Кауфланд - тема 23

• 61 485
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Статията беше да се добие впечатление какво представлява  Алди, нищо друго.
Но, че нещо става в К., спор няма. Те и Лидл си ремонтираха магазините, но не ги изпразваха и не всички наведнъж. Защото хората споделят впечатления от различни градове в страната и навсякъде се виждат промени към влошаване.

# 571
Те и Лидл си ремонтираха магазините, но не ги изпразваха и не всички наведнъж. Защото хората споделят впечатления от различни градове в страната и навсякъде се виждат промени към влошаване.

Не е вярно това. Аз по принцип гледам да не оставям много пари там, не съм им почитател. Но все пак, в интерес на обективността трябва да кажа, че магазинът в квартала си работи на пълни обороти и си е доволно зареден. Ремонтираха го миналата година, поне 20 дена беше затворен и със сигурност преди ремонта зареждането е било силно намалено. Това са нормални неща.  Wink

# 572
  • София
Те и Лидл си ремонтираха магазините, но не ги изпразваха и не всички наведнъж. Защото хората споделят впечатления от различни градове в страната и навсякъде се виждат промени към влошаване.

Не е вярно това. Аз по принцип гледам да не оставям много пари там, не съм им почитател. Но все пак, в интерес на обективността трябва да кажа, че магазинът в квартала си работи на пълни обороти и си е доволно зареден. Ремонтираха го миналата година, поне 20 дена беше затворен и със сигурност преди ремонта зареждането е било силно намалено. Това са нормални неща.  Wink

А, това е супер. Дано и при нашите да е така.

# 573
И аз намирам промяна към по-зле в К. в Пазарджик. Нахвърляни стоки, ужасно отношение на персонала. За смешните им промоции не коментирам изобщо. Изобщо магазина има вехтошарски вид. Тотално ме отказаха да пазарувам от тях. 

# 574
  • София
Снощи ходих до кварталния К и не видях никъде описаните картинки - празни рафтове, кашони и т.н. Всичко беше добре заредено, нямаше оставени кашони насам-натам....
Взех 2 карти за играта, и, очаквано, нищо не спечелих. Ще ги регистрирам.

# 575
За Алди се говореше наистина още през 2015, когато се изтегли Пени от БГ.

# 576
Струва ми се, че навсякъде във веригите, вкл. и Кауфланд, са намалили броя на персонала. Преди на шанда с месо и колбаси имаше повече служители и почти нямаше опашки. От 1/2 година и ужасно, опашки, чака се по 10-15 мин. някой да дойде да те обслужи.  1 жена е примерно на сиренето, на салатите и на саламите. Като има хора на салатите и тя ги обслужва, другите седят и чакат.  Tired
Снощи ходих до кварталния К и не видях никъде описаните картинки - празни рафтове, кашони и т.н. Всичко беше добре заредено, нямаше оставени кашони насам-натам....
Взех 2 карти за играта, и, очаквано, нищо не спечелих. Ще ги регистрирам.

Каква е тази игра с тези карти?

# 577
  • София
И в нашия няма никакви кашони, всичко е пълно с продукти.
Има ли помело в Кауфланд? Купих си от Била, снощи го изхвърлих цялото, сухо и без никакъв вкус, а така ми се ядеше и му се бях наточила.

# 578
  • София
При покупка над 25лв ти дават скреч карта, с която можеш да спечелиш ваучер от 2 до 20лв. или код, който да регистрираш в сайта на Кауфланд. Виж в сайта им, има правилата на играта.

# 579
Ааа, мерси много. А на всеки 25 лв. ли дават, т.е. ако сметката ти е 100 лв. 4 карти ли ще дадат или 1? Както прочетох, май 1....

# 580
  • София
Не знам, моята сметка беше 30лв. и получих 1 скреч карта.

# 581
Ааа, мерси много. А на всеки 25 лв. ли дават, т.е. ако сметката ти е 100 лв. 4 карти ли ще дадат или 1? Както прочетох, май 1....
Да,на всеки 25 лв дават карта. Аз съм предупредила ММ като ходи утре да ги вземе,че той пазарува и то за над 150 лв.,та ще видим колко карти ще донесе.

# 582
Супер, че и ние пазаруваме за по 100-ина лв., та да не се мина случайно....хахаха

# 583
Пак си исках ваучер. Crossing Arms Писна ми вече от тях. Naughty
Но този път без никакви коментари ми го даде девойката. Даже и без да се извини.

# 584
  • Русе
Пак си исках ваучер. Crossing Arms Писна ми вече от тях. Naughty
Но този път без никакви коментари ми го даде девойката. Даже и без да се извини.
Като Ви чета, че вземате ваучери, чак ми се прииска и на мен да си изискам, ама - няма Smile. При нас винаги бързо вървят опашките на касите и никога не съм чакала 5 минути. Но има и друго - имам наблюдения коя касиерка как работи и знам на коя каса да се наредя. А ММ е карък в това отношение. Като отиде да пазарува сам, все се случва на някоя мудна касиерка или пък се явява някакъв проблем на касата. Но пък за ваучер и чудо да стане - няма да отиде да си иска.

Общи условия

Активация на акаунт