Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 815
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 420
Tropical Drink
Носят ми ги, носят ми ги.
Пратила съм го с мисия до Лидл, казах му да не се връща без профитероли, бюстие и ноазети, друго не знам какво е купил, а и не ме е зор, аз нали се уредих. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ох , как можа ?! Аз точно за теб се сетих днес , като ги гледах и ги отминах презрително , викам си само аз да се излагам Smiley
Но си купих крем брюле , заради вас и нео бисквитки , дори излапках една опаковка . Салама , Санчо , също Rolling Eyes
Прочетох отзивите от сутринта за чадъра , но взех един люляково лилав . Старият ми нелидълски е за подмяна , да видим дали пък това нещо няма да ме изненада приятно.
А , и да питам нещо- видях ликьор от касис , някой  дегустирал ли е ? Wine Glass
Яд ме е , че не взех , сега щях да си къркам , докато гледам ВБ.

# 421
Вече си знаете, Тета я свързвате с хАртията, мен с профитеролите и двете ревем винаги за едно и също. Joy
Ликьор от касис ли? Ще взема, задължително, но бих се радвала предварително на отзиви и аз.

# 422
Ама естествена кожа или имитация?
 Защото ако е второто, в ХМ има по-евтини..
И изобщо смятам, че Лидл са се самозабравили... и забравиха от къде тръгнаха...
От естествена кожа са.

# 423
Да. Видях.
А ти откъде имаш инфо за цената?

# 424
Е, сега ми стана интересно с тези швейцарски франкове) Според един сайт за конвертиране на валути, 66 шв.фр. се равняват на 113 лв. Това е цената на велуреното/кожено якенце. Не вярвам, че ще струва толкова.
Кожените якета ще струват 119 лв.
Уау! Flushed Скъпичко е, дори да са истинска кожа...

# 425
Да. Видях.
А ти откъде имаш инфо за цената?
В нашия лидл имаше плакати за следваща седмица и там пишеше. Иначе за естествена кожа не е много. В Манго ги гледах, пак естествена кожа - вървяха от 200 нагоре.

# 426
Добрееее, успокоявам се, никоя не говори за сЮтиен 😊

Аз си купих бял - много ми харесва.  Peace

# 427
Ааа, добре, аз черен искам, ама още нямам 😃

# 428
Че като не си пратила мъж ти да ти носи. Нямаш я...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 429
Аз вече имам, но се колебая за бюстието, ще си помисля до утре. Сдобих се неочаквано и с нощница, нея ще си я задържа, не е лоша, допада ми.

# 430
Че като не си пратила мъж ти да ти носи. Нямаш я...Stuck Out Tongue Winking Eye
Току що се прибираааа, ни мъ ядосвай 😊 Ивекс, защо се колебаеш, не стои ли добре?

# 431
Аууууу...само аз не съм пратила моя ли...

# 432
Ти го пращаш за хартия.

Стои добре бюстието, на мен лично този тип бельо ми е много удобно, но се колебая, заради цвета, защото ми е взел бял, а аз точно такъв не исках, но ме съмнява утре след обед да има останали номера.

# 433
Panayotu , тази информация за гаранцията важаща от една държава в друга дали важи и по обратния ред, знаеш ли? Laughing Защото много от лидълските уреди са ми в Италия Mr. Green
Днес беше голям "митинг" в Лидъл Shocked , някъде около 12ч. Crazy ooooh! Работеха само 2 каси които по мои спомени по това време са съвсем достатъчни в делничен ден. Но....явно заради сЮтЮените, гащите и дантелите е било... Mr. Green hahaha
Аз купих няколко оппаковки от крема брюле- хареса ми много (е, да не помислите, че съм изяла всичките бройки Mr. Green ), и купичките не са зле; не са точно като тези на майка ми, малко по-бурканчест вид имат, но ще ми вършат добра работа. Simple Smile По-късно се върнах за още 1 опаковка и забелязах, че доооста са намалели количествата... newsm78 Обикновено бързо ли се изчерпват?? Другото което се чудя е....за приготвянето във фурната- имат предвид, че кремчето извадено от хладилника трябва и може да се постави да се пече във вече затоплена фурна? И няма да се спука купичката? Аз стъклените купички винаги ги слагам на стайна температура (не извадено от хладилника) ио в студена фурна и после загрявам.... Thinking
И на нашия Лидъл са сложили бележката, че няма стикита....ама тя е тооолкова незабележима ooooh! Защо не измислят някакъв начин да са им по-забележими съобщенията? newsm78 Наскоро имаше съобщение, че не приемат вече някакви ваучери- по случайност я видях, добре че не ни засягаше нас.....

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 02:14 от dolce miele

# 434
  • shumen
Аз уж отидох за дрехи за дъжд за детето,а взех и куп други неща и оставих 50 лева на касата.

Общи условия

Активация на акаунт