Сполучливи имитации на маркови парфюми - 20

• 137 137
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Работи. Hug

# 151
  • София
Пробвах Love in Black. Не знам дали има прилика с оригинала, защото не го познавам, но впечатленията ми са:
Стои като по- мазна версия на Инсоленс, но  не толкова сладка. Една идея по- несладка. Но не е зелена звънлива виолетка при всички случаи. Допадна ми, но нещо ме спря да си взема. Захлупено стои някак (освен, че стои много близо до кожата и не е толкова наситен).
Но който търси виолетка, която не е зелена, може да пробва. Аз лично го усетих като несполучлива имитация на Инсоленс, може би и затова не ми хареса, а може би и оригиналът мяза на това.

# 152
  • Бургас
Love in Black на коя марка парфюми е,кой номер?
Аз не мога да се нарадвам на Животът е прекрасен от Заг Зодиак.Много ми харесва.
Наоми Кембъл също ще купувам,от коя марка сте доволни?Хареса ми версията на Лорис,но ще ходя да го подуша и в Заг Зодиак.

# 153
  • Бургас
900- Love in black/ Creed,на Парфен е.

# 154
Нина ричи червената ябълка на рефан добра ли е някой има ли впечатления,

# 155
  • Бургас
Bright Crystal, благодаря за отговора.
На Парфен бяха скъпи май парфюмите,нали?Ще чакам виолетката,която ще пускат в Заг Зодиак.

sunrise-67,най-любимият ми парфюм на всички времена е точно червената ябълка на Нина Ричи.И съм имала и оригинала,и хиляда версии,от които и на Рефан.Не е съвсем същия аромат за мен.
По Коледа бях си взела някаква имитация от Метро,пак се доближаваше,но уви,не съвсем...
Аз лично копие,което е 1:1 с оригинала не съм срещнала.

# 156
Мацки, кой е 739 номер на Парфен?

# 157
  • Бургас
Еми-739- Black Afgano/ Nasomatto

# 158
Благодаря mariaivanova, пак ще се чудя какво да си взема запасите ми свършват

# 159
# 160
да споделя, пробвах ябълката на нина ричи на зак, много ми хареса, трайна и много близка до оригинала,
  mariqivanova799 ако можеш го тествай, да видиш дали ще ти допадне , аз отдавна не съм вземала оригинала и нямам пресен спомен, за това ще чакам мнението на експерт  Hug

# 161
  • София
Понеже виждам че коментирате парфюми с теменужен аромат. Този на Заг -03 KF KENZO FLOWER ми мирише много силно на виолетка. Чак на бононите дето ги продават ми прилича.  Laughing Но пък ми хареса много.

# 162
  • Бургас
Здравей,много ти благодаря за информацията.На Заг ябълката не съм помирисвала.Имам все още една ябълка от оригиналния парфюм,ще мога да сверя.
Но щом е хубава си я вземи.Аз имам и този парфюм от Метро,който е имитация.Намерих го,не мога да сложа линк,ще го напиша:Luscia Deluxe limited edition Creation Lamis.Не е съвсем лош,но и не е блестящо копие.

Буря,много ти благодаря.Познайте кой в неделя, или ако е затворено,другата седмица ще ходи пак в Заг.И на аромата на бонбоните се радвам,обичам ги,както и сладолед виолетка.Не,че с моя колит мога да ги ям,ама съм опитвала преди.

Ще пробвам и ябълката на Заг.

# 163
  • Бургас
KENZO FLOWER ми ухае на всичко друго,но не и на теменужка,пиша за оригинала.Заг може и да са го докарали,теменужен. Laughing Гледам в пирамидата му наистина е дадена теменуга,при мен не се разкрива.За кой ли път се убеждавам за различните ни възприятия спрямо парфюмите и как на всекиго от нас се развиват по коренно различен начин.Момичета,след 22 септември ще са налични новите ароматни изкушения на Парфен. Grinning Може да се поръчват директно от фейс страницата им,цените са 50мл-21лв и 100мл-30лв.Да похваля мъжкият Армани Код във версията на Рефан,уникален е,влачи умопомрачителен шлейф! Който търси парфюм за половинката няма да съжалява ако го вземе. Party

Последна редакция: пт, 15 сеп 2017, 17:06 от Bright Crystal

# 164
  • Габрово
Да попитам..

Bottega Veneta    --  на Заг добра имитация ли е?

и как е Good girl     имитацията на Мартинез  ?

Общи условия

Активация на акаунт