Сполучливи имитации на маркови парфюми - 20

• 137 081
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
Днес се сдобих с имитации на Dior Addict и Carolina Herrera Good girl на Le Parfum.Мнооого дълготрайни, като  втория е 1:1с оригинала, може би една идея по-мек.Addicta е малко по-остър, но нямам база за сравнение с оригинала, понеже не го познавам.

# 16
  • Deutschland
Много благодаря за бързата реакция и новата тема.
MMZ са на Заг Зодиак парфюмите, но на по-високи цени, иначе разбира се са с много добро качество.

За първи път ги чувам, а съм ходила доста пъти в производствената им база. Може ли подробности. Къде се продават?

# 17
Здравейте, дами! Случайно да има имитация на My Insolence на Guerlain? Търсих къде ли не, но не открих нищо и реших да пиша тук. Simple Smile))

# 18
Ния, преди в темата е писано, че Теменужката на Сангадо е подобна на Инсоленса. Иначе за моя нос Love in black на Creed е теменужка.
Фрау Скитница, според мен купуват парфюмите от Заг, защото просто от Фейсбук страницата им видях, че продават в шишетата на Заг Зодиак, а и останалите продукти от гамата

# 19
  • Бургас
Тя пита за My Insolence,не за Insolence.Няма имитация,Ния. Simple Smile

# 20
Благодаря ви много! Simple Smile

# 21
Фрау Скитница, според мен купуват парфюмите от Заг, защото просто от Фейсбук страницата им видях, че продават в шишетата на Заг Зодиак, а и останалите продукти от гамата
Не знам...дали наистина са същите шишенцата? Това от снимката във въвеждащия пост, ми се вижда различно, но не съм ползвала нищо а Зак Зодиак, за да сравня.Това, дето си го купих е квадратно и стесняващо се към върха с червена капачка и без какъвто и да е етикет. Означено е на дъното с етикетче W032 Ange ou Demone и може да се отвива, т.е. да се ползва многократно.  Не споря, само се чудя...
Фрау Скитница, аз го купих от Мегамол на метростанция Западен парк.

# 22
  • Габрово
Момичета,има ли от вас любителки на Good GIRL ?

# 23
  • Deutschland

Аз, обаче го забравих в дома на нашите и заминах на море без него. Уникален е рефанския

# 24
  • Габрово

Аз, обаче го забравих в дома на нашите и заминах на море без него. Уникален е рефанския
Моят е на Парфен и съм Peace си доволна

# 25
Merry me! На Lanvin има ли хубава имитация? А изобщо има ли имитация?!
Преди време ми го подариха в имитация, много ми допадна. Реших да си купя оригинала - ами това не е моят парфюм. Ако има желаещи........... Rage

# 26
Магазините на Рефан все така без списъци( на парфюмите)  ли работят?

# 27

Аз! Използвам репликата  на Le Parfum -копие 1:1..Много сполучлива реплика.

# 28
Какви са тези Le Parfum? Къде могат да се пробват? Имат ли сайт или фейсбук страница?

# 29
  • Deutschland
Моля за сполучлив мъжки парфюм от Заг, за подарък е.
Колко излиза да си напълня 100 мл шише от Рефан?

Общи условия

Активация на акаунт