Hurra, hurra, die Schule beginnt - или наесен, с песен - 196-та немска тема

• 68 424
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • BG-DE
Baby*, ММ е взел за 15 евро някакъв пакет М комплет, като в рамките на 30 дни има неограничени безплатни разговори в Германия, 250 мин. международни разговори и 3ГБ интернет. В сайта на Лебара пише, че след тези 30 дни трябва отново да се зареди картата и затова не ми е ясно ако не се зареди дали поне входящите обаждания са активни Thinking

# 586
  • The QC to be!!!
Не знам. Обадете се на Либара и ги питайте. Ние пакет не сме купували. Ние зареждаме $, и после говорим, като картите се презареждат автоматично като падне под 2 евро сумата в тях. Ползваме ги из цял свят (като извън ЕС цените са много солени), и проблеми не сме имали с роуминг, нито сме се обаждали да го вкл.

# 587
Мони, ето тези: The Simple Maths, The Simple Physics, The Simple Biology, The Simple Chemics. Каза, че обясненията много ѝ допадат и ако не е разбрала нещо в училище, там гледа.

# 588
  • Germany
ДжейДжей, много благодаря!

# 589
ДжейДжей, и аз ти благодаря! Simple Smile

# 590
Освен www.schlaukopf.de бих препоръчала тези книжки с упражнения по предмети, за ниво начално училище са много добри. Има по предмети и класове , с добро ниво на материала и достатъчно количество задачи.
https://www.amazon.de/Das-%C3%9Cbungsheft-Mathematik-Rechentrain … +%C3%BCbungshefte
https://www.amazon.de/Das-%C3%9Cbungsheft-Mathematik-Rechentrain … Z6TKG9A0RYCK2J4SX
https://www.amazon.de/Das-%C3%9Cbungsheft-Mathematik-Rechentrain … AXCYDJHG7FPRFSYZB
https://www.amazon.de/Das-%C3%9Cbungsheft-Deutsch-Rechtschreib-G … Z0B719S7XRC1Q85KC

# 591
А аз искам да помоля да припомните в кои сайтове гледате рейтингите на хотелите, когато избирате почивка. Благодаря предварително!

# 592
  • The QC to be!!!
А аз искам да помоля да припомните в кои сайтове гледате рейтингите на хотелите, когато избирате почивка. Благодаря предварително!
bookings & hotels. Рейтинг под 8.3 не гледам изобщо. Случвало ми се е да дам фиидбак веднага след чекин и понеже не написах добър, те изобщо не ми пратиха емайл да дам фиидбак след като ми свърши престоя. Научих се, че под този рейтинг хотелите не ми харесват и не су заслужават.

# 593
  • Germany
И аз гледам в букинг.

# 594
И в www.trivago.de хвърлям поглед.

# 595
# 596
Здравейте!
Бих искала да попитам дали някоя девойка ще има възможност и желание да ми помогне с превод на спермограмата на приятеля ми?
Той говори доста добре немски, и според него "е перфектна", но започва с "астенозооспермия", та нещо не му вярвам Simple Smile Ако някоя девойка, прояви желание да ми помогне - моля пишете ми на лично съобщение!
Благодаря Heart

# 597
тук повечето са майки, но току виж и някоя девойка се намери Simple Smile
това малък майтап, защото ми стана смешно.
за съжаление аз не мога да преведа такова нещо, защото съответните термини на български не ги знам , к
а немските също

# 598
  • The QC to be!!!
Здравейте!
Бих искала да попитам дали някоя девойка ще има възможност и желание да ми помогне с превод на спермограмата на приятеля ми?
Той говори доста добре немски, и според него "е перфектна", но започва с "астенозооспермия", та нещо не му вярвам Simple Smile Ако някоя девойка, прояви желание да ми помогне - моля пишете ми на лично съобщение!
Благодаря Heart
предполагам е направен след препоръка от лекар. Той би трябвало да ви разчете и обясни резултатите.

# 599
Здравейте!
Благодаря Heart
предполагам е направен след препоръка от лекар. Той би трябвало да ви разчете и обясни резултатите.

Baby,
лекарят, ако е немец, а жената не говори добре немски, може да не е разбрала и да се притеснява, че мъжът и нещо я будалка. Аз така разбрах поста. Особено подчертаното от мен.

Общи условия

Активация на акаунт