Сполучливи имитации на маркови парфюми - 20

• 138 410
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Лолита, кое е това Момичето?Какъв е аромата?
И аз искам нещо на Парфен да видя. Може да се поръчват мострички. И съм оставала с впечатление, че са трайни. Ще попрочета темата назад да си харесам нещо от Парфен (свежи и цветно-плодов).

# 571
Good girl , ZagZ- 369 😊

# 572
# 573
Коя е страницата на Заг Зодиак във фейсбук?

# 574
# 575
И мен вече няколко пъти ме питат с какъв парфюм съм. 😍 А и аз си го усещам и много ми допада.
Мисля да поръчам още нещо на ЗЗ от олх,но се чудя какво да е. Нещо есенно-зимно,сладичко,ориенталско?

# 576
  • Габрово
+1 и от мен за Good girl
Моята имитация е на Парфен...много съм доволна..и имам комплименти за него  Peace

# 577
Добавям към информацията за Заг че пускат и Аурата на Мюглер 
под номер 379

# 578
Има ли сполучлива имитация на Gucci Rush?

# 579
И аз това се чудя на рефан не  е трайна на моята кожа иначе парфюмчето е много интересно

# 580
Да, интересен аромат е.Необичаен. Зак гледах го имат.

# 581
  • у нас
Питанка: на кой имитацията на ЛИБ е най-добра, със същата сила и шлейф като оригинала или да търся оригинал?
Гуд гърл на парфен или заг е по-добър?

# 582
  • Бургас
Интересно ми е как Заг са направили Габриел. Grinning ЛВЕБ виж на Рефан,има някой разлики,ако не те удовлетвори оригинал.Тази на Баргело не е добра никак за мен.Гуд гърл на Заг,Рефан и Ди Енд Пи имат доста различия с оригинала за мен,предпочитам тази на Дп.

# 583
Здравейте,в Сливен няма магазин на Заг Зодиак,откъде бихте ми препоръчали да поръчам онлайн,благодаря предварително

# 584
Зак Зодиаг имат сайт и онлайн може да си поръчаш парфюм. Аз миналата седмица си поръчах и много бързо пристигна поръчката.
https://www.zagzodiakshop.com/bg/

Общи условия

Активация на акаунт