Сполучливи имитации на маркови парфюми - 20

• 138 437
  • 730
  •   2
Отговори
# 525
  • Пловдив
   Здравейте, знаете ли дали има
хубава имитация на Версаче Брайт кристал Абсолю /ако така се чете/?
Скрит текст:

# 526
Според вас има ли сходство в аромата на "Goldea" и "Olympea" -та или повредата е в моя телевизор? ( миришат ми почти еднакво)

Точно това си мислех и аз онзи ден! И двата ги имам от Рефан, не познавам оригиналите. Olympea е леко тежка и малко повече сладникава, но според мен и в двата се усеща еднаква сладникава нотка.

# 527
  • София
dudhen, Bright Crystal Absolu няма имитация.

# 528
Здравейте! Наскоро си купих от Заг Зодиак Gucci Guilty For Men, но е адски нетраен. Sad Можете ли да ми кажете към коя парфюмерия да се насоча за най-добро качество, защото не съм много наясно.

# 529
  • Бургас
Към Рефан,Баргело,Парфен.Рефанските мъжки аромати са доста трайни,то зависи все пак кой е парфюма,зависи и от кожата ти,трябва да пробваш директно на кожа.

# 530
Здравейте, момичета и момчета!
Поздравявам ви за хубавата тема! Много сте увлекателни Simple Smile
След като ви изчетох и аз взех някои аромати от Zag и Refan. От Refan - Gucci Bamboo /добър е/, преди време взех Prada La femme - допадна ми много. От Zag си поръчах /от базара, отново по ваша препоръка/ на тестери от 15 мл - Goldea, Jasmin Noir, She Wood, Aqua del Sol, Le Jardin Le Monsieur Li, She scent for women. Всички ми харесаха, но съм очарована от "градините" и She Wood, за съжаление са твърде нетрайни.
Само при парфюмите на refan ли има възможност за добавяне на капки? Дали има някаква възможност/метод за подсилване на трайността на ароматите - чрез добавяне на нещо?!

# 531
Доколкото знам  само на  Рефан  се добавят капки,а при другите са си добавени фабрично.Какво е мнението ти за SHE SCENT FOR WOMEN,как е като трайност? Можеш ли да го опишеш,като аромат? Благодаря!

# 532
 Дони, моят She wood си е траен. Издържа поне около 4 -5 часа, вечер също го усещам и в косата също.
Може ли да помоля и аз за описание, само, че на "Градините"?

# 533
Mimeto74   и    Мис Каролин
Нямам вашия опит в описанията, но ще се постарая:
The scent – усещам най-вече фрезията, след това някаква смесица на праскова и какао. Приятен сладко-плодов аромат. Лека асоциация на дъвка, намирам някакво сходство с Ocean lounge Escada, който ми допада и го ползвам, тъй като го имам за много свеж. Относно трайността - още не съм го изпробвала.

Градините на Monsineur Li – ами да ви кажа, те само по името са ми много симпатични Simple Smile . При първия мирис ми се стори малко тежък, но после е просто невероятен. Иска ми се непрекъснато да го усещам, толкова е свеж, цветист. Когато го помирисвам си представям цветна градина след дъжд. Прочетох, че ароматната му композиция включва кумкуат, жасмин и мента?!

Пропуснах, че взех и тестера на Zag Omnia Indian Garnet - страхотен аромат и всъщност съм с него откакто взех изброените аромати. Усещам го слабо, и то на моменти.

# 534
Благодаря!  Така,както го описваш мисля, че много ще ми хареса. Известно време ми трябваше да разбера, че точно свежи и цветисти, като гора след дъжд и пролетни цветя са ми след сред любимите аромати. Макар да ми се иска да нося "отрови" и ванилии. Еми, не става.
Като 5 авеню на Елизабет Арден например който ми е супер любим е точно такъв пролетен парфюм.Мента не харесвам. Жасмин също. И бели цветя.

# 535
Благодаря ти,перфектно описание.Толкова,че да го поръчвам-отдавна му се каня.

# 536
Тези градини,за които говорите ме заинтересуваха. Grinning От къде си ги купувате? В моя град има само баргело и рефан за жалост.Между другото,мъжО ми има непоносимост към алиен и олимпея.Каза,че са много тежки и не можел да диша. Grinning Grinning

# 537
  • Пловдив
dudhen, Bright Crystal Absolu няма имитация.

Благодаря ти.
Търся го за приятелка.Ще купя Bright Crystal.
Имам спомени, че имаше много добри отзиви
за версията на Рефан.

# 538
  • София
Да, така е. Сполучлива е имитацията на Рефан.

# 539
При нас и толкоз няма! Само рефан и то в едня парфюмерия. Нищо не мога да тествам. Градините и мен ме заинтересуваха.
Ох Ейлиън....толкова го исках, така интересен и различен аромат ми се виждаше (макар масовостта му), един мистичен, луксозен. Имам го от 2 години от брат ми подарък. Обожавам миризмата му. За съжаление много не ми понася и го нося рядко и само по специални поводи.И пръскам нищожно малко.Трайността му е пословична, много е тежък. Оттам разбрах ЖАСМИН йок!
Иначе като аромат то обожавам, просто е задушлив и силен.

Общи условия

Активация на акаунт