Пазаруване от Amazon - тема №70

• 114 263
  • 770
  •   1
Отговори
# 300
  • на Мелмак
Мини през стъпките за купуване на нещо ,  без да плащаш и ще видиш колко ще ти струва директна доставка.
Има фирми превозвачи, за тях има и тема.
Също и на първа страница има отговори на въпросите ти.
Ако я прочетеш и нещо не ти е ясно -питай.

# 301
Въобще не му се надявайте толкова на Черния петък - намаленията не са нищо особено и не са на всичко.

Телефоните в Амазон обикновено се продават от китайци. Последният, който взех, беше уж от германска фирма, а пристигна от Китай.
  Благодаря за съвета,щях да бера ядове,добре че ми казахте!А още повече-от китайци..

# 302
Мини през стъпките за купуване на нещо ,  без да плащаш и ще видиш колко ще ти струва директна доставка.
Има фирми превозвачи, за тях има и тема.
Също и на първа страница има отговори на въпросите ти.
Ако я прочетеш и нещо не ти е ясно -питай.

благодаря, но аз хабер си нямам от поръчки по интернет и английски, тъй, че абсолютно няма да се справя - ще видя къде и как да го поръчам

# 303
  • на Мелмак
Дай си страницата да се преведе.

# 304
Дай си страницата да се преведе.

ще пробвам то се оказа от Немския трябва

# 305
  • София
Има ли някой купувал детски халат за баня за дъщеря ми (128-134)? Търся да е 100% памук. Купих един, но къде съм бляла и се оказа полиестерен. А не го искам да го ползва като се събуди от сън, а след душ, да попива добре и да е дебел. Нещо да ви е попадало? Нещо като този https://www.amazon.de/Tommy-Hilfiger-Mädchen-Bademantel-Bat … mp;th=1&psc=1, но не държа на марка и няма да дам повече от 25-30€.

Аз халат не съм купувала , но тези ми стоят в кошницата и им се чудя от доста време,
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01HF0E35U/ref=ox_sc_sfl_tit … id=A2AFZEBZLUTVHM

# 306
Момичета помагайте ,че с тази виртуална карта на ДСК ,сагата просто не е истина!!!! Направих поръчка в англ.амазон на 28 септември ,разделиха я амазонци на три отделни ордера.Първия и втория ми ги пратиха ,на третия ,който съдържаше добавки за пълнеж към поръчката стана проблем с плащането.Пишат ми ,че картата има проблем.Парите са блокирани и първо допускам ,че по тая причина банката не ги пуска да блокират втори път.Не знам!Вкарах още пари в картата ,така каза "консултантката от ДСК" ,че при превалутирането 7 паунда не били 18 лв и да вкарам още 10!!!! Другата каза ,че въобще нямали опит за теглене.......Писах с амазонци , опитват картата е блокирана!Трих я пак я въвеждах...аман!  Ако канселирам ордера другата поръчка пада под минималната сума и тогава какво следва? Проблема не е само това ,амазон има плащане към мен за възстановяване на суми ,ако не си оправя мазалото то къде да ми ги преведат? Друга виртуална нямам ,което ми е грешка ,ама докато издам то отиде.Дебитните ми имат пари и не ми се ще тях да давам?!   Оле в чуденка съм посъветвайте ме!!!Моля!

# 307
  • Sofia
Не мога да ги разбера тези виртуални карти! Нон стоп някой някъде се оплаква от тях. Какво толкова сложно има да се изкара една дебитна виза електрон и да се захранва при нужда? Или някаква кредитна със смешен лимит... толкова нерви ще си спестите ...

ctefani , ако поръчката ти падне под минимума за безплатна доставка, най - много да се опитат да ти вземат пари за доставката (което обаче не виждам как ще се случи, при положение, че не могат да си дръпнат парите за самата поръчка).

# 308
Ако са ти пратили останалите части ,може да откажеш последната и няма да имаш такси за доставката. Пробвай,ако има,ще ти изпише .

# 309
  • софия
Аз имам виртуална на ДСК откакто съществуват подобни карти. До момента не съм имала проблем и ми е супер удобно.

# 310
  • ВАРНА
https://www.amazon.de/Tamaris-Damen-22470-Pumps-Schwarz/dp/B01N5 … mp;th=1&psc=1

Tamaris обувки 11,60е  размери 36,37,39 кафяво и черно

# 311
Здравейте мами търся си тенджера и попаднах на тази https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00GW59A0I/ref=ox_sc_act_tit … TIJPT88W&th=1.
Обаче нищо незнам за марката, моля ако някой знае нещо да сподели. И заслужава ли си?
Предварително благодаря!

# 312
Здравейте мами търся си тенджера и попаднах на тази https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00GW59A0I/ref=ox_sc_act_tit … TIJPT88W&th=1.
Обаче нищо незнам за марката, моля ако някой знае нещо да сподели. И заслужава ли си?
Предварително благодаря!
И аз ги заглеждам. Мисля, че са качествена марка.

# 313
  • София
Предварително благодаря!

За материал пише Stainless Steel ( неръждаема стомана ) ама не пише каква. Добре е, ако е 18/10 ( съотношение хром никел) Виж на сайта на производителя дали няма повече описание. Ако е Stainless Steel  18/10, я вземай. Това е стандартна тенджера, за готвене с вода, повечето големи производители имат цели серии такива. Стига цената да ти пасва.
Вариш ястие , но  най - добре да не съхраняваш в нея. Това важи за всички такива тенджери. Заради металния вкус на храната който дава, и недай боже някой да има алергия от никел. Хората масова съхраняват и не им пречи. ама си прецени .  Blush

# 314
Не мога да ги разбера тези виртуални карти! Нон стоп някой някъде се оплаква от тях. Какво толкова сложно има да се изкара една дебитна виза електрон и да се захранва при нужда? Или някаква кредитна със смешен лимит... толкова нерви ще си спестите ...

ctefani , ако поръчката ти падне под минимума за безплатна доставка, най - много да се опитат да ти вземат пари за доставката (което обаче не виждам как ще се случи, при положение, че не могат да си дръпнат парите за самата поръчка).

След поредното ми обаждане в банката ,бях скастрена като ученичка от служителката в кол центъра!!!Исках да попитам къде да изпратя мейла от амазонци за освобождаване на блокираната сума?! Както и да е , въведах номера на една от другите ми карти и амазон ъпдейтна и двете и виртуалната и новата която добавих.След това дръпнаха парите ,обаче от виртуалната.Е няма такава каша! Нищо нямам да пипам повече ,нито ще изпращам мейла да ми освобождават сумата ,да си се разблокира сама ,че кой знае какво ще надробят тия в ДСК!
Shantal ,причината да ползвам виртуална е че захранването и е супер лесно ,а и имам доста карти ,едната е в сина другата в дъщерята ,имам и бизнес карти!Така ми е по лесно с виртуалната.До сега съм нямала проблеми.Освен това мисля ,че проблема е в амазон защото са се опитали да блокират една и съща сума за едно и също плащане /кода на АТМ е един и същ/ и от там банката ги е блокирала ,логично е!

Общи условия

Активация на акаунт