Кауфланд - тема 23

• 61 445
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Оф, не знам от какво е, но едно парче не успях да изям, а обичам сладко...

# 631
Зелето, което ще е на промоция, от онова твърдото и безвкусно ли е, или не? Вчера исках да си взема, ама като не ги разбирам...

# 632
Избирайте зелето да е с тънки ребра в средата на листата,и ако намерите зеле,което на върха е леко завито и стърчащо от самите му листа-купувайте,това е най-вкусното и крехко зеле Simple Smile По това се познава.

# 633
Благодаря, PELLI!

# 634
Зелето тази седмица ли е на промоция? Аз мислех, че от понеделник....

# 635
  • Русе
Е, от понеделник е, де Wink Ама то общо взето, каквото е днес, такова ще е и в понеделник.

# 636
Е, от понеделник е, де Wink Ама то общо взето, каквото е днес, такова ще е и в понеделник.

Ааа, ок. Аз не за друго, ами мисля да купувам от него за кисело да слагам, та рекох, ако е тази седмица, да се юрна към Кауфланд... Mr. Green

# 637
  • София
За зелето мога да кажа че ние си взимаме от квартала ни и сме супер доволни ,за тези които проявяват интерес мога да пиша на лични къде да дойдат да си вземат (става въпрос за кв.Орландовци )

# 638
Явно пак ще ма неделна промоция утре. Карначе Стара Планина за 2,99. Утре вечер у нас вечерята ще е скара Simple Smile

# 639
Взехме торта Сахер, която е на промоция в настоящата седмица за 6,99. Направо щях да умра от захарна болест. Настръхвам като се сетя. Прекалено сладка, не ми е по вкуса, няма да повторя. Иначе е прясна, но ...  Sick
Мислиш ли, че тази сладост е от захар?
Захарта е чуден консервант.

# 640
Явно пак ще ма неделна промоция утре. Карначе Стара Планина за 2,99. Утре вечер у нас вечерята ще е скара Simple Smile
Аз днес ги пробвах. Не са нищо особено

# 641
  • София

Явно пак ще ма неделна промоция
Само това ли ще бъде ?!

# 642
  • Пловдив
Здравейте.Бих искала да си купя кокосово масло в стъклен буркан.Кауфланд Пловдив предлага ли ,на кой щанд да го търся и каква е ориентировъчно цената му ?

# 643
Мнения за ботите от 29,90лв? Май ще ходя да ги видя

# 644
Ябълките от текущата седмица са наистина много хубави. Peace

Общи условия

Активация на акаунт