Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 753
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 1 140
Никой няма да те пита или да разбере дали са прани. Аз ако съм хич няма да го мисля, направо ги връщам.

# 1 141
Без етикет и опаковка мога ли да ги върна?

# 1 142
Да, с касова бележка  Peace

# 1 143
Мерси, ще ги върна! Много се ядосах значи, но какво да се прави.

# 1 144
Това за продажбата от предния ден може да важи за определени магазини.
Скрит текст:
Но аз колкото пъти съм пробвала да купя нещо промоционално (2-3 пъти да са били и понеже четях, че масово така се правело) предната вечер НИКОГА не съм успяла- все ме подканят да дойда утре, да върна вече взети (в ръцете ми) неща- буквално по път към касата са ме "догонвали", за да ми го кажат.... Crazy Освен това, при нас забелязвам, че направо на място си редят кошовете- с някакви колички носят кашоните със стока, но редят на място. Виждала съм и как служителки се катерят нависоко над кошовете, за да сменят/слагат цените на стоките- и честно казано, хич не ми се стори лесна работа Rolling Eyes  В Кауфланд пък като отида в неделя не мога да сваря нищо промоционално от настоящата (все още) седмица- те са наизкарали новата стока за следващата седмица (доста рано при това), често има сложена и промо цена която всъщност в неделя все още не е валидна, т.е. човек много лесно може да се набута да си купи нещо на редовната цена..... Crazy

# 1 145
  • shumen
При нас съм забелязала зареждат от вечерта.
Утре и аз ще отида да погледна якетата.

# 1 146
Това за продажбата от предния ден може да важи за определени магазини.
Скрит текст:
Но аз колкото пъти съм пробвала да купя нещо промоционално (2-3 пъти да са били и понеже четях, че масово така се правело) предната вечер НИКОГА не съм успяла- все ме подканят да дойда утре, да върна вече взети (в ръцете ми) неща- буквално по път към касата са ме "догонвали", за да ми го кажат.... Crazy Освен това, при нас забелязвам, че направо на място си редят кошовете- с някакви колички носят кашоните със стока, но редят на място. Виждала съм и как служителки се катерят нависоко над кошовете, за да сменят/слагат цените на стоките- и честно казано, хич не ми се стори лесна работа Rolling Eyes  В Кауфланд пък като отида в неделя не мога да сваря нищо промоционално от настоящата (все още) седмица- те са наизкарали новата стока за следващата седмица (доста рано при това), често има сложена и промо цена която всъщност в неделя все още не е валидна, т.е. човек много лесно може да се набута да си купи нещо на редовната цена..... Crazy
Ужасно е в неделя в к. Тръгваме да излизаме извън града и пътьом минаваме да напазаруваме от там. Ми нищо няма! И касиерката като пита мъжът ми дали сме доволни той й каза, че магазина им е празен, няма как да сме доволни.
И в Лидл е същото в неделя- към 14ч половината кошове ги няма.

# 1 147
  • Beyond the stars
Лелее, голяма лудница с тез якета. Скоро не бях виждала такива епични битки Grinning
Оборудвах се с бордо, разсъждавам още дали ми е по мярка, че нямаше 36, ама моделчето е вталено, та май ми е добре.

# 1 148
Аз сънувах битката за якета, мислех да взема на детето, ноооо не ми се гъчкаше с народа и не отидох
Понякога връщат
Ще оцелеем и без якето...
Анцуга за големи момчета не е лош, имаме го от преди, но да предупредя че дозатора за сапун е отвратителен- ръждяса и спря да работи само за няколко дни...

# 1 149
Аз искам без качулка някакво...ще ида да хвърля едно оЧо...

# 1 150
  • Beyond the stars
То май само синьото е с качулка Blush

# 1 151
# 1 152
Майка ми е взела едно късо синьо с качулка, дано си побера телесата в него  Mr. Green
битката наистина е била епична!

# 1 153
Преди няколко седмици стъклочистачки имаше десетина в един от магазините в Пловдив. Не съм ходила скоро там и нямам представа дали са ги прибрали. Бяха пуснали някаква акция с червени етикети. Писах тогава тук, ако някой си търси,че има. Иначе май пролет ги пускаха-за пролетното почистване. Laughing
И аз съм доволна-много бързо ми изчисти супер прашните прозорци  Whistling
Самоцитирам се. Идвам от Лидъла на Източен в Пловдив. Все още има стклочистачки. С червен етикет са. Май за 44 лв някъде.
Има ли някоя услужлива дама от Пловдив, искам да помоля за такъв уред, тъй като Пловдив ми е на доста километри, а в близост няма никъде?А Лидл отказват трансфер на стоки до 03.10.2017:rage:

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 09:48 от noneta

# 1 154
От новата брошура детските дрешки за момиченца със звездички - блузки и клинчета ги пускаха преди. Имаме ги и още са й големи, тогава се изсилих Grinning Явно имат практикa едни и същи дрехи да ги продават няколко пъти, докато имат количества. клинчетата са с доста отпусната ластика (като повечето им клинчета) и трябва да измисля нещо да не й падат от дупето

Общи условия

Активация на акаунт