ОмагЮсан прЪвУписТен кръК- 110

• 60 694
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Цитат
аз си купувам сапунерка ако исках да настойвам нещо щях да си купя профисионален...

# 631

Цитат
Здравей те търся превоз за българия на 20.12 моля налично да ми пишете спешно е блъгодаря

# 632
Напоследък се сблъсквам с две "много трудни" явно български думи, които вече като ги видя правилно написани, и слагам бонус-точка на написалият ги. Смятайте колко падат критериите Angry

уцелвам - освен що-годе ясното откъде идва "Оцелвам", срещам също така напълно необяснимите "оТцелвам" и "УТцелвам".

оцелявам - и тук грешките са сходни - "Уцелявам", "оТцелявам", "УТцелявам"...

Как ги произнасят тези думи, как им звучат - не знам, ама не искам и да си представям...

# 633
  • София
Цитат
много е важно да предцениш нещата обективно

# 634
  • Mediterraneo
Напоследък се сблъсквам с две "много трудни" явно български думи, които вече като ги видя правилно написани, и слагам бонус-точка на написалият ги. Смятайте колко падат критериите Angry

уцелвам - освен що-годе ясното откъде идва "Оцелвам", срещам също така напълно необяснимите "оТцелвам" и "УТцелвам".

Как ги произнасят тези думи, как им звучат - не знам, ама не искам и да си представям...

На мен пък ми се изправя косата от преценям. Бива разговорна реч, ама как им идва отвътре, не знам. Сигурно е някаква регионална особеност, аз дори не съм го чувала в устна реч.

Цитат
диоптер

# 635
Цитат
Здравейте група искам да попитам след Нова година ще патуваме с кола за Германия която аз карам но колата е на Маика ми на името да ли сте имам проблеми през границите трябва ли ми пълномощно от маиками или нещо подобно благодаря предварително

# 636
Техническа грешка в новинарски сайт:
Цитат
Преминавайки покрай композицията на международен товарен влак той чул човешка реч от единия от вагините
Joy

# 637
  • Mediterraneo
Умният форум не ми дава да пусна анкета!

# 638
  • Испания

Помоли някой от модераторите.

# 639
Тарт, пробвай през старата версия, новата има много недостатъци. Със старата става, проверено.

# 640
  • София

Бонус точка на написалияТ ги няма. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 641
  • Mediterraneo

Помоли някой от модераторите.

То това е ясно. Ама не е по- лесно! Да им имам удобната нова версия!

Тарт, пробвай през старата версия, новата има много недостатъци. Със старата става, проверено.

Сега ще пробвам и от там!

# 642
  • Down south
Техническа грешка в новинарски сайт:
Цитат
Преминавайки покрай композицията на международен товарен влак той чул човешка реч от единия от вагините
Joy
Бисер ненагледен. Трябва да остане в аналите.

Да се отчета и аз
Цитат
Някои желаеш да го повозя тери шофьор ката
и снимка на куче  в автомобил ooooh!

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 21:02 от Daylily

# 643
  • София
Цитат
доста разочерована от тях
Цитат
само по тънък чоропогщник в студа

# 644