Пазаруване от Amazon - тема №70

• 114 245
  • 770
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте момичета.
Искам да си поръчам четец понеже моя се счупи и съм се спряла на Kindle Paperwhite E-reader, 6.
Та въпроса ми е да чакам ли намеление ,дали изобщо пускат намаления на четците и доколко ако пускат.
В момента на ЕМАГ е на същата цена затова се чудя.

# 331
  • Sofia
Здравейте момичета.
Искам да си поръчам четец понеже моя се счупи и съм се спряла на Kindle Paperwhite E-reader, 6.
Та въпроса ми е да чакам ли намеление ,дали изобщо пускат намаления на четците и доколко ако пускат.

Периодично ги намаляват, с 20 - 30 - 40 евро/лири , в зависимост от модела. Посоченият от теб модел купих за 80Е , а Voyage за 150Е.

# 332
  • София
Здравейте момичета.

Последната седмица на ноември е Black Friday и в амазоните винаги има намаления на Киндъл  Peace

# 333
Здравейте момичета.
...
Моят съвет е да не рискуваш с Емаг, лично мое мнение

# 334
Струва ми се изгоден , този анцунг. https://www.amazon.de/gp/product/B00J96IFOO/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Р-р L е 24 Е . Вече го поръчах , но ако някой от вас вече го има и може да даде коментари ще съм благодарна .

# 335
  • Popovo
Струва ми се изгоден , този анцунг. https://www.amazon.de/gp/product/B00J96IFOO/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Р-р L е 24 Е . Вече го поръчах , но ако някой от вас вече го има и може да даде коментари ще съм благодарна .

Бях поръчала същия, размер ХХЛ.Беше много уголемен и се наложи да го продам.
Намерих си и изтеклата обява в ОЛХ.Разгледай и снимките. Hug
https://www.olx.bg/ad/adidas-xxl-mazhki-ekip-ID6JXM5.html

# 336
  • Варна
Здравейте, пускали ли сте поръчки с дебитна виза електрон на ЦКБ? Не ми минава поръчката, в картата ли е причината? Преди съм поръчвала от сайта с виза на ПИБ, ставаше.

# 337
Здравейте, пускали ли сте поръчки с дебитна виза електрон на ЦКБ? Не ми минава поръчката, в картата ли е причината? Преди съм поръчвала от сайта с виза на ПИБ, ставаше.
От 6-7 години ползвам дебитна Виза на ЦКБ. Не съм имала никога проблеми. Провери си дали спазваш всички стъпки за плащането Peace

# 338
  • Варна
Спазвам ги, потвърждават поръчката и след 30 мин имейл your payment has been declined. Билинг адреса трябва да е българският, нали? Поръчвам да ук превозвач. Вече се чувствам като идиот. Thinking

# 339
  • Sofia
Спазвам ги, потвърждават поръчката и след 30 мин имейл your payment has been declined. Билинг адреса трябва да е българският, нали? Поръчвам да ук превозвач. Вече се чувствам като идиот. Thinking

Пробва ли да изтриеш картата и да въведеш пак?

При мен билинг адресът е българския.

# 340
  • Варна
Не, не съм я трила, само редактирах билинг адреса, тъй като при първият опит беше отбелязан английския. Ще пробвам с триене и повторно въвеждане, и вече не знам.

# 341
Ако не стане пробвай да въведеш и една не виртуална карта ,като я добавиш като втора един вид и я потвърди.Като я потвърдиш втората ще ти се потвърди и първата и после можеш да я изтриеш...тази втората.Дано ме разбра?При мен така се оправиха нещата.Парите ги дръпнаха от виртуалната.Другата не съм я трила за сега ама в нея няма много пари.Чакам да минат всички плащания и ще я изтрия,да ни се бъгне нещо пак.

# 342
  • Sofia
Ако не стане пробвай да въведеш и една не виртуална карта ,като я добавиш като втора един вид и я потвърди.Като я потвърдиш втората ще ти се потвърди и първата и после можеш да я изтриеш...тази втората.Дано ме разбра?При мен така се оправиха нещата.Парите ги дръпнаха от виртуалната.Другата не съм я трила за сега ама в нея няма много пари.Чакам да минат всички плащания и ще я изтрия,да ни се бъгне нещо пак.

Картата на момичето не е виртуална, а дебитна.

# 343
Ми нищо де.Това не пречи да пробва със втора.

# 344
И аз поръчвам с карта на ЦКБ ,не съм имала проблем. Понеже сменям адреси и карти често,понякога и билинг адреса остава друг,пак няма проблем.   
Да не би картата ти да е нова ? Ако е така,трябва първо да се провери на банкомат,после вече може да се плаща онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт