Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 773
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 465
Недей , че любовта е завинаги и не се отразява добре . Предния път не можах да се спра , докато не ги довърших. Стоя над гледката и ми става едно влюбено и прекрасно...
Ей , вчера в Лидл на Халите ми дадоха стикита.

# 466
Благодаря Ивекс  Hug

# 467
Що лъжете Лисето бе? То да не са останали от вас ... всичко сте изяли, признавайте...

# 468
Не е вярно, оставила съм и за нея. Stuck Out Tongue Winking Eye
Дано не ѝ харесат, че да има повече за нас.

# 469
Гела за почистване на канали върши ли работа?

# 470
В предни теми си спомням, че бяха доволни.

# 471
Да, и аз си спомням, че са доволни. Аз лично не съм! Изключително неикономичен, налива се половин туба. За тази цена стига за два пъти, не отпушва кой знае колко. Аз се върнах на добре изпробваното Тубофло.

# 472
  • Бургас
Взехте ли си от козметиката за коса Cien с макадамия?
Стават ли?
  Взех си засега шампоана и съм се измила един път. Мирише много приятно и сравнително трайно. От един път не че мога да преценя кой знае колко, но е средно пенлив, кремообразен, измива добре и косата ми се среса и без кристали (с изрусени кичури съм, тънък косъм, дълга коса). Обмислям и крема за коса или олиото Simple Smile

# 473
Аз от тази серия, но с кератин съм много доволна от балсама. Бих пробвала и този балсам, предполагам е хубав

# 474
сутиени могат ли да се заменят или да се връщат?
А би ли написала кой номер си си взела? Моята номерация бе свършила...

# 475
В предни теми си спомням, че бяха доволни.
  благодаря  bouquet

# 476
Отзиви за фолиото за врати, което ще е от четвъртък?
  Дали става за пвц врата на баня? И дали наистина се сваля лесно и без следи?

# 477

Като заговорихме за ремонти, аз май ще засиля кафемашината за ремонт. Много ме нерви нещо. Преди две години е купувана, една сива, прави страхотен каймак, когато обаче не се запушва и не почва да пръска откъв цедката горе. В постоянен стрес и напрежение съм дали ще пусне нормално кафе, дали няма да иска...не се живее така. Бях я прибрала в кашона миналата година да им я нося, скоро я извадих пак да я ползвам - и пак същите номера.
Преди да давате съвети, да кажа, че съм пробвала всичко ! Що старото Делонги не ми прави такива калташки номера, а тази-да.
Направо връщай. Имам същия проблем, но е с изтекла гаранция. Срещу 90 лв в сервиза смениха ръкохватката с филтъра, на третия ден, пак потече отвсякъде, само не и през цедката. Почистих, продухах, сега си прави хубаво кафе, но както казваш, стрес си...всеки път гледам дали ще тръгне по верния път.

# 478
  • София
....... пудинг(от лидълския обикн.ванилия дето е 5бр.за около лев-харесваме го повече от доктора)
Може ли снимка? Не се сещам кой е този пудинг... Thinking

# 479
Взехте ли си от козметиката за коса Cien с макадамия?
Стават ли?
  Взех си засега шампоана и съм се измила един път. Мирише много приятно и сравнително трайно. От един път не че мога да преценя кой знае колко, но е средно пенлив, кремообразен, измива добре и косата ми се среса и без кристали (с изрусени кичури съм, тънък косъм, дълга коса). Обмислям и крема за коса или олиото Simple Smile
Ооо, много ти благодаря  Hug
Ще отида и аз утре да си взема.

Общи условия

Активация на акаунт