Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 739
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 1 170
Дидка-бандитка

Другия понеделник ще има една идея по-високи обувчици от маратонките Peace

# 1 171
Момичета за другата седмица харесах детските суитшъри -дали са поларени и дали са ватирани за зимата? Някой има ли ги да каже? Thinking И детските обувки от 25 лв-държат ли топло за зимата,пропускат ли при дъжд?

# 1 172
Момичета,чакам някоя от вас с гръдна около 110см,да каже,ако си е взела яке.Нямам възможност сега да отида,а до довечера не знам какво ще остане HugRelaxed

Ето съм - закопчавам само от мъжките. 44 са ми тесни в ръцете и бюста.  bowuu

# 1 173
Аз ви предупредих за детските якета, че вземам поне два номера нагоре за моя син...

Девил Роуз, аз си взех черни обувки с ластици, даже се похвалих тук. Много са файски, удобни са ми. Като недостатък отчитам това, че естествената кожа отвътре е малко - в смисъл езика и отстрани има нещо изкуствено и в по-топлите дни, тоест миналата седмица-леко ми справаше, но сега с падането на температурите са си съвсем ок и топли...

Едни млади баби масово мереха от мъжките якета цвят бордо...много забавни бяха...

На мен черното без яка много ми хареса, но понеже имам черно с качулка...се отказах..

Честно казано ми се искаше и трите , дядо попе, и трите да си купя ..мноО се Аресах и в трите. Пак да кажа, че ме е яд сега за бордото ...пфууу..само дертове Bowtie

# 1 174
  • Пловдив
Момичета,чакам някоя от вас с гръдна около 110см,да каже,ако си е взела яке.Нямам възможност сега да отида,а до довечера не знам какво ще остане HugRelaxed

Ето съм - закопчавам само от мъжките. 44 са ми тесни в ръцете и бюста.  bowuu
Благодаря ти!Значи изобщо няма да се напъвам.Като ида,ако има,ще меря и ще преценя.Надявах се да са уголемени,както по принцип всичките им дрехи.. Unamused

# 1 175
И при нас имаше жени, които мериха и от мъжките модели. Аз съм го правила също, но в други магазини, ако моделът позволява.
Обувките мисля да ги разходя до София - било дъжд там, дано не ми е студено.
Яке ще си намеря. Имам едно черно с столче яка, много си го харесвам. Не търпя качулки. Аз и шапки не нося.
В Декатлон имаше подобни якета QUECHUA за 40-45 лв., но в по-ярки цветове.

# 1 176
В Уайкики още няма такива якета, което ме учудва, защото миналата година бяха заляли, всякакви видове и цветове, вкл имам от там и олекотено яке цвят розова пудра с пълнеж пух- като го гледаш, ще кажеш че е поне от есприт купувано и много комплименти отнесе, а цената му беше 1/4 от еспритските и колкото лидълските
Но предполагам скоро ще пуснат
МИналата година взех на мъжът ми точно от декатлон, много съм доволна, малко е проблем с наличностите, но се намират много хубав якета

# 1 177
В София днес не е студено - около 15 градуса е.
Не духа, препръсква дъжд.
Едва ли ще е студено с обувките.
А те равни ли са като подметка или имат вътрешна платформа?

# 1 178
Равни са...

# 1 179
Скрит текст:
Преди няколко седмици стъклочистачки имаше десетина в един от магазините в Пловдив. Не съм ходила скоро там и нямам представа дали са ги прибрали. Бяха пуснали някаква акция с червени етикети. Писах тогава тук, ако някой си търси,че има. Иначе май пролет ги пускаха-за пролетното почистване. Laughing
И аз съм доволна-много бързо ми изчисти супер прашните прозорци  Whistling
Самоцитирам се. Идвам от Лидъла на Източен в Пловдив. Все още има стклочистачки. С червен етикет са. Май за 44 лв някъде.
Има ли някоя услужлива дама от Пловдив, искам да помоля за такъв уред, тъй като в близост до мен няма никъде?
Защо не опитате да искате да ви доставят в някой Лидъл близо до вас. Само,че не знам на каква цена ще ви го доставят и дали няма да е на редовната.Казвате им къде има и те си го изтеглят. Иначе ще трябва да се плаща и доставката. Аз нямам ходене до там поне до понеделник. Peace
pospalancho Защото в момента трансфера на стоки между обектите им, бил спрян до 03.10.2017г. ми отговориха

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 12:01 от noneta

# 1 180
  • София
Дидка-бандитка

Другия понеделник ще има една идея по-високи обувчици от маратонките Peace
А супер, точно такива ми трябват за малкия. (В немския Лидл са по 10 евро Sad), ще взема и чорапи, термопанталони и рокля.

# 1 181
Аз съшо съм доволна от кецовете на Хайди Клум. Удобни са ми и на мен.Само с тоя език се дразня ама ще му хвана цаката

# 1 182
Да не им се разлабацат ластаците след време- това се чудя аз. Да не ги носим като джапанки догодина, м...

# 1 183
И мен ме зачудиха ластиците, но вечни неща няма. Поне подметката да не пожълтее. Мен това ми се струва по-вероятно, но си зависи от гумата. Имам други обувки, на които гумата беше сива, ама сега е една жълта - обезмаслителя не им помогна. Освен с паста за зъби да пробвам.

# 1 184
Не мисля,че ще се скапят ластиците бързо.

Общи условия

Активация на акаунт