Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 057
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 3 150
  • Бургас
Добро утро!
Ние вече сме в Пловдив и двамата с мъжа ми се опулихме в 6, като кукувци.
В 1 съм на фризьор и от 5 на сватба
Похвалвам се! Кантара сутринта показа 46.9( Танцуващо човече )
Честит празник! Букетче

Последна редакция: пт, 22 сеп 2017, 07:32 от lina_bs

# 3 151
Добро утро!

Лина, ами ти ще изчезнеш бе! Браво! Весела сватба!

Аз се мотивирам да отида на работа. Днес ще бъде спокойно, защото другите хора не работят и ще успея да си поогледам нещата. Сигурно ще си тръгна по рано, макар, че мъжът ми спи след нощна, а и е контузен, та няма да се разхождаме. Глезенът му се поду зверски. Футболни неволи.  Уж сме свикнали, ама аз пак се притеснявам. Сега съм го мариновала с лук (глезена) и ще видим като се прибера какво ще е положението. Дано кварталната аптека да работи, макар, че не знам какво да взема...

# 3 152
  • На брега на реката
Добро утро от мен,
Жаки, не се тревожи за Миа. Умните и интелигентни деца, малко трудно си намират "своята" среда в днешното време на чалготия, голотия и простотия, но съм сигурна, че ще си "я" намери и е радващо, че не си плюе на фасона, само и само да я приемат в някоя групичка.
Много се смях с малкото Жаки, голяма скица ей. Това дете ще е душата на всяка компания.

На Хър момчето изглежда толкова щастливо до учителя си. Рядка гледка в наше време или поне за нашите ширини.

Голямото сърце на Соу, ми върна надеждата, че все още има Човеци на този свят.  Не намирам думи, да опиша, какво изпитах, когато го прочетох. На всичката мъка, дето шета по този свят, под една или друга форма, такъв жест е нещо голямо.

Аз да ви споделя нещичко - днес ставам на 48 години. Черпя ви виртуално, кой с каквото иска. Simple Smile
Ще правя кекс и домашна баница, да почерпя колегите утре, а семейството ще черпя на заведение.
Снощи се събрахме всички. Дойдоха си малкия син и кандидат-снахичката и големия син и заформихме предпразничен "купон", нещо като генерална репетиция. Много добре ни се получи. И нещо което много ми стопли душата и сърцето:  - Когато останахме сами, кандидат-снахичката ми подари една много красива "стойка" за бижута /не знам дали така се нарича/,видяла, че нямам и решила да ме зарадва с нещо, само от нея. Бях ви споделяла, че много я обикнах, още от първия път в който, сина ми ни запозна. Е, как да не обичаш такова мило, внимателно и сърдечно дете. Ами, на сърце ми е, това е. И не е за подаръка, а за вниманието, жеста и начина, по който е поднесен.
Прощавайте, дългичко стана, ама не се хваля, споделям радостта си. Дай Боже всеки му.

Хубав ден ви желая и весел празник!

# 3 153
  • София
Добре, защо в почивен ден трябваше да ме събуди в 7:30, защо?! А сега навири дупе и заспа. Ай ше му се не знае...

Честит празник, Бубс😙 Ех, и аз така искам да се хваля след време...Дано!

# 3 154
                            Бобулина,
Здраве,радости и късмет!

# 3 155
  • Germany
Бобулина, честит рожден ден! Бъди здрава и обичана!

# 3 156
  • Ямбол
Добро утро.

Бобулина, бъди здрава и щастлива.

Жаки, дано това е само първо впечатление и после се подредят нещата. И аз имам нова ученичка в класа. Изглежда малко по-сериозна от другите, но бързо се вписа, въпреки, че все още държи дистанция.

И за мен седмицата беше тежка, макар и само 4 дни.
Вчера синът се обади, че ще успее да хване влака, понеже имат спорт следобед и щели само да се записват нещо. И по едно време ми звъни - изтървах влака. Питам как така, ми объркал се, помислил, че не е неговия и не се качил. Днес сутринта вече трябва да се качи. Ще свикне, то кога ли се е придвижвал с влак.

# 3 157
Бобулина, честит рожден ден! Бъди здрава и все така да се обичате и разбирате не само със снахата, а и с цялото семейство bouquet

Днес е почивен ден, защо се събудих в 6.30, защо?! Другите дни ми се спи, та ми се плаче, а днес се опулих по тъмно!

Лина, как 46 кг, много си тъничка! Кака те води с има нЕма 10 кила:)))) Ама тва са мускОли, налЕ Crazy
Много започнах да огладнявам сутрин, какво е туй чудо, обикновено не закусвам, но с това ставане в 6.45,
към 10 вия вече. Ама не ми се ядат режимни яйца с бекон, а сиренки, банички и т.н. Пусто да опустее това тесто, най- голямата ми слабост! Не сладко, не алкохол, баниците ще ме довършат:) Тъкмо вкарах ИР в ред, и понеже изследванията са добри и спортувам си викам що да не бодна една сиренка, ама днес така, утре и знам до къде ще се докарам. Не бива, трябва да се стегна.

И Алечке, не мисли че не видах,че си яла пържолите с пържени картофи! Наблюдавам те! : Twisted Evil

Лили, ще свикне! То щото ни е много уреден транспорта затова...

# 3 158
  • Варна
Добро утро, банда Simple Smile Аз работя вече и чак ми става кеф на душичката като виждам колко са празни улиците и няма жив човек. Много съм ползотворна по такова време.

Бобулина, честито и от мен, здрава и щастлива да си! И аз имам приятелка, която днес празнува, но ще й звънна по-късно, че работи на смени и не ща да й секна съня, ако случайно почива.

# 3 159
Буболина, честита да си! Все такива положителни емоции!

Жаки 😈 И аз съм в калпазански период в момента, точно защото вкарах нещата у ред 😂

# 3 160
  • София
Честит рожден ден, Буболина! Здраве, щастие и все такива радостни моменти!

Лина, какви са тия мерки? Отивам да се срамувам в ъгъла Embarassed

# 3 161
  • на Мелмак
Буболина, честито!
Много щастие и късмет!

# 3 162
  • София
Жива и здрава Бъболина.
Аз чакам майстор , който закъснява вече.
Много е спокойно, а и нещо са затворили центъра за коли каза мъжът ми.

# 3 163
Честит рожден ден,Бобулина!Жива и здрава бъди!
Много е хубаво да поспиш до 7:30 и после да не бързаш за никъде.Днес учудващ и ММ почива,та по обяд ще отидем на село.Точно пък сега времето захладня,но това няма да развали доброто ми настроение.
Още нещо исках да кажа,но пуста памет Joy .

# 3 164
Лиляниния син ме подсети как пътувам и аз с влак Grinning И като студентка имам изяви, обаче най-забавно беше на един първи януари. Ще пътувам за Трявна, че мъжът ми там празнува (това първата година, ние много пресни). Тръгвам от Търново по тъмно вечерта. Чувам на касата едно момче, че ще пътува и то за Трявна и се залепям като гербова марка за него, защото нито знам кой е влака, нито знам къде трябва да сляза, а много ме беше страх да не зависна в някое глухо село посряд зима Grinning Следих го на гарата, във влаkа и после в купето. Стоях 40 минути на полусъединител да го дебна кога ще се пригласи за слизане, че да не опусна гарата. Сигурно си е помислило момчето, че съм психопат. Щеше да е доста по-лесно ако бях обяснила, че не знам къде отивам и да помоля да ми каже кога да сляза ама... Пусти срам и рус мозък Grinning

Общи условия

Активация на акаунт