Сполучливи имитации на маркови парфюми - 20

• 137 205
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря,на всички отзовали се ,ще поръчам и каквото-такова!

# 286
  • Бургас
Много харесах She wood на Заг.Взех си цели 50 мл,толкова ме грабна този аромат.Има и виолетка,но има и някаква друга нотка,която страшно ми допадна.
Взех и 30 мл Flowers на Кензо,също е прекрасен парфюм и ми мирише на виолетки.

# 287
  • у нас
Взимала съм на Заг от Варна, но нещо ми се върти че за 100мл платих около 24-25 лв,  а в обявата от продавалник видях 17. Дали мога да разчитам че са с качеството на тези от парфюмерията им?

# 288
Много харесах She wood на Заг.Взех си цели 50 мл,толкова ме грабна този аромат.Има и виолетка,но има и някаква друга нотка,която страшно ми допадна.
Жасмин. Усеща се много силно и жасмина. И е много по - мощен от оригинала. Още провеждам паралелните тестове. Трайността на имитацията счупи рекордите направо...Оригинала е по - кротък. Първото вдишване на имитацията е като нок - аут, докато при оригинала има прелюдия и виолетките се появяват плавно...След 2-3 минути, обаче, разликата в ароматите изчезва. Едното шишенце ще ми стигне за много дълго време, по сила този парфюм /на Заг/ го приравнявам на Alien /на Заг/. Peace
Взимала съм на Заг от Варна, но нещо ми се върти че за 100мл платих около 24-25 лв,  а в обявата от продавалник видях 17. Дали мога да разчитам че са с качеството на тези от парфюмерията им?
Аз имам лош опит с един парфюм, който го взех от този търговец в транспортна опаковка /пластмасово шише/ и цвета му беше ярко оранжев /качила бях снимки в предишната тема/. Бях зверски разстроена и от тогава Заг купувам само от физическия магазин. Там никога не са ми продавали оранжеви парфюми. Никога! Така ми се стъжни от тази случка, че ми се отщя и въпросният парфюм. Въпреки, че ми беше любим до този момент и то именно /именно!/ в изпълнението на Заг Зодиак. Говоря за La Nuit Tresor Lancôme. Всички казват, че рефанския е по - добър като прилика, но аз харесах именно този на Заг, защото в него личито просто "звъни", има не просто сладост, а една тънка нотка на личи, която го прави вълшебен за моя вкус...И бях изпръскала поне 100 мл. от няколко наливания от него...И като пристигна това оранжевото нещо, дето ми нацапа и пръстите...Направо ми се отщя.
Много рядко успявам да отида до физическия им магазин /случва ми се през отпуските ми/, но определено си заслужава да се пазарува от там. Разбира се, може да съм имала "лош късмет"...Може да е било изключение...Не знам.
 Peace

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 22:12 от solar_fields

# 289
Искам го и аз този She wood. Къде има Заг в София, някъде в центъра? А Рефан имат ли го?

# 290
  • Бургас
Солар, Hug изкушаваш ме с твоите прелестни описания да отида до Заг да пробвам She wood.Макар в оригинал да не умирам за него. Hug Не Рефан го нямат.

# 291
  • у нас
Благодаря Солар. Ще поръчам пак на сестра ми да ходи до физическия магазин😀

# 292
  • Бургас
Може и жасмин да е,не съм голям специалист по ароматите.
Но е много хубав парфюм.
Не е задушлив,не е сладникав.
Направо си мирише на скъп парфюм.
Много,много съм доволна.
Искрено се надявам да не ми станат оранжеви парфюмите след време,сложих всички нови в един шкаф, доколкото четох,се държат на тъмно и по възможност в кутия.Заг нямат кутия,но поне няма да ги държа на светло.
И Flowers на Кензо много ме радва.
Изобщо благодарение на вас,мили дами,се сдобих с прекрасни аромати.Mon Garlen не го душих,имам си други парфюми с ванилия,и нея много си я обичам.
Ще купя и на Рефан 325,много го харесах.Crystal Noir на Версаче, доколкото видях от първа страница.И спирам,че тези наливните след известно време изветряват.А и е трудно да се изразходват големи количества парфюм.

# 293
Поръчах от търговеца в ОЛХ,ще дойдат в събота,като ги пробвам  ще споделя.За мен-374 ,375 ,377 ,а за сина ми 249,250.

# 294
  • Бургас
She wood на Заг има прилична трайност на моята кожа.Няколко часа се усеща доста силно,после или привиквам,или ароматът става по-приглушен,но понеже постоянно се душа,кожата мирише страхотно.
Ще подуша и оригинала,ако го има някъде,но версията на Заг е повече от добро попадение за мен,очарована съм.

# 295
  • вкъщи
И аз вече съм горда ползвателка на She wood.Много ми харесва...Нежен, загадъчен. Не го усещам много часове, но наистина кожата мирише пристрастяващо при подушване. Взех си и Flowers Kenzo. Сякаш е по- летен. От мъжките взех He wood, Dior Sauvage. Имам от скоро Jungle elefant от Рефан, но някак си хем ме привлича, хем ме дразни този парфюм. Или още му е топло?

# 296
  • Бургас
Аз тъкмо днес разносвам Флауърс на Кензо от Заг.
На мен ми мирише на бонбоните    виолетка и много благодаря на дамата,която ми го препоръча.

# 297
Хайде и аз да се разпиша като горда притежателка на She wood. От няколко дни го има и в магазина във Варна на Колхозния пазар, припомних си колко е приятно и отзивчиво момичето там. Тепърва ще тествам трайност и развитие на парфюма - имам далечен спомен от оригинала, но все пак версията на Заг ми се струва съвсем идентична.
Пробвах и техния Kenzo Jungle L'elephant и за мен е 1:1 с рефаския пръснат на китката. Мисля да си взема и от Заг и да ги тествам паралелно. лелка аз нямах проблеми и в най-големите жеги да го нося, обожавам го по всяко време.

# 298
Имам от скоро Jungle elefant от Рефан, но някак си хем ме привлича, хем ме дразни този парфюм. Или още му е топло?
Ако те дразни, значи няма да се оправят нещата със застудяването... Laughing Този парфюм всъщност е най - красив именно през жегите  Wink . Просто в него има една съставка, която не понася на всички, карамфил /подправката карамфил, това като пиронче, червеникавото/. На брат ми например му става зле от този парфюм именно заради карамфила. Нещо зъболекарско има в нея, мисля, че някой беше потвърдил, че се използва в стоматологията. Та...През зимата се усеща най - вече карамфила. И, ако той ти е дразнителя, нещата няма да се оправят със застудяването. Даже ще станат по - зле.
Просто не е явно твоят аромат. Аз имам ли дразнеща нотка в парфюм не мога да се приспособя. Досега никога такава дразнеща нотка не е изчезнала с времето. Ако упорствам и го нося парфюма, се почва едно главоболие, което и то се усилва... Sad, абе, по всичко личи, че следва раздяла. И не давам втори шанс на подобен парфюм. Пример: Дюн. С цялото си същество го уважавам този парфюм, знам след помирисването му, че си имам работа с шедьовър. Но...Не мога да го нося. Предполагам, че е заради дървесината в него, не съм много сигурна. Като го усетя на друг и се опивам от него, но на мен не се получава и това е.
 Peace

# 299
Поръчах от търговеца в ОЛХ,ще дойдат в събота,като ги пробвам  ще споделя.За мен-374 ,375 ,377 ,а за сина ми 249,250.

Влизам да споделя,пристигна ми пратката,Еее,няма такива аромати,невероятни са.Така прекрасни са ,както ми ги описахте-благодаря ви! Остана да видя как са като трайност.Сина ми също е изключително доволен.Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт