Сполучливи имитации на маркови парфюми - 20

• 137 118
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Заг е на ул. „Александровска“ 76.

# 121
  • Габрово
Скрит текст:
какво означава '' Повече от 2:1 вече "кривят" аромата ''-т.е. променят аромата ли?
Ами да. Това имам предвид. Все едно "губи летливост" и все едно, че "се заглушават" част от нотките му... /това е субективното ми усещане, не съм химик, не знам какво се случва на химично ниво/
А "мазнеенето" се усеща на кожата.
2:1 за мен е превъзходна концентрация. Някои парфюми стават и с 1:1, но и тях ги предпочитам с 2:1. Добавя се трайност, плътност и шлейф.
 Peace

solar_fields ,
както винаги благодаря за изчерпателния отговор..

# 122
В Заг Зодиак в Бургас момчето е изключително любезно. С удоволствие да си купиш и да се върнеш.

55мл в мое шишенце - 8 и малко ми каза момчето.
55мл в тяхно стъклено шишенце - 11 някъде.

# 123
  • Габрово
Скрит текст:
Пффф,ужасена съм от продавачките в магазините за наливна парфюмерия.Едната не знаела къде има виолетки.Тръгнах да питам за карамел,но тя реши,че няма да купя нищо и си вдигна телефона да говори,обръщайки ми гръб.
После в Рефан ми изстреля дамата,че няма виолетки,няма и зелената Омния на Булгари.Амаа толкова беше любезна,че ме достраша да питам за карамел.
Е,само в Заг Зодиак човекът беше изключително мил,...
В Лорис не влизах,но видях,че имат хубави промоции,ще си взема и от там нещо.Преди бяха много мили.
А в първите два магазина,в които днес влязох,едва ли ще отида пак.То трябва да умирам за някой парфюм,че да вляза.Ужас.
дам...неприятно е продавачи към клиенти да имат такова отношение...

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 22:11 от sesksta

# 124
В Заг Зодиак в Бургас момчето е изключително любезно. С удоволствие да си купиш и да се върнеш.

55мл в мое шишенце - 8 и малко ми каза момчето.
55мл в тяхно стъклено шишенце - 11 някъде.

Благодаря!

# 125
Заг е на ул. „Александровска“ 76.

Благодаря

# 126
  • Бургас
Точно от там го взех.Магазинчето е мъничко,пада се като се тръгне от новия съд(бившият свободен) в посока стоматологита.

# 127
Точно от там го взех.Магазинчето е мъничко,пада се като се тръгне от новия съд(бившият свободен) в посока стоматологита.
Благодаря Hug

# 128
  • Бургас
Между другото три пъти го подминаха,доста е тясно.
Парфюм взех 13 мл,защото нямаше повече.С шишето ми излезе 4 лв.После толкова мл ще са към 2 лв.Мисля да си купя още поне един два парфюма,но по 30 мл.Хем е евтино,хем повече от 30 мл ми омръзват.
А са учудващо трайни,или поне този,който взех.
Също приемам препоръки за хубави дамски и мъжки аромати на Заг Зодиак.Може някои леки и сапунени аромати,от мъжките да не са тежки и велурени.Хем е евтино,хем са трайни ароматите,хем можеш да си вземеш каквото количество искаш.В Рефан и Баргело малките шишета са по 50 мл,което не е правилно.Преди Рефан имаха и по 10 и по 30 мл разфасовки.

# 129
  • София
Скрит текст:

sesksta, ами deliberation е написала, че говори за имитацията на Гиза.

Не беше написала това ,беше писала че е У НИ КА ЛЕН

Друг любимец за това лято ми е Comme des Garcons 2 Red: Harissa - У-НИ-КА-ЛЕН. Бях се пристрастила към него буквално.

Четеш доста избирателно, sesksta. Как аз разбрах, че е имитация на Гиза, а ти не успя?
Както и да е. Риторичен въпрос.

Сега съм набелязала и Back To Black by Killian, че и мен ме застреля последно като бях в магазина на Гиза, но реших да го оставя за по-хладно време. Друг любимец за това лято ми е Comme des Garcons 2 Red: Harissa - У-НИ-КА-ЛЕН. Бях се пристрастила към него буквално.

# 130
  • Габрово

ooooh!,

не ми се спори за глупости.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 23:45 от sesksta

# 131
  • София
 smile3506 smile3505  Stop

# 132
Comme des Garcons 2 Red: Harissa - има ли нещо общо с Deep Red Hugo Boss?

Не ми е познат Дийп Ред, но като гледам пирамидата му, може и да имат сходства.
Днес съм с Хариса и тъна в блаженство Heart Отдавна не ми е допадал толкова много по-свеж аромат.

# 133
Привет, ароматни дами! И аз да похваля момчето от ЗАГ в Бургас, както и тези от ЗАГ магазините в Стара Загора! 15 ст/мл е цената в ЗАГ!

# 134
Привет, ароматни дами! И аз да похваля момчето от ЗАГ в Бургас, както и тези от ЗАГ магазините в Стара Загора! 15 ст/мл е цената в ЗАГ!

И аз съм много доволна от обслужването на ЗАГ в Стара Загора. Зарибих и колежките с техните парфюми и постоянно ни питат с какви сме и на какво миришем. Дори и в магазини ми се случва JoyЧакам с нетърпение новите аромати!

Общи условия

Активация на акаунт