Сполучливи имитации на маркови парфюми - 20

• 138 419
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
На мен Нарцисо Родригес много ми харесва от Рефан. Оригинала не познавам. Роза и мускус усещам аз. Друг е и за есенна време е идеален.

# 556
За мен Гърлата на саб е свежа и лека.Различни хора,различни възприятия. 😂

# 557
Здравейте, искам да ви похваля 881 на Парфен - Dia Amouage.
Малко напомня на Chanel 5, но е много по-свежарски.
Има забележителен шлейф и отлична трайност, както повечето на Парфен.
Бих го нарекла парфюм от класа и си пожелавам и оригинала.

# 558
]Попаднах на нови (поне за мен) имитации, пробвах няколко неща (напръсках по наличните ми китки Simple Smile) и ми се видяха доста трайни и хубави, но така е рано да се каже може би. Сигурно ще взема едно шишенце да тествам по-обстойно. И цените им не са от най-ниските

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 14:51 от инкс

# 559
Нещо не ми се получи май с качването на снимка от брошурата, ще се редактирам, когато успея да му хвана цаката Simple Smile това е списъкът

# 560
От Заг пускат новия Gabrielle Chanel ZAG 378  в края на месеца.

# 561
А Парфен имат ли Hugo boss red? Просто толкова да ми хареса този аромат. Плодово-цветен, интересен, топъл, свеж, влюбих се в него. Оригинала ще се взема то е ясно -90 мл за 54 лв е идеално цена (без опаковка, във Венера козметикс).
Но искам да видя и Парфен ако имат.

# 562
  • Бургас
От Заг пускат новия Gabrielle Chanel ZAG 378  в края на месеца.
Не закъсняха въобще,знаех си аз. Mr. Green Нямат го Парфен Hugo boss red, Мис.

# 563
А къде са обявили, че се очаква "Габриел"? Търсих в два сайта, но го няма, а се надявам.

# 564
  • София
Във Фейсбук страницата си.

# 565
На фейсбук страницата на Zag Zodiak

# 566
  • Стара Загора
Искам да попитам, ако има момичета от Стара Загора от къде си купувате Рефан?Аз вчера ходих до този, който е до Пингвините, но няма много избор .Взех си номер 173 Hipnotik Poison  и 324 Armani Si с 2:1 капки-харесаха ми ,нямала съм оригиналите им и не знам дали си приличат.Но като аромати не са лоши .Вчера пробвах първия усещах го 4-5 часа ,напръсках се обилно .В началото беше доста силен ,но после аромата стана  супер.

Тези дни ще си поръчам нещо от Парфен, но още не съм решила какво Blush ,а мострички мога ли да си поръчам  ( да си купя) Искам да пробвам повече аромати от тях.

# 567

Стара Загора
бул. Никола Петков 52 Парк МОЛ "Стара Загора"
6000, Стара Загора
бул. "Патриарх Евтимий" № 116
Влизам аз пак да похваля Мон на Заг, бях го спряла за два месеца /и заменила с Момичето, което също е унилално, няма място където не са ми направили комплимент за него 😎 /  и сега снощи пак се пръснах, ей това е както каза една приятелка мирише на теб , много женски, много нежен, много Мой. 😄
Още веднъж браво на Заг и дано все такива БГ фирми

# 568
  • Стара Загора
Искам да попитам, ако има момичета от Стара Загора от къде си купувате Рефан?Аз вчера ходих до този, който е до Пингвините, но няма много избор .
Аз купувам от магазина до Перун на бул. П.Евтимий. Много съм доволна 👍

# 569
  • София
инкс, напиши и каква е марката на тези имитации?

Общи условия

Активация на акаунт