Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 913
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора
Дидка, има заквасена сметана.

Относно розетата - аз взех онова от брошурата, което беше около 9 лв бутилката, но още не съм го пробвала. Позната ми похвали на Едоардо Миролио, то е 9,90 и стои на щанда с био продукти.

Да кажа за зехтина с пръскало, за който питате. Пръснах 5-6 пъти, понеже не ползвам на краставици и домати освен сол. Усещат се пресни подправки, сякаш сте в градината. Ухае точно на прованс. Напомня ми много на лавандуловите полета. Ригана,  розмарина и босилека се долавят доста добре. При всяко парченце по небцето ми оставаше френски вкус. Не е неприятно, но е за хора с любов към подправките. Аз бих го ползвала като финиш, ако искам по изтънчен аромат. За основно овкусяване и особено гости, не бих го сложила. Виждам го като "подправка" към зеленчуците за паста, киноа, пици и меса или просто като задушавам. За картофки на фурна и брускети сигурно ще е чуден. Не съжалявам че го взех, защото обичам да ползвам хубави подправки и въпросните в зехтина. А и в парфюми ги харесвам. Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 сеп 2017, 18:13 от iv4enceto_91

# 661
  • In transit
Зехтина, който ще е на промоция е нов продукт сравнително. Испански, по спомен в пластмасова бутилка. Мисля да се въздържа, имам запаси засега.

# 662
Здравейте, момичета! Имам нужда от мнение за шевната машина Pfaff,  която е предложение за днес. И преди са я пускали в продажба и съм чела мнения за нея, но нямам ясен спомен, дали са положителни или отрицателни. И дали един и същи модел пускат в продажба или различни модели? С търсачката не открих. Моля, ако някой има впечатления да сподели!
Благодаря!

# 663
Дидка, има заквасена сметана.

Относно розетата - аз взех онова от брошурата, което беше около 9 лв бутилката, но още не съм го пробвала. Позната ми похвали на Едоардо Миролио, то е 9,90 и стои на щанда с био продукти.

Да кажа за зехтина с пръскало, за който питате. Пръснах 5-6 пъти, понеже не ползвам на краставици и домати освен сол. Усещат се пресни подправки, сякаш сте в градината. Ухае точно на прованс. Напомня ми много на лавандуловите полета. Ригана,  розмарина и босилека се долавят доста добре. При всяко парченце по небцето ми оставаше френски вкус. Не е неприятно, но е за хора с любов към подправките. Аз бих го ползвала като финиш, ако искам по изтънчен аромат. За основно овкусяване и особено гости, не бих го сложила. Виждам го като "подправка" към зеленчуците за паста, киноа, пици и меса или просто като задушавам. За картофки на фурни и брускети сигурно ще е чуден. Не съжалявам че го взех, защото обичам да ползвам хубави подправки и въпросните в зехтина. А и в парфюми ги харесвам. Simple Smile
шишенцето стъклено ли е и може ли да се развърта и да се ползва за друго след време

# 664
  • Стара Загора
Да, стъклено е и се отвива без проблем.

# 665
Здравейте, момичета! Имам нужда от мнение за шевната машина Pfaff,  която е предложение за днес. И преди са я пускали в продажба и съм чела мнения за нея, но нямам ясен спомен, дали са положителни или отрицателни. И дали един и същи модел пускат в продажба или различни модели? С търсачката не открих. Моля, ако някой има впечатления да сподели!
Благодаря!
Аз я купих преди няколко месеца , но още е в кутията , дори неразпечатвана и неизпробвана. Чакам да ми дойде музата да я подкарвам.
Има тема във форума за тези машини , хората си действат с тях.

# 666
  • Козлодуй
Благодаря!
Имам тази шевна машина много съм доволна продава се в комплекта с много аксесоари пълен набор игли и пълно упътване без него нямаше да се справя Simple Smile

# 667
Благодаря за мненията за зехтина-спрей! bouquet bouquet bouquet Мен ме интересува основно, защото ми се счупи механизма на един спрей-контейнер за олио (лидълски) и сега си нямам спрей опаковка за зехтин. Иначе съм голям любител на всякакви подправки и сигурно ще оценя и самия зехтин. Simple Smile Направи ми впечатление френската билка чубрица  която  е на първо място в състава на провансалските билки Laughing
Относно брюлето и френската седмица, да повторя питането си- колко често има френска седмица и най-вече- пускат ли го по принцип всеки път това брюле във френската седмица...? newsm78

Някой питаше за чопъра със стъклена купа newsm78 - вчера вечерта в Лидъл в Тракия (Пловдив) имаше 2 броя разопаковани- сив и светло син.

# 668
Благодаря за мненията за зехтина-спрей! bouquet bouquet bouquet Мен ме интересува основно, защото ми се счупи механизма на един спрей-контейнер за олио (лидълски) и сега си нямам спрей опаковка за зехтин. Иначе съм голям любител на всякакви подправки и сигурно ще оценя и самия зехтин. Simple Smile Направи ми впечатление френската билка чубрица  която  е на първо място в състава на провансалските билки Laughing
Относно брюлето и френската седмица, да повторя питането си- колко често има френска седмица и най-вече- пускат ли го по принцип всеки път това брюле във френската седмица...? newsm78

Някой питаше за чопъра със стъклена купа newsm78 - вчера вечерта в Лидъл в Тракия (Пловдив) имаше 2 броя разопаковани- сив и светло син.
Брюле има винаги във френската седмица. И профитероли- също  Laughing
Винаги си вземам от тези нещица, сега прескочих профтеролите геройски. Доколкото си спомням , пролетта имаше френска седмица, нека момичетата да кажат. Аз съм редовна в темата , но не и в ходенето в Лидл , защото не ми е много удобен нито един магазин. А оттам излизам накаймарена  Joy

# 669
В 20ч. в Лидъл в Тракия нямаше нито 1 опаковка с брюле #Cussing out , нямаше дори и цена. Rolling Eyes Кога пак ще има френска седмица и всеки път ли пускат брюлето...? newsm78
Съжалявам, че съм те подвела. Днес питах жената, която зарежда и каза, че няма и в склада. Нямаше и профитероли. Иначе и аз мисля, че го има всеки път във френска седмица. За разлика от мен, на мъжа ми много му хареса, ще чакаме пак да го пуснат.

# 670
  • Blagoevgrad/Chicago
..
Да ми препоръчате някое вино-розе?
От Лидъл не купувам вино, но бих ти препоръчала розето на Квантум. На Сайкъл вината също са много хубави. Последното розе на което попаднах и съм очарована е Rose from Cabernet Franc -Villa Lyubimets Намира се на много добра цена..

В Лидъл има и добри попадения:) Последното хубаво розе, което пихме беше на Вила Юстина - 4 Сезона под 15лв. или пък Добра Година Розе на Меди Валей под 10лв....едно хубаво местенце за вино е apollowine.com

# 671
  • до най-прекрасния мъж
Аз питах, мерси много, ще отскоча да видя. Дано не са връщани.

# 672
  • София
Препоръчайте ми хубави шоколадови бонбони на сносна цена от Лидл.
Има ли заквасенаа сметана в Лидл,?
Тези цената е към 6лв. и нещо,  страхотни са. Май бяха белгийски шиколад.

# 673
blue.angel , за чопърите по-скоро гледай дали са им там всичките части. Laughing Аз моя го купих отварян и без упътване, но не мисля, че беше връщан понеже се мотаеше отворен от първия ден на промоцията...
 iknik ,  bouquet Купуват хората, както и очаквах, не си виновна ти Grinning Въпрос на вкус е Laughing А профитероли нарочно не взимам, защото много добре знам колко са вкусни Heart Eyes.....ако ги направят в стъклен съд може и да помисля Mr. Green
 tays , чудесно ако брюлето го има и в други френски седмици Simple Smile Просто не съм много по френските седмици, има вкусни неща, но рядко се заглеждам по тях....

# 674
  • до най-прекрасния мъж
Знам, знам, но миналият път с пасаторите бях потресена - едно че частите бяха разноцветни, но и бяха със засъхнали капки и брашно по тях. Че са отваряни, не ми пречи, важното е да не са ползвани.

Общи условия

Активация на акаунт