Добричките мами бутат господа и дами-Добрич 9

• 23 298
  • 271
  •   1
Отговори
# 75
veselina kalcheva , и ти си взела изпита с отличен и няма да се явяваш на поправка! Peace
За разлика от мен...  Cry

Хаха,  hahaha, ние снощи с таткото обсъждахме тоя въпрос с третата поправка.
Баткото все ми целува корема и казва, че вътре имало момиченце. Сега иска да има и сестричка, нали вече си имаме приятелка в градината явно имаме интерес към другия пол.
Та таткото малко се дърпаше, но в крайна сметка достигнахме до консенсуса след 7-8 години, може да направим опит за сестричка, макар, че таткото е съгласен още един командос да имаме.  #2gunfire #Crazy
Аз определено искам да имам 3-то, но Дани да поотрасне и да започне да разбира, защото на Баткото малко му беше трудно, макар, че 5г. според мен не е малка разлика, но да сме живи и здрави ще видим.

# 76
здравейте
анушка много ти е готин костюма ще бъдеш супер кума
като ви гледам как и трето искате,аз също сякаш искам Жу като порасне да има едно сестриче ама татито не е способен да прави момичета.Аз обаче макар,че се разминах и раждането ми мина супер ме е страх втори път да раждам.айде ще бягам,че ме чака мъжо за разходка.

# 77
mimi kir А свеки.... все повтаря че Дима била проклетичка(какво ли значи за 4- 5м бебе newsm78), при положение че е по- кротка от кака си навремето.... #Cussing out[/color]
Тя и моята приказваше преди за Християна че била сбъдничава. Дрън дрън. Не стига че когато родих не се появи 3 месеца и за всичко разчитах и продължавам да разчитам на родителите ми и мъжа ми. уфффффффффф темата е много дълга.
А относно=mimi_kir

veselina kalcheva [/b], и ти си взела изпита с отличен и няма да се явяваш на поправка! Peace
За разлика от мен...  Cry
[/color]

Споко.   newsm10 за поправката  въобще да не ти пука.  Ако сте решили за по - нататък с мъжът ти за трето.... Аз мисля. че полът на децата не е чак толкова важен. Въпросът е да са живи и здрави и ние покрай - тях. А това кой какво си приказва - много важно...  Simple Smile Между другото нашата кръстница около Великден (при условие, че нейните деца са 4 и 11 клас) каза че ако имала пари е щяла да се навие на трето.  Hug
Anuschka мисля, че с този костюм ще си много шик кума.  newsm53
ani_ji за това,че те е страх втори път да раждаш.... И мен като се замисля на моменти ме обземат такива мисли как ще се справя този път.  Ще видим !

Последна редакция: вт, 16 май 2006, 15:12 от veselina kalcheva

# 78
  • гр.Добрич
Здравейте и от мен на всички. Аз ви чета редовно, обаче нали проблемите ми са все още бъдещи и затова не пиша. Иначе звучите много обнадеждаващо, защото и аз макар още да не съм родила първото мисля и за друго.
Само ако знаете от кога си мисля за мидите на Дълбока........ Само да се постопли още  и ще ги нападна. От един път нищо няма да ми стане пък и морските продукти не са препоръчителни само в началото на бремеността.
По темата за свекървите и моите бяха сигурни че трябва да е момче, което много ме дразни сякъш съм длъжна. Ами то божа работа. Предия път Николова ми каза момиче, а ония ден момче. Малко се разочаровах, защото и име на момче не мога да измисля, а за момиченце вече си бях намислила. (Сега свекито ще каже "знаех си, че ще имате момченце и то ще е беличко като баща си", а той хич не е беличък, ама като и да е, важното е всичко да е наред.)

# 79
Няма да има нет цели 2 дни #Crazy. Бергон щели да си местят офиса #Cussing out
Така че всички които сме към тях ще се включим след 2 дни Cry

# 80
..."знаех си, че ще имате момченце и то ще е беличко като баща си"...
Абсолютно! LaughingНие и двамата сме бели и светли,но и в нашия случай беше беличък "като баща си".И други "бисери" имаме...Щом малкият направи нещо хубаво,следва:"И баща му беше така..."А когато нещо не им е по вкуса:"Ние такива деца в рода си нямаме..."
Мани-мани... Mr. Green
Анушка,костюмчето наистина е хубаво ,но според мен е ангажиращо и трудно ще си намериш подходяща горничка...За тези на "Мир" забрави!Аз пак ти правя намеци за еротично бельо,но този път сатенено... Twisted EvilШегувам се!Поне имаш ли идея за цвят?Сега видях снимката ти от срещата...Къде ги видя тези паласки?... newsm78
мими_кир,не се ядосвай за глупости!И две момчета да беше родила,простотията пак щеше да лъсне...Малко съм рязка,но говоря от опит,нищо че мъжо ми чете мненията понякога... ConfusedНикога не бих създала и родила дете,за да удовлетворя нечии желания или амбиции...Направила съм го,защото аз съм го желала и го приемам такова,каквото е...
И винаги съм подкрепяла мнението,че майка,отгледала дъщеря е благословена от Бога! А такава,отгледала две-дваж пъти!  bouquet

# 81
  • Добрич
Добро утро!
checha,  аз защо си мисля, че ще има нет, но няма да работят с клиенти. newsm78
Ето аз днес бях решила да ходя да си плащам интернета, но добре, че видях съобщението, за да не ходя в офиса. Дано съм права аз. Какво ще правим без интернет Wink
Баба Цоцолана вече е в Добрич. Вчера ми писа SMS. Ако някой иска, мога да му дам нейни телефони за връзка.
mimi_kir, костюмчето ми е от Ева-та. По- специално от магазина им до Универсалния. И в другия има много шик неща (до кино Родина).
nia_r, извинявай, ама на срещата съм седнала на стол. Как ще видиш паласките по коремчето Wink Те не са вече много, но не ставам да нещо супер впито по мен. За цвета, и аз не занм. Една продавачка ми разправя за оранжево (не ярко, де), било модерно, щяло да му ходи. Wink Ще тръгна някой ден с костюма и докато не се облече, няма как да избера подходящото.
Ти нали се интересуваше на дечицата на Иви. Малкият е бил миналата седмица в болница с пневмония. Таткото е лежал с него, били са му 22 инжекции, някакъв кошмар. Вчера са ги изписали. Дамянчо е весел и жизнен, сякаш нищо не му се е случило.  Това ми разказа таткото. Доволна съм, че ме държи в течение, защото ги мисля непрекъснато.

В момента ме тресе вълнение за уикенда: нали ще ходим в гр.Елена за среща на випуска на съпруга ми, та трябва да разпределя децата по баби, да давам напътствия и т.н.

За сега толкова от мен.

# 82
Стана ми малко тъжно от това,което прочетох за Дамян...Дано да се стабилизира мъничето!Болести неминуемо ще има,но дано по-леко ги изкарват дечицата! Praynig
Нямам и идея,как се справя баща им... Tired

# 83
Aйдееее и тук провлачих крак по темата със свекървите....
Щом малкият направи нещо хубаво,следва:"И баща му беше така..."А когато нещо не им е по вкуса:"Ние такива деца в рода си нямаме..."
Мани-мани... Mr. Green
....И две момчета да беше родила,простотията пак щеше да лъсне...Малко съм рязка,но говоря от опит...
newsm78Имам чувството, че някой свекърви са като сестри! Peace
Или при някои е болестно състояние- диагноза!
Добре,че моя мъж не ми чете писанията, но не пропуска да каже, че за мен форума било най- важното... Confused
anuschka и аз вчера гледах точно в тези два магазина и си харесах някои неща, но не посмях да пробвам, че бях цялата в пот Sick. Отидох там след като бяхме на консулт.
От консултацията: най- сетне ни пращат на кожен лекар Crossing Arms.От 2-месечна е с едни лишеи- първо по лицето после по цялото тяло. Лекарката все- така ще е! Вчера вече реши да ни праща, но направление ще взимам след 1.6.
Между другото нашата кръстница около Великден (при условие, че нейните деца са 4 и 11 клас) каза че ако имала пари е щяла да се навие на трето.  Hug
А ей такива най- ги обичам. #2gunfire
Около мен все хора с пари и си остават с по едно защото нямали пари, а бедничките ни познати, щото ги имат в излишък гледат по две.
Айде, че пак се олях! Stop
П.П.nia_r, разбра ли кой е бащата? Сигурно Л. го познава. Летец от Добрич(май били двама братя летци- сигурно ще се сети)

# 84
Добро утро,

Лекарката все- така ще е! Вчера вече реши да ни праща, но направление ще взимам след 1.6.
няма направления ли Twisted Evil...не им омръзна само с това да се оправдават...за 6 год. не се научиха да си разпределят направленията....кафа вече...възмущавам се, щото съм в сферата и знам, че се правят на 2 и 1/2  Close...+това се касае за дете....ами вземи я смени и й кажи "ми така ще е"...няма оправия ееей #Cussing out
сори за сутрешните възмущения Mr. Green

Стана ми малко тъжно от това,което прочетох за Дамян...Дано да се стабилизира мъничето!Болести неминуемо ще има,но дано по-леко ги изкарват дечицата! Praynig
Нямам и идея,как се справя баща им... Tired
  Sad.....

За търсещите тоалети...знаете ли, че са свалили магазина на Макс Даниели /който беше в Рилата на 3 ет./ долу до Офис1...е там какви ленени дрешки има Whistling...минете и вижте. На мен много ми допадат  Mr. Green....

Хубав ден момичета Hug

# 85
Здравейте мами,
Сигурно днес вече изпихте кафетата  Wink и се готвите за разходки. Така като гледам днес от сутринта утре ще открия сезона на късия ръкав... Кажете кой от Вас е счетоводител, че имам нужда от консултация.
Това с направленията нямам думи от възмущение. mimi kir при кой кожен лекар ще ходите. За мен Дърленски е най - добър.

# 86
mimi kir при кой кожен лекар ще ходите. За мен Дърленски е най - добър.
A! Eто кой ще ми помогне да реша при кой да ходя, че идея нямам...
Дърленски май бил във Вива, кога приема?
А сестра ми ходи при Янев и също е доволна...
Айде сега пък да мисля при кой да отида.... newsm78
Давайте отзиви! Praynig

# 87

Дърленски май бил във Вива, кога приема?
А сестра ми ходи при Янев и също е доволна...
Айде сега пък да мисля при кой да отида.... newsm78
Давайте отзиви! Praynig
[/quote]

mimi kir Едно време Дърленски приемаше един път в седмицата в сряда, но сега незнам. Звънни във Вивата - 600770 и ги питай.
После във втора градска има една лекарка - Вяра Ангелова, която е хем кожен и детски лекар, но по - добре Дърленски, а пък ако го няма тогава някой друг. За Янев нямам отзиви.
spinki не знаех, че ходим при една и съща лекарка на консултация.

# 88
  • гр.Добрич
Д-р Дърленски мисля, че има частен кабинет по ул."Кирил и Методиий" - срещу старото радио в една 2-етажна къща, само да не бъркам.

Veselina Kalcheva, може и да се засечем някой път там. Аз към 1 или 2.06 ще ходя.

# 89
Veselina Kalcheva, може и да се засечем някой път там. Аз към 1 или 2.06 ще ходя.

Ееее, аз трябва да ходя към 5-6.06. spinki На теб кога ти е терминът? А пък ако живееш и на центъра може и да се запознаем, че от сега си търся дружка за разходките  1stroller с бебето като се роди. Не мога да разбера как един път ще ти казват че е момиче, друг път момче. То трябва да е ясно вече.
Уфффф какво да ви кажа. Сега трябва да мисля име с В. Аз много искам да е на името на баща ми с И - Илия, Илко или нещо такова. Обаче мъжо ми не, та не. Според него нашите не били много съгласни да си имаме второ  и затова иска да е на него. Той се казва Веселин и иска да е Васко или нещо такова. Каква е тая мода мъжете да си кръщават на името си децата. newsm09
mimi_kir !!! Доцент ДЪРЛЕНСКИ - /КОЖНОВЕНЕРИЧЕСКИ/
"Kирил и Методий"9, ет.2, 2-80-38, 604-153, 0888/982 094, понеделник, вторник, четвъртък, петък - 15-19 ч. 
петък - 15-19 ч. /това е частният му кабинет/

Последна редакция: ср, 17 май 2006, 15:38 от veselina kalcheva

Общи условия

Активация на акаунт