Парфюмни размисли и страсти - 212

• 108 309
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Някой да знае от къде в Пловдив мога да купя "Габриел" на Шанел?  newsm78
Пловдив: Pretty Shop, ул. Княз Александър 42

Не знам дали не се включвам късно, но Шанел в Пловдив може да откриеш само и единствено в Прити Шоп на Главната, до Макдоналдс, както Фръц е посочила. Венера Козметикс /офисът им е до Водната палата/ също предлагат Шанел, но имат не повече от 2 парфюма налични, в сайта им може да разбереш точно кои, може и да се обадиш, винаги са любезни.

# 331
Ако водата мирише, то тя мирише така. Така усещам и Hiris Hermes.

Hiris...и аз не го познавам та не мога да кажа на какво прилича. Crazy

Последно?  newsm78 Мокра и потна кожа не е едно и също,но явно наистина не се разбираме.
Мокра, бе, човек! Мокра от ВОДА, не от пот! Къде прочете "потна кожа"? Мокра, просто кожа след душ. Мокра. Просто мокра.
😀 Наистина не разбирам как да обясня по-разбираемо какво усещам. Намокри си ръката между китката и лакътя с вода, и я помириши от вътрешната страна. Ей това са Noir de Noir и Hiris.

# 332
  • София
Иначе страхотно се радвам в момента на Baccarat Rouge 540 MFK и утре чакам да получа Лирааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пробвай Extrait de Parfum версията като можеш.Lira ми е доста любим,но никога не ми платил ритейл цена.До към края на миналата година можеше да се намери доста по-евтино.Имаше тестери дори за около 170 лева за 100-та.За една година цената и на тестера,и на нормалната опаковка се качи със ~100 лева.

Ще го тествам този Extrait, но като гледам пирамидата имам усещането, че няма да ми допадне - не обичам жасмин никак  newsm78 Вече се гушкаме с Лирата, хич не ме вълнуваше цената й, да ти кажа, толкова много улетях от нея  Crazy ...и пак е добре, че успях да грабна един от 2-та налични флакона в Парфимо на доста добра цена  Flutter

P.S. WaltherP99, честит Рожден Ден на патерици! Да си жив и здрав и все така парфюмно интригуващ! Wink

Последна редакция: ср, 20 сеп 2017, 17:15 от sympathy

# 333
Ще ти допадне Екстракта със сигурност, ако обичаш Бакара. Той е почти същият, но по -мек и с добавени бадеми. Страхотен е, но е по-обран от ЕДП. Той крещи, има много промяна и изненади. Този е по-спокоен и доста по-скъп. Има уникална бутилка. Heart Eyes
Честита Лира! И аз я харесвам, но не и за голяма бутилка. 30 мл. биха ме устроили, защото имам и копието и.

# 334
  • Sofia

Имаше някъде на морето пещери,в които беше много модерно преди 15-20 години да се спи,но не мога да се сетя къде беше точно това,а и ако не се лъжа в един момент спането там го забраниха  newsm78

На Яйлата има такива пещери.
Честит рожден ден!  Grinning

# 335
  • В сърцето на един мъж
Намерих време за любимата тема Stuck Out Tongue

От юни чак до преди няколко дни изкарах с Neroli Portpfino и Dolce Amalfi. Сега и двете ми 100ци са наполовина и ги прибрах, а извадих

Van Cleev Orchidee Vanilee, обаче пчелите яко налитат на него Rolling Eyes
Journey Amouage Cupid
Penhaligon s Vaara Sparkling Heart Sparkling Heart и
Romantina Juliette has a gun.
Пробвах и новият на Бранда Sunny Side Up и защо ли ми трябаше......Rolling Eyes Ще се купува, но вече си бях взела така коментираният Туили. Страхотен ми е на това време, издръжлив около 6-7 часа, а бутилката е просто страхотна, направо бонбон
Габриел ми хареса, също и Скандал, но може би по-нататък

Може ли няколко думи за него.

Шуши, аз не съм много по описанията.
Sunny side up е по-скоро аромат за вече отминаващият сезон, но......море, кокос, палми, боси  по горещия пясък, нещо.....нещо особено секси, любовна афера.... Тропичен, екзотичен, мистериозен, женствен......красив аромат. Трайност над 6-7 часа

# 336
Моята драма приключи! Още веднъж ви благодаря момичета! Златни сте ! Посетих beauty zone , въпреки че нямах надежди да го открия там, защото в Дъглас го нямаше ... но го открих  ! И тестерите нямат нищо общо с тези от Дм и Лили - чистички, подредени, обозначени ... даже стигнах до извода ,че тези от Лили и Дм са леко изветрели, не го знаех защото до сега не си бях харесвала парфюм от техен магазин Simple Smile Но за беля днес си харесах и един мега сладък, но ми се струва още топло за него Grinning  -

# 337
  • СОФИЯ
Благодаря didishh   Hug

За тази лира ли иде реч?
https://www.enzo.bg/xerjoff/casamorati-1888-lira-parfjumna-voda-tester-za-zheni/

Честито  elle.n  Hug

# 338
  • София
Да, точно тази Лира се обсъжда  Grinning

# 339
  • София
вече вчера 19-ти имах рожден ден (честит МИ  newsm59 ... да си само-честитя)

Честит рожден ден! nbirthday Здраве и късмет, влюбен и ентусиазиран да пазиш парфюмната искара жива по пътя на ароматното пътешествие  cook
Честити ти нови парфюми! Много да им се радваш и после така на мача

# 340
  • София
вече вчера 19-ти имах рожден ден (честит МИ  newsm59 ... да си само-честитя)

Честит да си, и много "грешки" с новите придобивки  newsm08

# 341
  • София
    Честити придобивки на момичета и момчета! Много настроение да ви носят!  Grinning Hug
Валтер , ЧРД!  bouquet Описанието на David Yurman Limited Edition, звучи страхотно. Харесвам много и двата парфюма , които го обединяват. При следващата  поръчка, непременно ще сложа и проба от тази кожена роза.

За протокола, чакам с нетърпение F**** Fabolus . По описание, по ревюта звучи да е от моята кръвна група.

Ковачева, щях да пиша по подробно за пробите , които получих, но малко след това хванах силна хрема, после стана адската жега и не ми се тестваше за контролна проверка нищо.  Embarassed Поръчах:
Страхотна локумена роза , с подправково дървесна подложка .Много, много ми хареса.Не знам как така се отворих към розата като съставка. WhistlingНе всяка ми харесва,но все пак още един "розов" аромат влезе в листата с чакащите- факт. И се нареди до  Calligraphy Rose, Portrait of a Lady и Ambre Nuit .До скоро и Noir de Noir беше в тази листа, но от неделя вече е "have". Просто не устоях. Blush

Топла, сладка, гладка, креместа, канелено амброва  слива (леко изсушена) . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (мога да си слагам сърчица до края на страницата!).ОМГ това трябва да го имам, но ми свършиха финансите. Mr. Green

Супер мек, креместо цветен , сладък ууд.  Heart Eyes Искам го, но ще почака първо е:

Рила в бутилка! Или Пирин в бутилка! Ковачева, ти беше толкова права, направо ми се доплака като го помирисах.Страшно обичам планините, свободата, която дават, усещането за безметежност и безвремие.Когато съм на преход, просто не ми се връща.
 Точно този аромат търсих.Точно.Слънчева, прохладна планина. С напечения камък, с билките и леката зелена/тръпчива сладост на хвойната.  Heart Eyes На следващата заплата ще пътува към Мен.Ако Ти беше тук, до мен, щяха да те прегръщам поне час.  Hug HugЖалко,че успях да го разнося, само веднъж, защото пробата са беше развила в пликчето и изтекла..
100% Gourmand .Толкова силно изразена миризма на храна , до сега не бях помирисвала. Печени кестени + чаша топъл шоколад и кафе.Много вкусен, по скоро сух и не накъртващо сладък , като последните творения ( Скандал да речем). Не зная дали бих могла да нося повече от 10/20 мл., затова ще обмисля покупката.

Последните ми допаднаха , ако ми ги подарят ще ги нося:
Бонбони Амфора в бутилка. По добрата им версия. Подсилени от шоколадово пачули, леко прохладно.
Ако не са ми объркали пробата , при мен започва като ликьорен лимонов пай с малко подправки .Изсъхва дървесно ментов. Амбрата , ако я има е някак прозрачна.[/list]

# 342

Страхотна локумена роза , с подправково дървесна подложка .Много, много ми хареса.Не знам как така се отворих към розата като съставка. WhistlingНе всяка ми харесва,но все пак още един "розов" аромат влезе в листата с чакащите- факт. И се нареди до  Calligraphy Rose, Portrait of a Lady и Ambre Nuit .До скоро и Noir de Noir беше в тази листа, но от неделя вече е "have". Просто не устоях. Blush

В коментарите към Armani Rose d'Arabie във фрагрантика някои потребители правеха асоциация с https://www.enzo.bg/al-haramain/madinah-parfjumirano-maslo-uniseks/ Заприходих го, естествено, има някаква прилика, но е повече в базата. Арманито е много по-тъмно, плътно, а масълцето ми е малко воднисто и повече киселее. Ползвам си го обаче.

# 343
    Courage, откъде поръча проби? Simple Smile Живо ме заинтригува планинският парфюм^^

# 344
    • София
    Благодаря, Walter, за картинното описание на червения Дейвид Юрман  bouquet Ти и още една вълшебница явно сте решили да ми подпалите чергата с този парфюм, пък аз си въобразявах, че съм в парфюмно спокойствие (кого ли заблуждавам?!?)  Simple Smile Честит рожден ден на патерици, бъди здрав! Очаквам да споделиш за последните придобивки.

Общи условия

Активация на акаунт