Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 741
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 1 155
  • до едно тепе
Скрит текст:
Преди няколко седмици стъклочистачки имаше десетина в един от магазините в Пловдив. Не съм ходила скоро там и нямам представа дали са ги прибрали. Бяха пуснали някаква акция с червени етикети. Писах тогава тук, ако някой си търси,че има. Иначе май пролет ги пускаха-за пролетното почистване. Laughing
И аз съм доволна-много бързо ми изчисти супер прашните прозорци  Whistling
Самоцитирам се. Идвам от Лидъла на Източен в Пловдив. Все още има стклочистачки. С червен етикет са. Май за 44 лв някъде.
Има ли някоя услужлива дама от Пловдив, искам да помоля за такъв уред, тъй като в близост до мен няма никъде?
Защо не опитате да искате да ви доставят в някой Лидъл близо до вас. Само,че не знам на каква цена ще ви го доставят и дали няма да е на редовната.Казвате им къде има и те си го изтеглят. Иначе ще трябва да се плаща и доставката. Аз нямам ходене до там поне до понеделник. Peace

# 1 156
От новата брошура детските дрешки за момиченца със звездички - блузки и клинчета ги пускаха преди. Имаме ги и още са й големи, тогава се изсилих Grinning Явно имат практикa едни и същи дрехи да ги продават няколко пъти, докато имат количества. клинчетата са с доста отпусната ластика (като повечето им клинчета) и трябва да измисля нещо да не й падат от дупето

На шивачка нося и ги оправя за нула време и за без пари почти  Peace

От дрешките аз не съм вземала от звездите, че беше малка тогава. Сега си харесах от дебелите блузки по 15 пари

# 1 157
Здравейте, от известно време все не успявам да ида до Лидл, а и Метро имаше оферти 2 за 1; затова и не съм писала в темата... Днес мисля да отида да видя якетата и се надявам да са поостанали от дрехите - тук клиентите не са чак толкова активни и често застояват неща от предишни седмици.
Разгледах брошурата за следващата седмица. Има дънкови ризи - дали са като миналогодишните? Имам една синя, харесвам я, но ми се искаше да е по-истинска...по-твърда, може би..Като класически дънки - мразя това, че в дамските дънкови дрехи се добавят всякакви неща (като например еластан), докато мъжките повечето пъти са такива, каквито трябва да бъдат. Освен това, ризата на жената изглежда много по-добре от тези, които са снимани отстрани - по-наситен цвят и джобовете са други.
Заинтригува ме и комплектът за ароматерапия - и преди съм го виждала, но никога не съм купувала. Хубав ли е? Шест шишенца за 10 лв е прекалено евтино - по принцип едно шишенце с ароматно масло (концентрат) струва около 10 лв - може да е повече или по-малко в зависимост от вида. Тези сигурно са чиста химия и стават само за ароматизиране на стаята, но не и за масаж (примерно)?

# 1 158
За масаж си пише специално и са друг вид

# 1 159
  • have faith and be patient ..
Хора ,не че нещо , но тази истерия по лидълските стоки ми идва малко в повече .. вече нито са евтини ,нито блестят с неповторимо качество , сега разглеждах сайта на зара - ми имат детски ,момичешки поне, якенца на 40 лв .. разглеждайте и другите магазини , поне за дрехи ..

# 1 160
Дрехи има да, ама примерно две блузи с дълъг ръкав памучни за 9 лв никъде не мога да намеря. За ясла и градина са идеални, както и като пуснат за 9 лв 3 броя тениски.  Peace

# 1 161
На Зара доставката колко е? Защото не всички сме в София или Варна де...Rolling Eyes

Оф, и аз се отърках в народа тази сутрин Joy Вдигнах си адреналина, фитнес не ми трябва Stuck Out Tongue Winking Eye

И трите без яката ми лепнаха , като за мен шити Grinning мерих, гледах, въртях се, пак мерих ...ииии не мога да реша. Трудна работа. Накрая се спрях на розовото, но още на път за работата съжалих, че не взех бордото:rolling_eyes: Луда работа...

Нямаше от прясно изпечените брецели, а обещах на детето, че ще му взема...

Да докладвам и за кафе-машината - снощи след работа минахме да я оставим. Всичко протече гладко. Дадоха ми протокол. Мислех, че ще трябва да описвам конкретния проблем някъде, но не се наложи-минах само с разказ през управителката. Доставяли директно на домашен адрес от сервиза - това ме хвърли в ступор направо. Не им вярвам много. Така или иначе аз ще си проверявам на място в магазина или ще звъня на нац.им телефон...да видим какво ще излезе от цялата работа...

# 1 162
  • Пловдив
Момичета,чакам някоя от вас с гръдна около 110см,да каже,ако си е взела яке.Нямам възможност сега да отида,а до довечера не знам какво ще остане HugRelaxed

# 1 163
Ай ся...гръдната колко ни е...може ли такива неудобни въпроси, начи, на ранина да се задават, м? Още малко ще ни питаш кой номер гащи носим...лидълски, естествено JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 1 164
  • Пловдив
Ай ся...гръдната колко ни е...може ли такива неудобни въпроси, начи, на ранина да се задават, м? Още малко ще ни питаш кой номер гащи носим...лидълски, естествено JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Joy първо гръдната да обсъдим, а като дойдат гащите-тогава тях Joy и мойте са лидлски SmirkHug

# 1 165

Joy Joy Joy

На мен са ми взели най-големия 44, ама съм размер кашалот вкл.и У гърдитИ  Mr. Green но мога да кажа чак след 16ч

# 1 166
Взех и аз едно черно яке, защото 36 има само от черното и розовото (според мен са уголемени малко), но се чудя, защото не ми харесва яката, то всъщност няма яка, съвсем изрязано е.

Някой да е ходил в Уайкики, дали са заредили подобни якенца? В нашия град има само ХМ и Уайкики, така че нямам много избор. А, пусто, имам нужда от точно такова якенце, и то за малко пари Rolling Eyes

# 1 167
  • София
Голямо мазало на якетата.40ти номер от късото синьо ми беше голямо, а 38 нямаше. Ше чакам утре да ги върнат. Детските са силно умалени, на дъщеря ми взех 2 номера по-голямо, но ще меря чак довечера. Ако и е късо ще го върна и ще ходя да и купя от Зара (и там са 40 лв.)
Чакам за малкия боти или някаакви по-високи обущета и апрески. (В немския Лидл ще ги пукат другата седмица).

# 1 168
Здравейте!
Минах и аз за яке около 08:30 ч. - ужасТ. Награбил кой колкото може и се оттеглил по ъглите да мери или да менка с приятелка. Според мен якетата са леко умалени.  Би трябвало да влизам в 40-42, обаче едно ръкавите ми бяха къси, второ  тясно в раменете. Най-ми хареса модела в Бордо, ама нямаше по-голямо.
Вие що не казвате, че и Черните дамски сникърси с широкия ластик били естествена кожа - взех си едни чак днес. Доста симпатични са.
П.П. Взех страхотно детско яке от Reserved за 40 лв. Страхотно качество. В моя случай пътувам до Варна или Букурещ за такова пазаруване.

# 1 169
Голямо мазало на якетата.40ти номер от късото синьо ми беше голямо, а 38 нямаше. Ше чакам утре да ги върнат. Детските са силно умалени, на дъщеря ми взех 2 номера по-голямо, но ще меря чак довечера. Ако и е късо ще го върна и ще ходя да и купя от Зара (и там са 40 лв.)
Чакам за малкия боти или някаакви по-високи обущета и апрески. (В немския Лидл ще ги пукат другата седмица).
ако са толкова умалени, и двете които взех ще ми артисат
синът ми е 146 висок, но много слаб,
взех две 146 и 152
дано поне голямото му стане
ако не ще връщам

Общи условия

Активация на акаунт