Късно ваканционна на мамите от ИБ

• 33 543
  • 772
  •   1
Отговори
# 75
Абсолютно. Как едно глупаво изречение може да промени виждането на родителите към детето си.

# 76
  • NE
С риск да обидя без да искам Стелито, че учи предучилищна педагогика ( за което много се извинявам), но сред учителите, началните и детските учителки им викаме "началнички" защото живеят в техния анимационен свят.

# 77
Фея, все си мисля, че е до човек. Дали защото попадах досега на читави учителки, дали заради нещо друго. Госпожите са ни прекрасни и смятам, че отделят колкото трябва внимание на децата за върастта им.

# 78
И моята беше с по-големи първата година, миналата година като си мина в набора и аз се шашнах първоначално, че доста малки ми се сториха децата, хаха, тя си върви по-голяма, март месец е родена. Но имаше развитие в детето и то само нагоре, напасна се с децата, учителките са прекрасни и нямаме никакви проблеми, рано или късно наборът се изравнява, просто на тази възраст още им личи няколкото месеца разлика.
Арвен, честита годишнина! Дано се наредят нещата при теб много скоро! 🤗
Мецане, жив и здрав да е Мецан! 🤗
П.п. За изказването на учителката, как какво ще я прави, имат си учебна програма, правят се тържества, съответно най-можещите казват най-дълги стихчета 😃

# 79
  • София
в нашата група има дете родено август.
миналата година си беше с памперсите и почти не говореше.
ами някак успяха да го впишат при по-големите и напредналите.
вече говори доста повече, памперсите са в миналото.
според мен всичко си зависи от учителките  Rolling Eyes

# 80
  • Варна
Фея, все си мисля, че е до човек.
Така е, разбира се. Ние също имаме голям късмет с учителките, като се има предвид, че за 2 години се смениха 4, всичките са супер. Най-доволна съм от титулярката, т.е. по-възрастната, която е в момента. Моя приятелка също завърши начална педагогика и работи като детска учителка, на нея и е в кръвта, още от тийнейджърка има страхотен подход. А откачалки имахме и в гимназията, така че... Laughing

# 81
Бамба, в нашата група има момченце което още е с памперс на следобедния сън и не говори добре. Не се повлиява от другите.

# 82
  • Бургас
Не, не ме разбирайте погрешно, тя не го каза с лошо, изглеждаше мила жена и по-скоро ангажирана, от колкото кисела, аз веднага ги познавам тези киселите  Crazy  Ще видим, може и да е от мен, не го изключвам, няма повече да го мисля, ще видя как ще се развият нещата, именно за да не се пренавивам аз и да се окаже, че всичко е в моята глава.  Rolling Eyes

# 83
  • NE
Прахче, аз така реагирах на едно изказване на директорката на градината. Стана ми криво, но със следващите разговори, без да споменавам как съм го разбрала, се оказа съвсем друго.

# 84
Здравейте Simple Smile

Чери, честито за заповедта!
Имам приятелка с момче родено януари 2011. Тази година ще е 1ви клас. Не можеше да се адаптира в яслените групи и с позволението на директорката на градината, го пуснаха с по-големите. Много бързо свикна. Беше предучилищна в училище и сега ще е първокласник Simple Smile
Мисля, че най-добре децата да карат предучилищна в училище по ред причини.

Аз имах 1-часов разговор с БНД в сряда. Този човек живее в някакъв паралелен свят. Не ми се пише сега, но е пълно с бисери  Crazy

# 85
  • Варна
Ами то хубаво да карат в училище, но повечето училища предлагат полудневно обучение и какво правим в другата половина от деня? Аз още отсега се чудя как ще успея да плащам летните занимални след първи клас, а през цялата година да давам пари за занималня просто не ми е по възможностите.

# 86
Ами то хубаво да карат в училище, но повечето училища предлагат полудневно обучение и какво правим в другата половина от деня? Аз още отсега се чудя как ще успея да плащам летните занимални след първи клас, а през цялата година да давам пари за занималня просто не ми е по възможностите.

Така е. Много малко държавни училища имат целодневна ПГ. Вариантите в Сф са сдруженията като Шилер, Луис Карол. За НУКК също има прием, но от ежегодната тема ми стана ясно, че шанса да влезе детенцето са наистина много малки.

# 87
Тоя Шилер си е бая пари. Мойта приятелка плащаше в Джани Родари по 30 лева на ден за занималня лятото. Детето го хвана скарлатината и го спряха.

# 88
  • Варна
Ужас, как 30 лева, вие разбихте всичко детско в мен Twisted Evil Че това е 600 лева за месец, една провинциална заплата. Във Варна са 15 лева на ден и пак ми се вижда много, че аз ако давам по 600 ще трябва да работя кажи-речи за едната занималня.

# 89
Това за цял ден с включена храна.
Толкова е. Водят ги в зоопарка, в музея, това онова. Държат си нивото.

Чей да ти пусна цените на едно произволно частно училище  Mr. Green Преди да отвориш пий един валидол http://parvamatematicheska.com/chnu-pitagor/finansovi-uslovia-pitagor.html

Общи условия

Активация на акаунт