Парфюмни размисли и страсти - 212

• 108 232
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Дами, а Intense версията на Boss - The Scent дискутирали ли сте?
Линк към пирамидата за улеснение - https://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Boss-The-Scent-For … ntense-45397.html

# 151
  • при морето
  Здравейте,парфюмни!
Мда,ето че и прекрасното циганско лято дойде и аз  поне му  се наслаждавам с цялото си сърце,/като още продължавам да ходя на плаж всеки божи ден ,за да се радвам на все още топлото море,за да плувам, е,малко е тъжно,че хората си заминаха от него,но пък сега мога на воля да си плувам,без да ме пръска никой,пък и е страхотен релакс,че  вече и студенее,любимото/и... защото ,уви,идва есен,после пък зима,все студ и студ,а при нас и вятър в изобилие...
Имам спешен въпрос-колебая се между тези два аромата за подарък/за мен,по повод /-LÁnge noir Givenchy и  La petit robe noir intense Guerlain,
моля за мнение за всеки,а тези,които имат представа за моя вкус,ще съм благодарна,ако споделят личното си мнение кой от двата би ми допаднал повече ,или и двата,може би/о,не!,о,да!/:ill:

Денси,благодаря за темата и аз!

# 152
  • Бургас
Здравей Буря, Имам Черният Ангел, но не познавам точно тази рокля на Герлен. Черният ангел е сладко-горчив /горчив бадем/, пудрен аромат. При мен е таен, но моя приятелка каза, че върху нея не се задържа дълго и това е причината да не го купи. До колкото познавам вкуса ти от преди, той не е твоят аромат, но вкусовете се менят и .... към момента може пък да ти хареса. Не е трудно за го откриеш за тест и може би си струва да го направиш и да получиш три аромата за празника  Mr. Green /така де, нови парфюми излязоха,  Blush що пък да не добавиш и трети с wish list-а  bowuu

# 153
Някой да каже неща за Gucci Accenti? Имам възможност да го придобия, но никога не съм го пробвала и не знам какво да очаквам. На кой парфюм бихте го оприличили? Искам да си създам някакво мнение, пък било то и косвено. Бихте ли казали, че на днешно време е старомоден? Flowers Hibiscus

# 154
Божеее, къде ме върна с Gucci Accenti. Heart Първият ми оригинален парфюм.  Спомням си че беше пикантен, тамянов, цветен и много силен. Луксозен и много забележителен. Колко си го пазех, всеки изхарчен мл. Ми късаше сърцето. Не давах на никой да го пробва.Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега не знам дали ще стои сгаромодно. И на мен би ми било много любопитно как бих го възприела сега.
Парфюмът е спрян отдавна. Голяма грешка на Гучи. Това им беше най-хубавия парфюм. Дали  аромата ще е същият или и той е променен?

# 155
  • София
Дами, а Intense версията на Boss - The Scent дискутирали ли сте?
Линк към пирамидата за улеснение - https://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Boss-The-Scent-For … ntense-45397.html

Не мога да описвам много, но за мен в интенс версията губи чара си парфюмът. Много плодов и сладникав (не накъртващо сладък, но все пак сладникав). Boss the scent е по- женствен и ефирен. Като усещане ми прилича на Бърбъритата, така че може да ти допадне. Някак универсален ми се струва, което може би го прави малко безличен за нечии разбирания, не знам.

# 156
  • Sofia
Имам спешен въпрос-колебая се между тези два аромата за подарък/за мен,по повод /-LÁnge noir Givenchy и  La petit robe noir intense Guerlain,
моля за мнение за всеки,а тези,които имат представа за моя вкус,ще съм благодарна,ако споделят личното си мнение кой от двата би ми допаднал повече ,или и двата,може би/о,не!,о,да!/:ill:

Нито единият!  Laughing
Черният ангел ми е сред моментните любимци, но е много тих и интимен парфюм, стои близо до кожата. Околните го регистрират само ако се заврат в мен. Ароматът е ванилено-горчиво-пудрен, но не достатъчно експресивен за теб.
Роклята е наситено плодова и остра, ще е по-осезаема, но и тя не е от твоите. Първообразът харесваш ли? От всичките рокли за теб бих избрала кожената.  Sunglasses

# 157
  • Бургас
Карен, а в косата пръскаш ли парфюм? Аз да и там го усещам при всяко движение, но е факт, че и други хора споделят, че не им е достатъчно интензивен.  Peace

# 158
  • Sofia
Избягвам , косата ми е фина, личи какъвто и продукт да и сложа. Даже я вдигам докато изсъхне парфюма на шията, за да не попива мазно. Идва време за шалове, там ароматите се задържат повече.  Grinning

# 159
За мен е прекрасен пудрен парфюм. Да, не излъчва силно, но е много траен.

# 160
Поръчах един парфюм за подарък и ми направиха отстъпка,та поръчах и едно Бушерон -лилаво. Дали не сгреших. Ако да и то ще замине подарък

# 161
  • при морето
Яна,Денси,Карен,благодаря ви много ,момичета!
Точно експресивен търся,преди месец си взех Мулен руж-прекрасен е,но наистина ми трябваше  вятър,за да му се насладя.Ако ви кажа,че 60мл. ги свърших за близо 2 седмици,без да го усетя,освен при нощните разходки край морето,когато,знаете как духа .
Е,препоръчайте ми нещо ,че няма време,в понеделник трябва да го поръчам,може би Черното Бърбери? /Емия,ти се прехласваше по него,купи ли го?/

# 162
Аз преди морето,набързо забърсах лайт блу на ДГ. Доста се двуомих между него и синия ермес. Грейпфрута ми се отрази неустоимо тръпчиво, чудесен бриз.

# 163
Яна,Денси,Карен,благодаря ви много ,момичета!
Точно експресивен търся,преди месец си взех Мулен руж-прекрасен е,но наистина ми трябваше  вятър,за да му се насладя.Ако ви кажа,че 60мл. ги свърших за близо 2 седмици,без да го усетя,освен при нощните разходки край морето,когато,знаете как духа .
Е,препоръчайте ми нещо ,че няма време,в понеделник трябва да го поръчам,може би Черното Бърбери? /Емия,ти се прехласваше по него,купи ли го?/

Купих Черното Бърбъри, но ми е доста силно и внимавам, кога го нося. Май Бърбъри ЕДП нося по-често.
Черното стои сигурно по 10-12 часа и не се променя нито за секунда, затова в един момент започва да досажда, но иначе е много хубав парфюм.
Вчера пробвах Габриел на Шанел. Първо впечатление - евтина бутилка, толкова лека, че стои като пластмасова. Ръбеста. Ароматът - нищо ново и оригинално. Бели цветя в началото, след което се превръща в Алюр, само че доста разреден. Такъв обикновен аромат, да не кажа нещо по-силно, на тази цена....Шанел ще ме извиняват. Изложили са се.
Иначе аз здраво се запасих с Орхидея ванилия на Ван Клиф и само нея нося последните дни. Прекрасен е. А като захладнее малко, ще стане още по-хубав.
Като цяло не съм на вълна парфюми, почва да ми минава лудостта.

# 164
  • Козлодуй
При мен е Just Rock! for Him. Точно както kovatcheva го усещам в началото:
Цитат на: kovatcheva
Хладна, сурова дървесина, мъжкарско пачули и точно онзи тамян, който обожавам, и който прави парфюма за мен лично много секси, а за други ужасен. Тъкмо си мислех с кой да го сравня, дали с Хиноки, дали с кафявото тамянено гучи, охках и ахках, припадах и се свестявах сама, когато хладните нотки утихнаха и се включи ванилията. Не казвам, че е лошо. Никак даже. Идеално се връзва в композицията, и е доста по-умерена от оригиналната версия, но точно тази ванилия ми разваля удоволствието. Просто невероятното зелено, мрачно и хладно начало се заслажда и се разваля страхотния първоначален ефект. Допълнителна топлина внася и амбърът в базовите нотки, изобщо, голямо развитие търпи този парфюм.  Определено тази версия за мен е по-добра от първоначалната версия, макар отново да имат доста общо. Но за мен този парфюм е доста по-хубав и ще го пробвам пак, за да преценя имам ли спешна нужда от него. Препоръчвам го на всички любители на мрачни дървесни аромати тип Хиноки и старото кафяво тамянено Гучи.
Наред с дървесните и тамянени нотки аз усещам и пипер, който не ми е от любимите, но тук не ме дразни. И ванилията в края ми харесва. Смятам, че ще допадне на притежателката( Ради Wink ). Проблемът ми е, че стои много близо до кожата, тих и медитативен го усещам, а този тип аромати не ми доставят удоволствие. Нямам идея дали се усеща от околните, стоя си в къщи тези дни. Но не обичам парфюми, които за да усетя, да трябва да си навра носа в кожата. В това отношение This is Him е много по-добър като сила на излъчване. За трайност нямам наблюдения, но като цяло не ме привлече за притежание Simple Smile
Благодаря от сърце на парфюмната фея  Heart Eyes , която ме сдоби с две желани парфюмчета насляпо Mr. Green
Stash SJP -нетипичен за celebrity аромат, от любимата ми група дървесни, и този ми е тих и интимен, но тепърва ще го разучавам.
Just Cavalli Gold - два поредни дни се носих във вкусният му облак, интересен, женствен, има си характер-може би от кожата в състава, макар носът ми да не я откроява, изобщо оказа се много повече, отколкото очаквах Heart Eyes Мисля, че няма да ми стигне това 30мл бутилче Grinning

Общи условия

Активация на акаунт