Кауфланд - тема 23

• 61 489
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Аз не ям мляко и хич не ме вълнува.
То и аз не ядях, ама нещата се промениха.
И сирене ли не ядеш? Калция от къде го набавяш?

# 511
От треволяци. Simple Smile
Ти яж, аз като бях бременна ядях много сирене. Основно на сирене и салати карах.
Но от 2 години не ям никакви млечни.

# 512
Да не си докараш нещо от това неядене на млечни, пази костите. Peace

# 513
Да не спамя тук, но точно млечните повече вредят на костите.

# 514
Млечните продукти и млякото създават силна киселинна реакция в организма,и за да се овладее,той извлича калция от костите,за да го ползва за буфер Simple Smile Изобщо никой да не разчита,че калция от млякото се усвоява Simple Smile Излиза с урината.
За Калций може да се приемат добавки,защото този минерал е по-особен,трябват определени условия и витамин Д за пълноценното усвояване.Такава добавка е например Калмацин Simple Smile

# 515
Peace

# 516
Да, точно същото, което каза PELLI имах предвид. Peace

# 517
  • София
Да ти кажа, никога не съм подозирала, че млечните ми вредят, но ги спрях от месец и половина, ей така, за експеримент, и виждам разлика.
Каква е разликата ?!

# 518
http://www.zemianazaem.com/archives/65
https://www.jenatadnes.com/hrana-za-tialoto-i-dushata/mlyakoto-n … hrana-ili-otrova/
Ако имаш интерес мога да предложа и интересен документален филм

# 519
И аз не ям млечни, но аз имам непоносимост към тях. Дори ако би нямах, пак избора ми щеше да е същия, да не ги кусвам.

# 520
  • Пловдив
Борчвор продукти и аз не консумирам.

# 521
  • Бургас
Чух, че ще изтеглят К от Бг пазар и мислех, че е само слух, но явно е вярно.К са продадени и от догодина ще са с ново лого... Дано не загинат,че ми е на 100 метра от нас

# 522
  • София
Чух, че ще изтеглят К от Бг пазар и мислех, че е само слух, но явно е вярно.К са продадени и от догодина ще са с ново лого... Дано не загинат,че ми е на 100 метра от нас
Не виждам търговец, способен да запълни магазините на К. Освен ако не дойде Алди.
На кой са продали К.?

# 523
  • Бургас
Не виждам търговец, способен да запълни магазините на К. Освен ако не дойде Алди.
На кой са продали К.?
Май точно това име ми казаха,даже и униформи са поръчали вече на персонала

# 524
Да си призная вече с тия цени няма да ми липсват много, ако ги разкарат...
Не знам дали в тая или в Лидълската тема се коментираше цената на маслото, някой каза, че по борсите поскъпнало и т.н сега се връщам от Франция, Президент преди беше 1,75-1,85 евро, сега е с 10 цента нагоре! Тука цената на евтиното немско е 4-5 лева на промо вече...

Общи условия

Активация на акаунт