Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 700
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 1 185
с магическата гъба не става ли...но то атрофира ли гумата, спасение няма...

# 1 186
Здравейте, днес минах да си взема яке и си взех само едно, бордо, иначе и аз исках 3 Smile, но ми се сториха много тънки. Топлят ли като са толкова тънки? Не зимата, есента.

# 1 187
Оф, топлят сега. За зимата категорично не стават според мен.
Черничкото без якичката /милинкото то, що ли не го взех/, даже става и за по-топли дни според мен - без яка е, тъничко, ефирно, като сакенце...

# 1 188
Благодаря, Teta. И аз исках поне всички без синьото, ама искам още куп неща по 3, но ако се застоят по-дълго и размисля...

# 1 189
teta75, на какъв % си в Лидл , та така ги рекламираш Joy
3 якета, сто чифта гащи, тахани какво ли не...

# 1 190
И в нашия лилд от доста време не бях виждала такава лудница.  Купих си де, в бордо. Трябва си мерене, аз мерих и от трите (без светлото)  44 размер, черното не мога да го закопчая, бордото ми е ок, може би съвсем леко тясно, но ще отслабвам Trollface  синьото ми заспа, но пък бях с приятелка и тя си купи синьото, а и вече имам едно синьо по зимно, сега много исках бордото.

# 1 191
teta75, на какъв % си в Лидл , та така ги рекламираш Joy
3 якета, сто чифта гащи, тахани какво ли не...
..на 85%...черен шИколад

Абе що всички това ме питат бе...оня ден и майка ми ми вика, че трябвало да ми дават % Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

То не че им много хубава стоката и я хваля, по-скоро нали знаете приказката за коня и скъсания чул /Хубавият кон и под скъсания чул си личи/ - та там тъдява е истината нейде Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 192
Може ли да помоля, който си е купил от олекотените завивки миналата седмица, да ми каже колко грама на квадратен метър се води пълнежа. В списанието не виждам да е упоменато, а ни предстои купуване на такава и се чудим откъде да вземем.
Единичната завивка е с 945 гр. пълнеж (150х200см). Двойните май бяха по около 1300-1400гр., но от тях не сме взимали- това помня, защото все пак погледнах какво пише.....Така че за пълнежа на двойната не съм сигурна. Но и не разбрах въпросът дали се отнася за единичната или за двойната завивка, затова пиша каквото знам и помня Laughing
Точно за единичната се интересувах и много ти благодаря за информацията. Сега остава и да намеря в магазина.

Щяхме да минаваме днес вечерта за мъжките якета, но вчера проверихме в Декатлон и в крайна сметка ММ си хареса и взе от там. Като чета как от вчера са се взимали едва ли щеше да ни огрее днес.

# 1 193
  • Бургас
Влизах да се оплача какъв кошмар беше за якетата при нас, но то навсякъде било така. Ама толкова разхвърляно не бях виждала до сега. Четири коша с якета, всичко извадено, размесени, няма детско, дамско, мъжко, във всеки кош от всичко. Така не ми се е налагало да ровя никога.
Все пак успях да взема на дребния яке, не ми харесва, че е много светло, но беше единственият модел с качулка. Този път явно са по-умалени. Той беше със старото размер 86, което като го наложих беше на дължината на новото размер 92. Та се наложи да взема 98.
Дамски якета имаше на невероятни места из магазина, явно мерени и изоставени където сварят.
В нашия Уайкики още миналата седмица заредиха подобни якета за деца на цена от 50 лв. Дамски не гледах дали има.

# 1 194
Хич не ми пречи бъркотията и разхвърляните навред якета. Така се събужда в мен ловния инстикт ... хихи..

# 1 195
Минах в обедната почивка до Лидл на Халите да ги видя тия прословурти якета и бяха останали само 10-ина бройки черни от женските и едно тъмночервено. А един мъж държеше едно синьо мъжко яке, явно последното. Детски имаше. Лекички са якенцата, веднага се сетих за къде да прилапам едно черно, хем да не му бера грижата много, но това ще стане след работа, ако са останали...

Аз докладвам за велуреното яке - вчера и днес съм с него, ами студено ми е. Имам подобни от лицева агнешка кожа и се чувствам по-комфортно, по-плътни са. Но ще се търпи, че още ми е мерак да го нося. И кецовете са ок, разходих ги здраво последните дни, нямам оплаквания. За справка, взех си от H&M бели кожени кецове това лято. И при най-кратката разходка из града или в парка, целите подметки и предната част стават направо черни и трябва да ги мия здраво. При тези не е така, не се захабяват по същия начин.

Аз от мерак за обувките на ток и велурените чанти, дето не ги пуснаха при нас, чак в гръцки Лидл се набутах през почивните дни. Толкова бяха сигурна, че ги има, а то се въргаляха няколко чифта боти и кецове само. Между другото, очаквах много по-големи и заредени да са техните магазини, а не е така. И да похваля тамошните служители - спряхме на път за България да вземем вода за из път (и обувки  Mr. Green) и попитахме за тоалетна. Не ни казаха, че нямат, а направо ни отключиха тяхната, за служителите, където са им гардеробчетата. Много ми стана драго, но и неудобно...

# 1 196
  • Бургас
Аз взех едно детско яке най-големия размер и едно мъжко да ги меря на 7-годишния ми син, че детското много малко ми се вижда. Да видим кое ще връщаме утре.
При нас не беше голяма лудница (в 8 и 15 сутринта), но вярно, че всичко беше омешано и разхвърляно.

# 1 197
Здравейте, момичета, искам да ви питам от днешните якета в розовия модел някой да е забелязал има ли 38ми нонер, или 40е най-малкото?

# 1 198
Аз взех 38 номер. Най-малкото от розовия модел е номер 36.

# 1 199
Има 38 от розовото яке.

Такам, работата не отива на добре....другата седмица щяло да има кожени якенца. Моето тъкмо се поотърка тук-таме и ми е време за ново...бордо ли да бъде, черно ли, бордо ли, черно ли... Rolling EyesSmiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт