РУСЕ-моят град!

• 95 546
  • 790
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Не си забравила защото този номер го правят когато е натоварено. Сега едва ли.
Ние миналата година по първи май ходихме. Час се чака, защото помня че си почакахме доста. Когато отидохме, тъкмо беше влязла групата. А не е да нямаше хора.

# 631
Два пъти съм влизала. Студено си е вътре, но пещерата е хубава. На мен ми хареса и си струва при положение че е толкова близо. Гидът е малко шантав. Но привнася колорит.

# 632
  • в огледалото на живота
Момичета , ходили сте до Ивановските скални манастири и до Басарбово?Аз не съм и много искам да се разкарам там през уикенда и Ви питам те в една посока ли се намират?Има ли наблизо до някое от тях приятни местенца за хапване ?
Непосредствено до Басарбовският манастир на 300м. има чешмичка със студена вода и заведение за хапване,обособено с външни маси и пещера вътре.Предимно скара,картофи и салати.Вкусно и бързо поднасят.
Казва се ''Змеева чука''.
https://www.facebook.com/zmeevachuka/

# 633
Могат да се обходят за един ден и четирите обекта.

Да,приятелско семейство точно това направиха в един ден обиколиха всичко.Ресторанта вече работи,там са обядвали.

# 634
Някой да знае цените за цирк Балкански, колко време ще са тук?

# 635

Всичко го пише на сайта им  Peace
До 29-ти са тук, цените зависят от секторите - дете до 10г е 10лв, за възрастните са от 20 нагоре ако не се лъжа

# 636

Всичко го пише на сайта им  Peace
До 29-ти са тук, цените зависят от секторите - дете до 10г е 10лв, за възрастните са от 20 нагоре ако не се лъжа

Благодаря!

# 637
А първа ложа - 30 лв. Ми се стори, че пише.

# 638
Тъй, да споделя тук, че търся два учебника за 8 клас :
1. Биология - Булвест 2000
2. Предприемачество и мениджмънт - К. Тодоров, изд. Мартилен София
Ако някой ги има и иска да се раздели с тях, моля, пишете ЛС.

# 639
Русенки мили , има ли от вас такива , които работят във Witte или някакви познати?Ходих на едно интервю за работа , но разбира се не казаха заплатата , ами на второ чак.Аз си имам работа сега , но искам да знам дали си струва  да ходя там ако ме одобрят.

# 640
  • На брега на реката
Зависи за каква позиция сте кандидатствали. Нали не очаквате, че работник на линия и мениджър качество например взимат една и съща заплата! Заплата зависи от качества, умения и опит, освен и от позицията, за която сте кандидатствали!
Ако искате ми пишете на ЛС, за да не е така публично.

# 641
Здравейте! Къде мога да занеса помагала за 4,5 и 6 клас? Повечето са нови, в смисъл, че не са попълвани. Иска ми се някъде където да бъдат ползвани и децата да научат нещо! Не искам да ги продавам, а да ги даря.

# 642
Здравейте! Къде мога да занеса помагала за 4,5 и 6 клас? Повечето са нови, в смисъл, че не са попълвани. Иска ми се някъде където да бъдат ползвани и децата да научат нещо! Не искам да ги продавам, а да ги даря.

Опитай в ресурсния Център на бул Липник (до бившата митница до Олимпа). Там са деца с увреждания, а бюджета на училището е доста ограничен.

Аз да попитам. Търся колело с помощни гуми за 8 годишно. Приготвих си 80 лв, но още нямам възможност да обикалям магазини. Гледам в нета обаче цени от 150 лв нагоре, толкова ли е скъпо едно колело?
Знам, че преди се обсъждаше къде в Русе са качествени и на добри цени, но не откривам като търся назад, моля за съвети.
Благодаря

# 643
  • Русе

Аз да попитам. Търся колело с помощни гуми за 8 годишно. Приготвих си 80 лв, но още нямам възможност да обикалям магазини. Гледам в нета обаче цени от 150 лв нагоре, толкова ли е скъпо едно колело?
Знам, че преди се обсъждаше къде в Русе са качествени и на добри цени, но не откривам като търся назад, моля за съвети.
Благодаря

Ела да се уговорим по съседски Simple Smile Да пробва, да види, да си хареса Simple Smile

# 644
  • BG
Здравейте, търся мнения за добър кардиолог, за видеозон на сърце, доколкото може да се намери такъв в нашия град.

Общи условия

Активация на акаунт