Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 41

• 39 599
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Душица.Simple SmileАз толкова се измъчих че даже не чух кога изплака първият път и като ми го плеснаха отгоре с кривата глава бе исках да го виждам.

# 526
Хахха, опасна си Grinning
То ако много ме боли може и на мен да не ми е до целуване (което не ми се вярва), ама що пък да е ся тоя грозен херпес Confounded

# 527
  • София
Мен ми се бяха подули устните все едно пчела ме е ужилила от напъване.

# 528
Жанче, сигурно си се консултирала, но аз да вметна като свекърва  Mr. Green На мен много често ми излиза херпес и винаги лекувам с Ацикловир. Но, като питах доктора дали мога да го ползвам по време на бремеността, ми забрани категорично.

# 529
Шефче, не съм се консултирала изобщо, аз винаги само него ползвам, комбинирам го с Пандавир. Няма какво да стане на мен или на бебето от мазане по устната, чак толкова придирчива не съм.
А и вече накрая, най-много да родя преждевременно от датата за секцио.  Grinning

Мен ми се бяха подули устните все едно пчела ме е ужилила от напъване.
Ужас. Sad

# 530
Тая седмица съм на 3 уилища, но може и да не ида с тия болки Sad

# 531
  • София
Ходи поне ти после да споделяш наученото, ние като сме мързели Simple Smile

# 532
Ние бяхме на "частен урок" за къпането с мъжът ми и още 2 двойки. Иначе бях на представяне на НУК ( два пъти Simple Smile ) , за раждането,отворени врати, обличане, разходки. И все още не се чувствам подготвена Simple Smile

# 533
  • София
Напротив всичко знаеш ще видиш като дойде човечето, то само ще те води.

# 534
Оо мен вчера ме обрули вятъра, днес половината ми лице беше с много силна чувствителност, тлееща болка-чак зъбите ме боляха и към обяд и аз цъфнах с херпес Angry Миналия месец тъкмо за рождения ми ден пак имах и почти на същото място. Тогава го тампонирах с клечка за уши с клеева тинктура, ама така хубаво задържах и изгоря набързо.

Ние ходихме на една лекция на сп. 9 месеца, ама бяха по-щедри откъм брошури. Само две мостри на Здраве бебе и един розов хипопотам играчка за баня Grinning Иначе имаше томбола за крем Бочко и  боди и  всеки се добавя там в списъка, аз подавам на ММ да предаде нататък и докато го видя той написал и себе си-викам как можа, ще кажат че сме егати хиените, при което той подава на мъжа до себе си, онзи хем погледна учудено, хем после се е записал и той и накрая спечели бодито Joy

Последна редакция: пн, 25 сеп 2017, 16:38 от Poliiii

# 535
Да,клеева тинктура е обра идея!!

# 536
Това не го знаех, ще го пробвам следващия път!

# 537
  • София
И аз два пъти в девети месец се наканих да ходя на училище за бременни. И двете сутрини ставах и имам контракции. Не ми беше писано да отида хаха.

# 538
Гледам да се ангажирам с училищата,защото са ми разнообразие и са ми полезни. А и обменяме опит Simple Smile

# 539
  • София
Двете ми племенници израснаха пред очите ми, оставяха ми да ги гледам от 2-3 месечни. Затова някак си се чувствам по-смела, пък и мисля, че имам изявено майчинско чувство. А като си го гушна, съм сигурна, че ще се засили. Ама той е инат, терминът ми е в събота, ама още се бави.

Общи условия

Активация на акаунт