Сполучливи имитации на маркови парфюми - 20

• 138 464
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
В квартално магазинче за козметика днес видях парфюми на Гардени.Направи ми приятно впечатление цената-30мл.,4.20лв.Харесах си Бамбина-но продавачките не можаха да ми кажат,на кой парфюм е имитация.Знае ли,някои нещо по въпроса? А иначе въпресния аромат е невероятно свеж,лек аромат,подходящ за лятото.

# 511
В квартално магазинче за козметика днес видях парфюми на Гардени.Направи ми приятно впечатление цената-30мл.,4.20лв.Харесах си Бамбина-но продавачките не можаха да ми кажат,на кой парфюм е имитация.Знае ли,някои нещо по въпроса? А иначе въпресния аромат е невероятно свеж,лек аромат,подходящ за лятото.

Да, свеж, лек и невероятно нетраен. Аз пробвах също наскоро тестер в един квартален магазин. След 15 минути до като се прибера от магазина до вкъщи и аромата едва се долавяше на китката ми.. Не знам чия имитация е. На теб колко време ти се усещаше аромата на кожата?

# 512
Според вас има ли сходство в аромата на "Goldea" и "Olympea" -та или повредата е в моя телевизор? ( миришат ми почти еднакво)

# 513
Момичета, препоръчайте ми траен дамски и мъжки. парфюм близък до оригиналния от рафаело Търся си DKNY- Ню Йорк дамския.

# 514
Според вас има ли сходство в аромата на "Goldea" и "Olympea" -та или повредата е в моя телевизор? ( миришат ми почти еднакво)
При мен никакво сходство няма Flowers Cherry Blossom

# 515
  • Бургас
Нищо общо нямат,ако пишеш за оригиналите.И двата са ми супер неприятни.Не разбрах какво да препоръчаме до кой да е близък?

# 516

Да, свеж, лек и невероятно нетраен. Аз пробвах също наскоро тестер в един квартален магазин. След 15 минути до като се прибера от магазина до вкъщи и аромата едва се долавяше на китката ми.. Не знам чия имитация е. На теб колко време ти се усещаше аромата на кожата?

Ооо доста време-5-6 часа.

# 517
Нямат нищо общо Simple Smile Аз едно време имах оригиналната олимпеа,после рефанска и рафаелска - е вече май не мога да го понасям този аромат. Всяко нещо с времето си хаа

# 518
  • Стара Загора
Аз не познавам оригинала на  Олимпеа, но си бях взела версията  от Рефан и въобще не ми понесе.Незнам защо точно такъв тип аромати не ми допадат ,не мога да ги търпя върху мен.Как го определяте този тип аромати?Доскоро не обичах много сладки аромати, а последно време ми харесват.От Заг Зодиак си взех Flowebomb na Viktor &Rolf и много ми хареса.Тези дни само него нося Simple Smile

# 519
Имитацията на Рефан е едно към едно с оригиналния Олимпия, лично съм ги сравнявала. Първоначално и на мен не ми харесваше заради остротата, но свикнах и винаги си го поддържам наличен.

# 520
Много ми харесва на заг NR-333 но ми е доста нетраен и понеже прочетох ,че  Rasasi Egra е подобен се замислих дали да не си го поръчам?!Някакви мнения за него ?

# 521
Олимпеята на Рефан е от класата на Ла Ви Е Бел - същия мега шлейф, същата мощ, същата трайност. Да, не е за всеки вкус, но то пък и кой ли парфюм е за всеки вкус?  Wink Комбинацията на сол и ванилия е странна, но упойваща. Имам рефанската имитация, нося я от време на време, без подновяване издържа целия ми работен ден. При всички случаи е необичаен аромат и заслужава уважение.
 Peace

# 522
  • Стара Загора
Да, със сигурност е така.Аз просто се чудех, кое не ми понася в него.Взех го ,защото ми хареса, но когато се напръскам  ми става лошо .Пробвах няколко пъти и разбрах, че не ми действа добре .

# 523
  • Бургас
Не се мъчи с него няма смисъл щом не ти е кеф като си с него.Една приятелка миналата зима цялата беше с Рефанската Олимпея и добре се излъчваше,но аз не мога да го търпя на себе си.

# 524
  • Стара Загора
Да, махнах го.Между другото и Goоd Girl на Заг не изтърпях и го хвърлих ,който е по-различен аромат.Но и от него ми ставаше лошо.Пробвам 2-3 пъти да съм сигурна, че е от парфюма Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт