Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 719
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 1 125
Да съм в грешка - тц, не мисля. По-скоро някой не е чел внимателно какво коментираме...

Авалон, говорех за препоръчаните завивки в скритият текст - те са 150/220.

Лидълски прекрасно ги знам с какви размери са, благодаря!

# 1 126
  • София
И моите пликове са 150х200 см, но завивката влиза без проблеми и изкривявания. По принцип имат лека свиваеммост при пране, имам и техни чаршафи, които се скъсиха с няколко сантиметра при пране.

# 1 127
Авалон, говорех за препоръчаните завивки в скритият текст - те са 150/220.
Извинявам се тогава, мислех че за лидълските става въпрос, а точно преди това ги гледах в каталога с размерите. В Юск масово са 135/200, което също не ме устройва.

# 1 128
Аз си купувам завивки според размера на пликовете, които имам.

Имам една подарена олекотена от роднини - 140/200 - еми мъка, гърчи се, като я пъхна в плик 150/200 - не става.

За това особено внимателно гледам размерите ...Simple Smile

# 1 129
Благодаря много milasara и teta75 за коментарите за дамските якета. :*
Ще ида да ги видя утре и да преценя, ако мога на място Simple Smile

# 1 130
а ни предстои купуване на такава и се чудим откъде да вземем.
Моите са от Метро, двойна, 3в1 се води, много съм доволна.
Тази най в дясно, Тарингтън хаус
Скрит текст:

Грамажа
Скрит текст:

# 1 131
  • русе
Превръзките са без крилца -отврат.
Смениха си производителя ли?!

# 1 132
  • до едно тепе
Преди няколко седмици стъклочистачки имаше десетина в един от магазините в Пловдив. Не съм ходила скоро там и нямам представа дали са ги прибрали. Бяха пуснали някаква акция с червени етикети. Писах тогава тук, ако някой си търси,че има. Иначе май пролет ги пускаха-за пролетното почистване. Laughing
И аз съм доволна-много бързо ми изчисти супер прашните прозорци  Whistling
Самоцитирам се. Идвам от Лидъла на Източен в Пловдив. Все още има стклочистачки. С червен етикет са. Май за 44 лв някъде.

# 1 133
Може ли да помоля, който си е купил от олекотените завивки миналата седмица, да ми каже колко грама на квадратен метър се води пълнежа. В списанието не виждам да е упоменато, а ни предстои купуване на такава и се чудим откъде да вземем.
Единичната завивка е с 945 гр. пълнеж (150х200см). Двойните май бяха по около 1300-1400гр., но от тях не сме взимали- това помня, защото все пак погледнах какво пише.....Така че за пълнежа на двойната не съм сигурна. Но и не разбрах въпросът дали се отнася за единичната или за двойната завивка, затова пиша каквото знам и помня Laughing
Преди 2 месеца си купих превръзки- май бяха със зелено и синьо по опаковката- ами, те много тънки, почти като ежедневни превръзки са.... Shocked "Пълнежът" вътре при това беше доста по-къс, отпред и отзад стоеше много празно. А и бяха изрязани около половината бройки несиметрично, т.е. по ъглите имаше прикрепени части които е трябвало да бъдат изрязани, за да е заоблен края на превръката, но....само на идея така е останало hahaha Щях да питам някакви нови ли са тези превръзки или аз не ги помня добре... Crazy

# 1 134
току що се връщам от нашия лидл пуснали бяха якетата и снабдих младежа с едно от мъжката номерация 48 номер що годе е добре, но ми направи впечатление, че отдолу са тесни макар и в раменете да е добре

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 21:16 от radmina

# 1 135
  • София
Кой е този магазин?

# 1 136
Нашият Лидл работи до 21ч, отидох в 20:40 и хората вече излизаха с якета. Отидох за късо яке за мен, чудих се между кафявото и розовото. Гледайки снимките си мислих, че ще взема кафявото, но розовото повече ми хареса как ми стои. И хората явно знаят вече, че ги изкарват от предния ден и беше пълно. Ако чаках за утре едва ли щях да се уредя с желания цвят и номер.

# 1 137
Голяма простотия това! Утре като отида с отварянето на магазина да не се чудя що няма размери и цветове  #Cussing out #Cussing out толкова ли не могат да си ги изкарат сутринта

# 1 138
Именно! Едни кошове имат да преместят от склада към коридорите. За 3 минути работа. И кауфланд гледам почнали така да процедират, щом веднъж си взех пижами в неделя (по обяд), а щяха да ги пускат в понеделник.

# 1 139
Сега разбирам, че панталонът за дъжд е трябвало да е с подплата. Аз се чудя защо е толкова тънък, а то се оказва, че е имало и с подплата в другите магазини. Взехме и якето и панталонът на 11ти, якето е с подплата, а панталонът не. Щях да ги върна, но вече ги изпрах. Много прецакана се чувствам.

Общи условия

Активация на акаунт