Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 874
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 495
И аз много харесвам крема брюле в стъклени купички Simple Smile

# 496
май ще ходя за тоя крем
безалкохолните им хубави ли са?

# 497
Ориентировъчни цени за колекцията на Хайди Клум  в гръцкия Лидл      https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?id=252&week=2
При тях новата седмица още в сряда излиза като каталог.
 A при нас кога излиза колекцията?

# 498
И аз много харесвам крема брюле в стъклени купички Simple Smile
И на нас ни е любим и профитеролите също.

# 499
  • София
Вчера неочаквано се сдобих със сутиен. Просто чудо, че имаше моя номер и ми стана. Беше изваден и си го фиксирах отдалеч. Добре стои. Доволна съм. Simple Smile

Взех от така хвалените бисквити НЕО. Отровно сладки са! Изядох само една и ми идваше да я изплюя, докато я дъвчех. Четох състава - със захар са, но на мен ми остана типичния остатъчен вкус на изкуствените подсладители. ММ е със същото впечатление като мен. Ще се хвърлят и определено повече няма да се купят.

Якето за 113 лв като за естествена кожа не е скъпо, но като се има предвид, че е велур и как се захабява безвъзвратно, не бих купила. И да ме прощава Хайди Клум, ама доста й е изпростял стила (или винаги си е бил такъв) - визирам останалите неща от колекцията...

# 500
Един много голям минус за цветоулавящите кърпички за пране Формил. Тъмните ми дрехи са натъпкани с власинки, няма махане, нито с допълнително изплакване, нито с повторно пране.

# 501
  • ☀️София / London🌂
Още един глас за крем брюлето, любимо ни е  Heart Eyes

Някой има ли мнение за килимите които ще са в четвъртък? Интересувам се от тези 60х100 см за да сложа в коридора който е с плочки на пода и е вечно студено. Пише, че са с противоплъзгащо покритие от долната страна, тревожи ме да не се плъзга върху плочки newsm78 Всяко мнение ще ми е от полза. Благодаря Ви !

# 502
  • Русе
Разписвам се и аз в темата, че цяло лято отсъствах.
Вчера си купих сутиен - черно и бяло и сега се чудя дали да го връщам. Най-малкия е, 75В и ми е халтав Thinking

# 503
Здравейте,  искам да попитам стринговете с единична или с двойна дантела са отпред? Благодаря!

Последна редакция: ср, 13 сеп 2017, 13:22 от _Smile_

# 504
  • Асеновград
Още един глас за крем брюлето, любимо ни е  Heart Eyes

Някой има ли мнение за килимите които ще са в четвъртък? Интересувам се от тези 60х100 см за да сложа в коридора който е с плочки на пода и е вечно студено. Пише, че са с противоплъзгащо покритие от долната страна, тревожи ме да не се плъзга върху плочки newsm78 Всяко мнение ще ми е от полза. Благодаря Ви !
Килим не съм взимала но имам пътечка която май е същата като килима.Сложила съм я зад входната врата, изобщо не помръдва отдолу е нещо като гума и се чисти много лесно с прахосмукачка и парочистачка.Цветово е черно и сиво и определено всеки боклук отгоре си личи.

# 505
  • Казанлък
Ейй минавам да кажа, че съм на диета, а вие тука само за крем брюле говорите...викам айде ако го намеря ще взема.. е намерих. Сега да видя дали си струва Relaxed

Направо се редактирам - прибрах се и го опитах ...Hushed хора това е най-вкусното нещо което съм яла от бая време на сам

Последна редакция: ср, 13 сеп 2017, 16:46 от viki gudi

# 506
Нощничките се оказват сполучливи Heart Eyes Очаквах да седят безформено и неудобно, но всъщност не са лоши. Чак се замислям да погледна за още някоя, а по принцип не нося такива.
Също и прашките се оказаха хубави, но вече никъде няма от тези, които ми трябват. Sad

# 507
  • София
Един много голям минус за цветоулавящите кърпички за пране Формил. Тъмните ми дрехи са натъпкани с власинки, няма махане, нито с допълнително изплакване, нито с повторно пране.
Странно. Ползвам трета или четвърта кутия от тях, но не съм забелязала да пускат власинки. Thinking

# 508
Минах да кажа, че днес купих още една опаковка брюле Laughing За малко да получа удар като видях, че не са на същото място Mr. Green Mr. Green Mr. Green - отначало помислих, че всичко сте изкупили! hahaha Joy Joy
Отдавна се каня да питам за мицеларната вода Сиен- днес направо купих (варианта за смесена кожа, синя опаковка- само такъв имаше наличен). Много съм доволна от мицеларната вода, нарочно си я търках в очите докато си махах грима и нито ми пари, нито ми щипе. Аз така си изпробвам всяка нова марка мицеларна вода Mr. Green Mr. Green
Течният сапун Сиен с бъз нов ли е??? newsm78

# 509
  • In transit
Освен брюлето и терините са супер. Много ми харесаха. Утре мисля да се пробвам за анцузи и още терини, ако не сте ги изкупили. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт