Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 091
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 1 275
Шшшшш, не ме подсещай за бордото, че мъка ми е на сърцето за него..... hahaha

# 1 276
Хм, много тънки тези якенца...

Споделям, и на мен ми идват тънки, дори за сега...бррр. Отдолу съм с блуза с дълъг ръкав, и пуловер отгоре, за да съм ок. Надолу - с кожените панталони от Лидл, че много топлят на задницата...Stuck Out Tongue Winking Eye

Но за топла пролет или топла есен - биват.

В Декатлон следващата седмица ще зареждат есенно-зимната колекция. Там са на 47 лв, няма смисъл от блъскане за якета.

Не съм против споделянето на информация къде още има хубави и изгодни якета, но не забравяйте, че не навсякъде ги има тези магазини, за които говорите Confused... та извода кое си заслужава и кое не - понякога не е избор, а единствена възможност Rolling Eyes

Тета, моля те, дай информация за този панталон, че за зимата ми трябва! Миналата и по-миналата година купувах от HM панталони от еко кожа с мъхеста подплата, но съм ги протрила от носене и за тази не съм подготвена. Няма по-топла дреха за големите студове.

ПП: Докладвам, че в Лидл на Халите в София има нова партида якета от всички цветове - дамски, мъжки и детски. Няма боеве, само навалица. В общата еуфория забърсах едно черно, но нещо май не се харесах и може би ще го върна - уголемено го усещам някак. Розовият цвят на дамските е доста по-убит от този в брошурата и към пепел от рози ми идва. Peace

ПП2: Оф, хайде да прибират храните от XXL седмицата, че се утрепах да купувам меденки и портокалов сок и ми писна да мъкна 100 килограмови торби всеки ден - за вкъщи, за офиса...

# 1 277
Другата седмица ще има детски клинчета. Някой има ли представа тънки ли са или по-плътни? Все си мисля, че са пускали и преди от тях.
Тези са много тънки https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=3893
Пускаха ги, да, ние имаме от тях.

# 1 278
Фрийк, докладвам веднага - кожените панталони ги купих миналата есен - два цвята бяха-черен и бордо, и от двата взех. Много съм доволна. Не са се скъсали още, само си скърцат, като ходя....
Вчера точно бях в ХМ и мерих намален на 17 лв кожен панталон с цип отстрани и джобове отзад. Само 38 беше и леко ми е опънат, та се отказах. Много му се чудих обаче...Редовна цена-35 лв., сигурно се сещаш за кои говоря...

Лидълските нямат вътре такова като полар -  ХМ-ските имат вътре ватирано. Лидълските вътре имат нещо като имитация на естествената кожа, едно мъхнато такова. Много си топлят. С цип отстрани са също, на коляното са рязани - в смисъл рязано и зашито, за да не опъва. Не знам има ли снимка някъде из нета, че обяснението не ми се получи много....

# 1 279
  • Перник
Декатлон имат и онлайн магазин. Срещу 5 лв якетата могат да стигнат до всяка точка на България Simple Smile

Аз в реален магазин на Декатлон не съм влизала, но онлайн съм пазарувала няколко пъти. Последно - преди 2 седмици взех детски анцуг, памучен, ватиран, мек за 17,50 лв. И размерите си отговарят. И доставят бързо.

# 1 280
Фрийк, докладвам веднага - кожените панталони ги купих миналата есен - два цвята бяха-черен и бордо, и от двата взех. Много съм доволна. Не са се скъсали още, само си скърцат, като ходя....
Вчера точно бях в ХМ и мерих намален на 17 лв кожен панталон с цип отстрани и джобове отзад. Само 38 беше и леко ми е опънат, та се отказах. Много му се чудих обаче...Редовна цена-35 лв., сигурно се сещаш за кои говоря...

Лидълските нямат вътре такова като полар -  ХМ-ските имат вътре ватирано. Лидълските вътре имат нещо като имитация на естествената кожа, едно мъхнато такова. Много си топлят. С цип отстрани са също, на коляното са рязани - в смисъл рязано и зашито, за да не опъва. Не знам има ли снимка някъде из нета, че обяснението не ми се получи много....

Благодаря!  HugЩе чакам да ги пуснат. Гледам, че HM са пуснали пак от моите, но и от Лидл ще се запася, много добре звучат.

# 1 281
То да не е само Декатлон.

Аз пазарувам доста и от ХМ онлайн - детето е почти изцяло от там облечено, аз - наполовина. Grinning
Ватирани мелки долнища взех за 11 лв от там за детето...

Не мислете, че като пазаруваме от Лидл, онлайн не знаем как се действа.  Wink

Но като има яке в Лидл и мога да го пипна и премеря, нямам зор да опирам до Декатлон....

# 1 282
  • Точно където трябва
Другата седмица ще има детски клинчета. Някой има ли представа тънки ли са или по-плътни? Все си мисля, че са пускали и преди от тях.
Тези са много тънки https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=3893
Пускаха ги, да, ние имаме от тях.
Благодаря! За тях питах, да не ходя да се бутам излишно.

# 1 283
  • София

Аз пазарувам доста и от ХМ онлайн - детето е почти изцяло от там облечено, аз - наполовина. Grinning

Но като има яке в Лидл и мога да го пипна и премеря, нямам зор да опирам до Декатлон....
Тета, дай линк към този сайт. Аз там отворих,но видях дрехи на редовни цени.Ей, много го хвалят този ХМ, !

# 1 284
Скрит текст:
http://www2.hm.com/bg_bg/index.html
 а това е темата тук http://www.bg-mamma.com/?topic=993830
Номерът е да следиш в темата за код за намаление и за БД. тогава излизат неща на сметка.
А иначе аз долнищата на детето ги купих по време на голямото лятно намаление - тогава имаше и 50% намалени неща, вкл. и в реалните магазини

# 1 285
  • София
Скрит текст:
http://www2.hm.com/bg_bg/index.html
 а това е темата тук http://www.bg-mamma.com/?topic=993830
Номерът е да следиш в темата за код за намаление и за БД. тогава излизат неща на сметка.
А иначе аз долнищата на детето ги купих по време на голямото лятно намаление - тогава имаше и 50% намалени неща, вкл. и в реалните магазини

Мерси  bouquet

# 1 286
Скрит текст:

Тета, дай линк към този сайт. Аз там отворих,но видях дрехи на редовни цени.Ей, много го хвалят този ХМ, !

Ами с основание го хвалят хората - всяко лято, когато имат двумесечно намаление, пълня гардеробите на цялото семейство за без пари, че и есенни неща съм взела. Екстра е, но ти трябват здрави нерви, защото ХМ-ци са изкусни манипулатори. Редактирам: в момента има безплатна доставка Mr. Green

# 1 287
Момичета, ще ми трябва пакет булгур от гръцката седмица. Някой дали е мяркал изостанал, за да знам дали има вероятност да намеря и при нас.

# 1 288
  • София
Сериозно ли мислиш, че персоналът сам решава кога и дали да опече бретцели? Точно в лидл, където е изчислено всичко до стотинка? Не пекат много, за да не изхвърлят, кой иска да си купи вчерашен геврек?
Дали е персонала или ръководството...мен лично като клиент слабо ме засяга.....факт е, че рафтовете са празни в 18ч. За хлопват кепенците тогава в 18, а не в 21ч.
Явно проблем има и той следва да се отстрани.
Картофите не ги бърка, за разлика от топлата витрина. Не им търсете извинения,моля...

Ти видяла ли си баничарница след 18ч да вади топли тави?
Тази на Кр.Село не я броя.

# 1 289
Преди няколко дни гледах булгур в магазина в Изток.
Аз си купих от розовото яке, но най-малкия номер е 36 и ми е голямо. На раменете като ширина се ядва, но на самото тяло седи широко и ръкавите са дълги. Припомнете ми, моля ви, до колко дни може да се върне нехранителен продукт?
Мисля да погледна и якенцата другата седмица.... Close

Общи условия

Активация на акаунт