Сполучливи имитации на маркови парфюми - 20

• 136 294
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Possess на мен ми издържа от 6 вечерта до 6 на сутринта, когато се прибирам. Ползвам го най - вече като ходя по клубове и дори при задимени места се усеща до края отчетливо с хубав шлейф. Всъщност може и повече да издържа, но после се изкъпвам и нямам впечатления.
Видях, че става въпрос за мъжката версия, но предполагам, че също е толкова добър.

# 646
Possess на мен ми издържа от 6 вечерта до 6 на сутринта, когато се прибирам. Ползвам го най - вече като ходя по клубове и дори при задимени места се усеща до края отчетливо с хубав шлейф. Всъщност може и повече да издържа, но после се изкъпвам и нямам впечатления.
Видях, че става въпрос за мъжката версия, но предполагам, че също е толкова добър.
Мъжките са тоалетни води, а дамските парфюмна, сигурно затова издържат повече. На китка от мостричката сложих изветри се почти веднага.

# 647
Мъжките са тоалетни води, а дамските парфюмна, сигурно затова издържат повече. На китка от мостричката сложих изветри се почти веднага.
Орифлейм по принцип са МЕГА нетрайни. Тук-там имат някой по - траен /Амбър еликсир, M by Marcel Marongiu, всичко от серията Giordani.../, а може да има и още един - два, но като цяло са под всякаква критика като трайност. Разкошни аромати, но мега нетрайни. Peace

# 648
Орифлейм по принцип са МЕГА нетрайни. Тук-там имат някой по - траен /Амбър еликсир, M by Marcel Marongiu, всичко от серията Giordani.../, а може да има и още един - два, но като цяло са под всякаква критика като трайност. Разкошни аромати, но мега нетрайни. Peace
Права си, затова реших да ви попитам как мога да видя горе долу на кой парфюм съответстват и да взема някоя добра имитация.

# 649
Привет на всички bouquet Съвсем нова съм в имитационната парфюмерия и цял ден чета тук.

Днес се сдобих с J'adore и Creed Aventus на Refan. Засега съм супер впечатлена от трайността на J'adore - дори след душ леко се усещаше ароматът. Мъжкият още не знам как е. На Рефан ли е най-добрата имитация на Creed според вас или има по-сполучлива?

Много харесвам Omnia Crystalline на Bvlgari, видях, че Рефан имат 162. OMNIA/ BVLGARI, но дали е точно Crystalline (днес го нямаха в магазина)? Ако някой е ползвал този аромат на някоя от всички изброени на първа страница фирми, ще съм супер благодарна да сподели какво мисли Hug

# 650
Права си, затова реших да ви попитам как мога да видя горе долу на кой парфюм съответстват и да взема някоя добра имитация.
Лорис имат Амбър еликсир. Чудесна е имитацията му. Само цвета му не е кафяв, а прозрачен. Но той си е ОК като трайност и като оригинал...Разгледай списъка на Лорис. Може и да има някой още от Орифлейм. Рефан нямат със сигурност. Заг мисля, че и те нямат.
 Hug
Добре дошла, very_raspberry,  Hug

# 651
  • Стара Загора
Джордани и тях ги развалиха според мен. Последния който взех, имах чувството че за 2 часа го няма. Воларе също беше траен и двата Дивайна. За цветен аромат и Paradise.

# 652
Привет на всички bouquet Съвсем нова съм в имитационната парфюмерия и цял ден чета тук.

Днес се сдобих с J'adore и Creed Aventus на Refan. Засега съм супер впечатлена от трайността на J'adore - дори след душ леко се усещаше ароматът. Мъжкият още не знам как е. На Рефан ли е най-добрата имитация на Creed според вас или има по-сполучлива?

Много харесвам Omnia Crystalline на Bvlgari, видях, че Рефан имат 162. OMNIA/ BVLGARI, но дали е точно Crystalline (днес го нямаха в магазина)? Ако някой е ползвал този аромат на някоя от всички изброени на първа страница фирми, ще съм супер благодарна да сподели какво мисли Hug

162 е оригиналната Omnia кафяватаhttps://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Omnia-151.html
Crystalline мисля че го предлагаха Заг и Парфен, но не помня точния номер. Може да погледнеш на 1 страница списъците.

# 653
  • BG-DE
Като стана въпрос за Creed Aventus върху мен рефанския е много нетраен и вчера пробвах варианта на Заг, струва ми се доста по траен, ако имам време днес ще мина да си сипя  Simple Smile а дали са сполучливи не знам, защото не познавам оригинала но и рефанския и тези на Заг и Родригез миришат почти съвсем идентично, което ме навежда на мисълта, че може и да са близо до истината  Grinning То ние все търсим максимална близост, а парфюмите и оригинални и имитации така се променят върху кожите ни, че някои стават направо неузнаваеми  Mr. Green пресен пример от днес, обзета от носталгия си извадих последните останали милилитри от Бек то Блек на Килиан (оригинален) напръсквам се щедро и о-о ужас  Shocked този парфюм, който обожавах и винаги е седял върху мен като  черешова пурета сега се превърна в чай лайка с мед  #Crazy и не се променя към позната ми миризма на грам  Shocked влизам да си мия отново косата  Mr. Green

# 654
От мъжките аромати на Орифлейм, от които имам впечатления, моите предпочитания са за Signatute, а също и на ползвателя му.

# 655
...обзета от носталгия си извадих последните останали милилитри от Бек то Блек на Килиан (оригинален) напръсквам се щедро и о-о ужас  Shocked този парфюм, който обожавах и винаги е седял върху мен като  черешова пурета сега се превърна в чай лайка с мед  #Crazy и не се променя към позната ми миризма на грам  Shocked влизам да си мия отново косата  Mr. Green
Grinning
Ех...де да можех аз да го докарам на "лайка с мед" Heart Eyes /имитацията на Гиза/....
При мен /имитацията на Гиза/ стои повече към "тютюненото"...Което пак е вълшебно, но "лайка с мед" /Ехаааа.... Heart Eyes/
А това с миенето на косата и аз го правя....  Mr. Green Явно все пак поема от пръснатото /между две миенета на косата, които не са с честотата на вземането на душ/...
И когато искам да "чуя" някой по - капризен аромат, задължително и аз влизам под душа + миене на косата.  Mr. Green
 Hug

# 656
  • Русе
Здравейте дами,
Ползвала съм две иматации на Рефан - 335 Олимпеа Пако Рабан , поръчан от сайта рефан.бг и 034 Ла ви е бел Ланком, закупен от магазин. 335 е едно към едно с Олимпеа Интенс.Много е траен и всички около мен го усещат и получавам винаги комплименти. 034 беше ОК в началото, донякъде приличаше на оригинала, но с времето имам чувството, че се промени и придоби някаква химическа нотка...

Според вас дали е възвожно качеството на парфюмите, поръчани от сайта да е по-добро?

Сега си купих от магазин 173 Хипнотик пойзън Диор, много ми допада и е почти като оригинала, но още нямам други впечатления.

# 657
  • Габрово
Скрит текст:
Здравейте дами,
Ползвала съм две иматации на Рефан - 335 Олимпеа Пако Рабан , поръчан от сайта рефан.бг и 034 Ла ви е бел Ланком, закупен от магазин. 335 е едно към едно с Олимпеа Интенс.Много е траен и всички около мен го усещат и получавам винаги комплименти. 034 беше ОК в началото, донякъде приличаше на оригинала, но с времето имам чувството, че се промени и придоби някаква химическа нотка...

Според вас дали е възвожно качеството на парфюмите, поръчани от сайта да е по-добро?

Сега си купих от магазин 173 Хипнотик пойзън Диор, много ми допада и е почти като оригинала, но още нямам други впечатления.

misspis
от кои Рефани от сайта си доволна от тези 50 мл с 55 капки или от другите?

# 658
Аз съм взимала олимпея 335 от магазин,не от сайт и на мен лично ми мирише на олимпея класическата.Много усилено търся олимпея интенз в реплика,но мисля че 335 не е реплика на интенз версията.

# 659
Здравейте! Дали някой знае да има имитация на Lanvin Eclat De Fleurs?

Общи условия

Активация на акаунт