Парфюмни размисли и страсти - 212

• 108 214
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Честита Лира! И аз я харесвам, но не и за голяма бутилка. 30 мл. биха ме устроили, защото имам и копието и.
Е ако ти изпадне 100-ца за 170 лева мисля,че няма да се замислиш дори  Grinning
Не е проблем цената, а милилитрите. Винаги вземам възможно най-малката бутилка, а от стотици и то тестери, бягам като дявол от тамян. Такъв вземам само ако няма никакъв друг начин. Държа страшно на опаковки, кутии, хартии, капачки, панделки и всякакви джиджавки, защото ги снимам и тестери не ме устройват.

# 361
  • На черешатааа
WaltherP99r за тази лира ли иде реч?
https://www.enzo.bg/xerjoff/casamorati-1888-lira-parfjumna-voda-za-zheni/

Courage, откъде поръчваш проби?
Може ли имената на "репликити" на този парфюм  Embarassed

# 362
Да разбирам ли, че 30-цата  най не подлежи на ментардосване, грубо казано.

# 363
Да разбирам ли, че 30-цата  най не подлежи на ментардосване, грубо казано.
Не, не разбирай нищо такова. Ментета има всякакви, навсякъде - тестери, малки, големи, травъл.

# 364
  • София
Дойде студеното време, оле, оле... Ще си нося придобивките от пролетта, които бяха за сега.
Много завиждам за ТФ Ауд Ууд. И на мен ми се иска, ама ще трябва да търся имитация при тия цени.

# 365
Много харесвам Teracotta, при мен има много прилична трайност от около 6-8 часа. В много , много големи жеги  малко по-малко . Но аз съм студенокръвна:smile:, съответно кожата ми не излъчва много силно парфюмите и вероятно е по-траен  по тази причина, или поне аз така си мисля. Колко съм права незнам.  Носила съм го само през пролетта и лятото, не съм се сещала зимата да го слагам.

ЧРД с голямо закъснение и от мен! Здраве, много любов и много нови ароматни придобивки!BalloonBirthday

Мерси  Peace

Не харесвам Teracotta,но трайността при мен е повече от добра, над 8 часа.Но на кожата ми много малко парфюми са нетрайни.

И аз искам така  Mr. Green
Охоо...WaltherP99, честити придобивки!  Wink Разкажи сега за Fucking Fabulous по-подробно плиииз Laughing Не знам, дали точно името на парфюма ми предизвика интереса или защото последните аромати от Private Blend колекцията, които тествах, ми се сториха доста добри /въпреки, че са мнооого нетрайни като за тази марка, а и като цяло не съм особен фен на Том Форд/, би ми било интересно твоето ревю за FF  Grinning

Предполагам говориш основно за Neroli Portofino линията,от която нямам нищо,и честно казано бих си купил само Neroli Portofino Forte , и то ако ми изпадне на някаква добра цена - ползван,тестер...нещо такова.White Musk линията пък въобще не я броя , макар че стават доста за наслагване с други аромати на марката.
Fucking Fabulous и на него ще му дойде времето за описване , че други са на опашката преди него.За протокола с новите 3 общата бройка Tom Ford парфюми в колекцията става 17  Blush
И 3-те са МНОГО хубави с едва важна уговорка - Tobacco Oud Intense спокойно можеше да го изкарат като нов парфюм,а не фланкър,защото приликите му с Tobacco Oud са по-малко от разликите.

Да.По-добре пробвай копията първо.

Може ли имената на "репликити" на този парфюм  Embarassed

В София и Варна май беше можеш направо да отидеш да го пробваш.Другия вариант е да си намериш първоизточника,защото Lira е СИЛНО взаимстван от

Не е проблем цената, а милилитрите. Винаги вземам възможно най-малката бутилка, а от стотици и то тестери, бягам като дявол от тамян. Такъв вземам само ако няма никакъв друг начин. Държа страшно на опаковки, кутии, хартии, капачки, панделки и всякакви джиджавки, защото ги снимам и тестери не ме устройват.

Аз съм точно обратното-винаги ,или поне в повечето случаи взимам възможно най-голямата,и по възможност декантери , както и направих с новите Tom Ford .Едно на ръка,че в вече в 95/100 случая дори нишовите успешни парфюми ги реформулират , а от друга страна така мога да си позволя да си купувам много повече парфюми,защото големите декантери 250мл-1л си ги деля с други хора  и крайната цена ми излиза с ПЪТИ по-евтина от колкото ако си взема 100-ца....а да не говорим 30-50.Понякога и си пазя цели декантери за мен си  Plum Japonais и други...
Gold Leather на Atelier Cologne си взех 200мл , защото в Щатите има политика като купиш 200мл и ти го дават в комплект с 30мл малко шишенце с много шик допълнителен брандиран кожен ръкав
Тук комплектите са по-редки , а и като има винаги ги разделят тарикатите.Ако искаш 200-та ти я продават само нея,а отделно си продават 30-та с ръкава .

30-та с кожения ръкав e е МНОГО ценена от колекционери,блогъри и Youtube
 ривюъри защото изглежда много хубаво и дава по-специално усещане , което за мен е перфектно-продава се лесно и то на добра цена,както и направих още преди да го купя

На 2 приятелки също съм се разбрал да им направя по 25мл отливки от 200-та , като ще си запазя бутилката за мен с 150мл в нея,които ми излизат на доста приятна цена така.

Не, не разбирай нищо такова. Ментета има всякакви, навсякъде - тестери, малки, големи, травъл.

100% вярно е това-трябва да се внимава от къде се купува.Да не говорим,че 80% от ментетата на Tom Ford се правят в Бг , като купуват празни оригинални шишета и ги пълнят на ново.Ако отворите Ebay
https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2055119 … ille&_sacat=0

Всичко на TF от Бг са ментета!
http://www.ebay.co.uk/itm/Tom-Ford-Tobacco-Vanille-Eau-De-Parfum … :DlgAAOSwopRYctz6
http://www.ebay.co.uk/itm/Tobacco-Vanille-by-Tom-Ford-1-7-fl-oz- … :scYAAOSwuAVW1bmB
http://www.ebay.co.uk/itm/Tom-Ford-Tobacco-Vanille-EDP-50ml-1-7- … :64cAAOSwQYZWuz8I

Въпроса е,че има от къде да се купят доста добри копия на самата....течност,пълнят ги в оригинално шишета,и хората често си мислят,че купуват оригинал и си ги изпръскват до край дори с тази мисъл. Абсолютно всички 100-ци тестери на Tom Ford от Бг са ментета ,като най-често се продават такива на Black Orchid , Tobacco Vanille и Tuscan Leather .По принцип хитреците предпочитат да продават в Ebay  и по-рядко е OLX.

Дойде студеното време, оле, оле... Ще си нося придобивките от пролетта, които бяха за сега.
Много завиждам за ТФ Ауд Ууд. И на мен ми се иска, ама ще трябва да търся имитация при тия цени.

Намери си още 4 човека,с които да си разделите декантер .Не съм го купувал от там,но на прима-виста
https://www.houseoffraser.co.uk/beauty/tom-ford-oud-wood-eau-de- … 50ml/191685420.pd

Ако го купиш сама 50ml=£155.00=341лева Не е оферта нали?

https://www.houseoffraser.co.uk/beauty/tom-ford-oud-wood-eau-de- … 00ml/191685569.pd

100ml=£225.00=495 лева Ако си го разделиш с някой 50ml са ти 247.5 лева Доста по-добре нали?

https://www.houseoffraser.co.uk/beauty/tom-ford-oud-wood-decante … 50ml/191943470.pd

250ml  декантер = £370.00 = 814 лева. Ако си го разделите 5 човека това са ти 162.8 лева за 50мл.Не казвам,че е евтино,но за Oud Wood е без пари.Има дизайнерски парфюми на тези пари.

Понякога изпадат и декантери от Ebay  от търговци с хиляди продажби и над 99% положителни оценки на цени от £40-50 паунда надолу,че и повече.Трябва да се следи,да се прави сметка и така.В Щатите и Наглия има десетки FB групи където хора се колаборират по такъв начин.Да не говорим,че Creed имат декантери от 500ml и ЛИТЪР , където при разделянето крайната цена става понякога като на дизайнерски парфюм за 100-ца.

Днес пробвах 2017 версията на Eau Sauvage Parfum

Естествено че е СТАБИЛНО разводнена  #Cussing out , но аз и го очаквах.Сегашната версия прилича на микс между оригинала и

Нещо...по средата.Оригинала на парфюм версията е СУПЕР класен мъжки парфюм за костюм , бизнес срещи,прекрасен за подарък за мъж на късни 30 и над 40.По принцип по mature (зрелите ми звучи глупаво) ароматите не са ми много любими,но този е изключение.Очаквам цената на оригинала да почне да се качва малко по малко и вече се запасих с резервна бутилка.
Ако някой реши да прави подарък-различават се по етикета.

Парфюм за деня

# 366
Най-после открих Габриел, Аура и новият аромат на Hermes за тест. Разочарована съм, нито един не ме впечатли. Особено пък Габриел.  Cry

# 367
Walther99, много благодаря за подробното обяснение за Zoologist Simple Smile Явно се правят с много желание, мисъл и вкус, което ги прави още по-интересни в моите очи.
Малко позакъсняло, но Честит рожден ден! Бъди здрав и продължавай все така да ни радваш с интересни парфюми и описания! Simple Smile

# 368
  • Sofia
Walther99, не мога да се съглася с теб, че всички ТФ тестери тук са ментета. Лично познавам хора, работещи в големите вериги, в офисите на официалните вносители на ТФ и други марки, които получават като бонуси или по друг начин бутилки тестери. Продават ги на познати , защо не и в ибей.

# 369
  • София

6.Atkinsons 24 Old Bond Street  Тук обаче не озадачи определено  #Crazy Каква Рила...какви разходки? Около мен го носят само мъже,а на моята кожа е СУПЕР мъжки , стипцив с ДОСТА уиски .Като се сещам за него се сещам за частен мъжки клуб,мъже с костюми и скъпи пури.Явно на твоята кожа е съвсем различен,но ако съдя само по моята...НЕ МОГА да си представя такава миризма на жена.

Walther, 24 Old Bond Street ми стои прекрасно, нищо мъжко не излиза. Въпреки, че нямам никакъв проблем да нося аромати, които се определят като мъжки. Аткинсън ми стои меко, почти свежо, ако не беше уискито.
Но и аз не бих направила асоциация с прохладен планински въздух. За мен прохлада носи единствено Хиноки Wink
Чакам и аз подробно описание на впечатленията от Факин' фабюлъс.

# 370
  • Бургас
Здравейте и от мен.
В момента съм на парфюмна вълна.
Не бях помирисвала до скоро La vie est belle,случайно се запознах с аромата в магазин за иматационна парфюмерия.Направо от този аромат ме избива на щастие.Чак така не ми е действал парфюм до сега.Сдобих се с две копия, едното е много по-захаросано и ми харесва повече и от оригиналния парфюм,който помирисах днес.
Другата ми нова любов е копие на Tresor in love.Умирам за виолетки като изключение при мен прави Ултравиолет.Не ме грабна,не ми харесва.

# 371
Здравейте и от мен.
В момента съм на парфюмна вълна.
Не бях помирисвала до скоро La vie est belle,случайно се запознах с аромата в магазин за иматационна парфюмерия.Направо от този аромат ме избива на щастие.Чак така не ми е действал парфюм до сега.Сдобих се с две копия, едното е много по-захаросано и ми харесва повече и от оригиналния парфюм,който помирисах днес.
Другата ми нова любов е копие на Tresor in love.Умирам за виолетки като изключение при мен прави Ултравиолет.Не ме грабна,не ми харесва.

Това е прекрасно, но май сгреши темите. Има такава за копия на оригинални парфюми, а тази е за самите оригинали. Peace

# 372
  • Бургас
Извинявам се.

# 373
  • Бургас
Влизам да напиша впечатленията си от-https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Bloom-44894.html Точно мой тип аромат се оказа,а не съм очаквала това заради туберозата.Но тук не ме дразни,много мощен,разкриващ се удивително и силно въздействащ! Напомня ми на нещо друго,но незная на какво.За идващите студени месеци е невероятно попадение. Heart Eyes Тествах и The One EDT,не намирам разлики с първообраза,и двата са страхотни.Този също ми допадна доста-https://www.enzo.bg/eisenberg/love-affair-parfjumna-voda-za-zheni/,незнайно от къде при мен се разкри прекрасна виолетка,не виждам да е дадена в пирамидата,но това няма значение. Grinning Много женствен парфюм,нежен,романтичен,луксозен.Ще пробвам и други на марката,заслужават си за мен.Нямаше Новите Задиг отново в Парадокса вчера,консултантката каза,че скоро ще ги заредят заедно с новия на Е.Сааб. PartyТестерът на дамският Задиг беше счупен! Whistling

Последна редакция: сб, 23 сеп 2017, 16:06 от Bright Crystal

# 374
  • Пловдив
Здравейте, предложете ми  парфюм с аромат на пудра.

Общи условия

Активация на акаунт