Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 747
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 1 080
Върнати и застояли стоки.
Масово са с разкъсани опаковки, липсващи части.
Блъсканицата е епична.

# 1 081
има ли вероятност якетата да ги пуснат още в сряда вечерта  newsm78
Aкo някои магазини имат практиката да изкарват стоката от предния ден малко преди да затворят магазина, не виждам причина да не го направят и с якетата. За мен това е много тъпа практика. Така и така си подреждат кошовете в склада и после само ги нареждат отвън, могат спокойно да го правят като се затвори магазина. Аз лично от страх да не свърши това, което съм набелязала, ще отида още в сряда вечерта и без капка срам ще се възползвам.

# 1 082
  • Пловдив
Някой взе ли си от клиновете с шевица? Може да споделите дали само хубави, че се чудя дали да ходя довечера.  Simple Smile
Аз си взех,ходя на народни танци и ще си играя с него.Хубав е на пръв поглед,не съм се огледала в огледало за да видя дали прозира.Памучен,не дълбок (слава Богу)!Взех си Л-ка,М-ката ми се видя малка.Тази вечер ще го пробвам Smirk

# 1 083
  • русе
Същите якета на ДЕКАТЛОН са по 47 лв и цветове има и всички са с качулки.
И никой не се блъска ,а спокойно си пробваме и т.н

# 1 084
  • София
Мицеларната вода не са я заредили навсякъде. Във втори магазин я търся и няма.
Не че е въпрос на живот и смърт Smile

# 1 085
Някой знае ли дали якетата са единична или двойна номерация
Няма да имам време и ще пращам ММ ,та да дам точни инструкции за цвят и номер,че иначе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 086
  • русе
От 36 до 44 номер са дамските.

# 1 087
  • Бургас
Миналогодишните са с единична номерация. Тогава взех един номер по-голямо.

# 1 088
Относно велурените якета:

Скрит текст:
Вчера ходих в L. C. Waikiki - имат дамски велурени якета за по 55 лв - жълто-кафяви и черни, както и кожени (екокожа) за 45 лв.
Не знам защо изтерясваме по тоя Лидл, цените им хич не са ниски
.

А материята естествена ли е на тези велурените? Съмнява ме, но ще взема все пак да намина

# 1 089
Да, естествена кожа бяха тези в Лидл. Наистина не е коректно да се сравняват цените на якета естествена и изкуствена кожа. 119 е средна цена, но при промоции в нормални магазини (например в Орсе), цената е 119 без намаление и около 60-70 по време на намаленията, отново естествен велур.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2017, 23:05 от Макарон

# 1 090
Същите якета на ДЕКАТЛОН са по 47 лв и цветове има и всички са с качулки.
И никой не се блъска ,а спокойно си пробваме и т.н
Хубаво ама ние нямаме Декатлон. Ако качулките се свалят е ок, иначе мразя якета, на които не могат да се свалят качулките. Лидълските са без качулки

# 1 091
Мицеларната вода при нас се изчерпва доста бързо. Понякога едва има по 1-2 опаковки, а бях споменала и, че липсва етикет с цена и описание. При тоалетно мляко е при нас- под същото име и цена Laughing

# 1 092
Момичета,някой взе ли от бебешките гащеризони от днес?Трябват ми подобни за едни близнета на 20 дни и се чудя какъв размер да взема за след месец поне да им стават(че сега са само кокалчета) и добри ли са като изработка?Бях взела като се родиха,много сладки чувалчета за спане,ако са такива-да припкам утре....

# 1 093
62 можеш да им вземеш.

# 1 094
А хлебопекарни да са пускали скоро? Предишни години май по това време е било.

Общи условия

Активация на акаунт