради многото и разностранни конфликти в този театър. Да, знаем последствията, но не знаем същинските причини. И не знаем задкулисните главни действащи лица.
И  в момента говорим НЕ за Кенгуруто, а за скандала в СМГ, т.е. нещо, което тръгна от състезанието, но после се оказа, че състезанието е само повод и конкретиката е доста по-дълбока и различна от сърцераздирателните словоизлияния "аз много обичам децата и затова я уволних, защото ги ощети".  hahaha hahaha hahaha Няма трезвомислещ и логичен човек, който вече да му вярва на тези брътвежи.

Блис, информация лека полека започва да изскача и тя в никакъв случай не е от полза нито на ПТ, нито на останалите й дружки. Тъй че може би вече започват да съжаляват, че са разровили гнездото с оси. Аз още преди два месеца казах, че по грешен път са тръгнали шепата протестиращи родители от класа на ПТ, да не кажат после, че не съм ги предупредила. Ето, нещата започват да се случват. Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи. Чудя се защо изобщо ти обръщам внимание, като знам ще си хейтър на пълно работно време, ама да ти уплътня сега следобеда. Че човек като трупа много отрова и не я сподели, може да избухне в непредвидима форма, т.е. мисля за теб Wink

Въпрос на гледна точка казало кучето и.... Джофра, казах ли ти, че имаш уникален ник?!?!? Добре си си го избрал. А ти като симпатизант на СМГ си доста осведомен за факти от кухнята на СМГ. Точно колкото едни сектанти, разхождащи се из училището. А ми обръщаш внимание, защото това което пиша има резон и се дразниш от което. И ми обръщаш внимание, защото тук във форума ти е по-лесно да пишеш неистини. А отровата е запазена за твоята уста и за устата на другият трол, използващ името на учителката в обиден контекст.  

Всъщност аз мисля, че започнаха да излизат факти за Стоянов, които той не искаше да се разпространяват. Затова и към момента уж Рангачев е направил анализ и той му е казал, къде се корени проблема.  hahaha Той не бил се замислял преди това по въпроса. Но пък беше сметнал едни фантасмагорични възнаграждения от 5-6 000 лв., които после слязоха на 4-5 000 лв., и накрая се оказаха не повече от 2 000 лв. Затова и едва сега разбрал, че има стипендии и си е дал сметка, че може би там е проблема с Кенгуруто.  hahaha И му е било удобно да използва парите на настоятелството, защото ако бяха влизали по друг начин щеше да му се наложи да пуска ЗОП и да се отчита. А както се видя от констатациите на МОН хич не го бива в прикриването нито на шашмалогиите с даренията към училището, нито с процедурите по ЗОП. И е редно да се запитаме за тези неща кой е бил отговорен?. Може би един бивш заместник директор по АСД стоял 3-4 месеца, семеен приятел на директора и съпруг на настоящия говорител на директора, обвързан по един или друг начин с общата църква? Не знам. Проверките ще кажат. МОН е сигнализирало компетентните органи.
Та действително с уволнението се разрови едно гнездо, но се оказа, че не е точно желаното гнездо.   Joy

Последна редакция: ср, 13 сеп 2017, 00:11 от Анонимен

# 572
Много ли ще е нахално ?!? да ви помоля да си водите спора за ЕК и всичко останало в темата за математически турнири, да се изнесете накрая и да ни оставите да си пишем за родителски срещи, медали и едни други такива прозаични, дребни и ежедневни неща.... дали има шанс някой модератор да се включи.

# 573
Хахахаха, досега там няма ни за биология, ни за информатика, ни за химия, ни за физика....
Ама е добра идея да се направи(то имаше една такава, навремето Дидева я помни), но няма да е обособена само за децата на СМГ Simple Smile.

Малка част от резултатите от 8ми Международен Фестивал на младите математици :
http://bgmathfest.com/docs/30ez17k.pdf

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 16:11 от mivan

# 574
Извинявам се, че измествам темата, но ми е любопитно - защо Шаркова е напуснала СМГ?

# 575
  • София
Родителска среща за учениците от V клас и VIII клас

На 13.09.2017 година от 18:00 часа ще се проведе родителска среща за учениците от V клас и от VІІІ клас:

за V клас в Учителска стая
за VIII клас в Кино зала
*Ръководствто на СМГ „Паисий Хилендарски“ моли родителите на учениците от V и VІІІ клас на срещата да присъства САМО ПО ЕДИН представител на ученик.

http://www.smg.bg/news.php?id=475

# 576
Цитат
Извинявам се, че измествам темата, но ми е любопитно - защо Шаркова е напуснала СМГ?

Можем да предположим, че е решила да приеме нови предизвикателства, след като мина конкурса за директор в СМГ преди няколко години.

# 577
  • София
Скрит текст:
Заради конфликт със Стоянов.

# 578
Аз съм уверена,че СМГ ще запази нивото си. Вярвам, че там има достатъчно свестни преподаватели, които да са стабилната основа.

# 579
  • София
някой има ли копие от протокола, който е подписала П.Тодорова? Видях във видеото с интервюто на Стоянов, че той показа протокол с 5 подписа.

# 580
НК е от 5 члена, съответно 5 подписа, какво учудващо има?

Ирина Шаркова
Росен Николаев
Веселин Ненков
Петя Тодорова
Сава Гроздев

Защо на Ненков и Николаев подписите не са метнати и на втория протокол... може да се пита МОН.

# 581
  • София
нищо учудващо, просто искам да знам имената на другите членове на комисията.

# 582

Код ги е изброил.

# 583
One of you,  защо смятате че математиците имат нещо против програмирането или аз съм с погрешни представи за масираната атака с  инфо  за  "информатиката" целяща и аз не знам какво?
Много добрите математици умеят да съставят алгоритми- доказателството е в думите на Стоянов, слушахте ли внимателно. Цитирам по памет:
" ...учители в Гимназията математици , и понеже знам, че в своето портфолио имат вече двама уволнени директорки и една директорка и аз предупредих  г-жа Кастрева и й казах- "Така и така да Ви предупредя тези учители имат си алгоритъм някакъв за сваляне на директори  и УСПЯВАТ."  
Мда, сега да видим какъв алгоритъм ще измислят информатиците  в СМГ, основна подкрепа му бяха  и забележете нито един математик от СМГ не застана до Стоянов открито.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 22:14 от wildmama

# 584
Мда, сега да видим какъв алгоритъм ще измислят информатиците  в СМГ, основна подкрепа му бяха  и забележете нито един математик от СМГ не застана до Стоянов открито

Да, забелязах го. Според Вас каква е причината?!

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 23:01 от Фран Дж

Общи условия

Активация на акаунт