РУСЕ-моят град!

• 97 513
  • 790
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
Може и да има ново разписание, защото и аз така след работа гледах на таблото, че трябва да мине 2-ка, така и не мина и се качих в 15 линия, на която пише, че отива към Кооп. пазар, но в автобуса говореха, че вече ходела към Математическата гимназия.
Ега ти и великото чакане, дето направих. В крайна сметка 2-ката дойде в 8,41 ч. Имало катастрофа и тролея останал заклещен. Междувременно минаха три тролея 13 и два 21. Те пък как не останаха заклещени? Шофьора изключително груб простак разказваше за закъснението си. Цитирам:"Някаква женска, дето си вирила краката на шофьорския курс", свила някакъв друг и се блъснали.
В района около Оргахим съм днес, за това ми трябваше 2-ка. Автобуси - освен селските, мина 12-ца, но тя не ми върши работа.

# 376
  • КиТ
Я кажете как стои въпроса с квартирите,абонирала съм се в групи във фейса,следя по сайтове...
Нещо много ми се виждат,някой завишени...брех,брех.
Като напуснат студентите цените няма ли да поспаднат/замислено човече/?

# 377
Едва ли. Аз имам двустаен във Здравец, обзаведен, но стар. Вземам му 270лв. Без наематели не оставам, като го пусна ми звънят по 10 човека на ден..

# 378
  • Русе
 Поредната тъпотия от ВиК. Наглите кожодери хем си слагат цени каквито си искат, защото са сами на пазара, карат ни за наша сметка да си "проверяваме измервателните средства", ами и те самите не извършват тази проверка. За сметка на това са се навъдили едни паразити покрай тях, но живеят в симбиоза и паразитират върху нас, не върху тях, естествено!

Някой чувал ли е нещо за тези безподобни хубавци от Технотест или какъвто там тест са. Не ги викайте никога, бих платил двойно на други, вместо това. Търся информация, и освен че не знаят български, в което сам се убедих, друго не намирам .....

# 379
  • Русе
Абсолютно си прав. Но въпросните ни оправиха теча под пломбата, предния месец, и нямаме забележки засега

# 380
Здравейте предстои ми пътуване от летище София ,преди време някой беше споделил за хотел с паркинг който ползва  ...(не успях да намеря мнението). Двоумя се да хотел или такси от гарата до летището .приемам съвети и препоръки.

# 381
Атм центре хотел. Такси от гарата до летището ти е 15-25лв.

# 382
12 беше последно таксито. 1.50 метрото. С едно прикачване. Софиянци обясняват къде и как да се прикачиш.

# 383
Благодаря момичета .сега риших да погледна и паркинг до летището ..чудя се как е най- удачно

# 384
  • КиТ
Има директно метро до летището,но зависи пак с колко багаж си ...

# 385
Има директно метро до летището,но зависи пак с колко багаж си ...
Да, само леко се прикачаш. Ако има друг начин, споделете.

# 386
  • КиТ
Ако се хване от сердика няма никво прикачване.
То си пише: Eдиния варинат е Бизнес парка,другия летището...е ако хванеш примерно тоя за Бизнес парка,щото не ти се чака другия /там вече на Младост трябва да се слезе и да се прикачи / Simple Smile

# 387
  • На брега на реката
Има ли вариант за ползване на интернет само за два месеца? Някакъв платен, но не на договор? Ще си дойдем лятото и се чудя как да процедираме. Пък върнахме всички устройства на нетуъркс.

# 388
  • Русе
Има ли вариант за ползване на интернет само за два месеца? Някакъв платен, но не на договор? Ще си дойдем лятото и се чудя как да процедираме. Пък върнахме всички устройства на нетуъркс.
От съседите, какъв е проблема, да не е ток или вода и да се качи сметката....
 Х-м-м, ако е за домашно ползване, разбира се.

# 389
  • На брега на реката
Ох едва ли ще стане. Живеем в малка кооперация и само домоуправителя има нет, тя на практика стана почти необитаема сградата. Иначе си го мислех тоя вариант, но и не сме да кажеш близки, че са го моля за подобна услуга.

Общи условия

Активация на акаунт