Детски гинекологичен преглед-Стара Загора

• 1 538
  • 3
  •   1
Отговори
  • Стара Загора
Здравейте на всички.
Къде да заведа дъщеря ми на лекар.На 2 години е.Преди 2 седмици бяхме на море и от тогава се започна кошмара.На 3 ден беше червено дупето и пеперудата.Тогава се обадих на лекаря и каза да я пръсна малко с оксокорт.Мина.Но от3 дена пак сме така,мажа със судокрем дупето минава,но пеперудата не.Киснах я в тетра,минава за ден два и пак същото.Вчера като пишка и ми каза,че я боли.Не знам вече много ми е притеснено.Искам да я заведа на лекар,но не знам при кого?Четох за Д-р Денка Енчева.Моля Ви помогнете ми с избор на лекар.Благодаря предварително.
Няма значение дали работи със здравната каса или не.Важното е добър лекар и да обърне внимание на детето ми.

# 1
  • София
Защо пък реши гинекологичен? Най-вероятно има пикочна инфекция причинена от външно замърсяване. Уролог или нефролог, ако искаш на специалист, но с банална инфекция на пикочните пътища и ЛЛ би трябвало да може да помогне адекватно. Моята дъщеря още на 6 месеца изкара такова нещо от замърсяване от памперсите. Пусни стерилна урина. При нас първо беше гранично число бактерии и пробвахме само с външно мазане с Гентамицин, но не се оправи, микробното число се вдигна и пи АБ в крайна сметка. С АБ лесно и бързо се оправи и повече никога не е имала такива проблеми, почти на 5 години е вече. Оксикорт и Судокрем няма да помогнат ни най-малко!

# 2
  • Стара Загора
Защото познати тъй ми казаха,че трябвало да я заведа на детски гинеколог.
Благодаря все пак.Утре ще я заведа на личния и лекар.Ще видим какво ще каже.

# 3
Simple Smile Поздрави на познатите, които хич не са запознати.

Общи условия

Активация на акаунт