Къде в Пловдив??? - 73

• 67 862
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Момичета,Хронолаб надеждни ли са за носен секрет на дете?Там е 25лв,отделно 4,50 за антибиограма...а в Писанец е 8лв.

# 316
В Писанец антибиограмата е 10 лева, вчера пуснах носен секрет на детето и ме предупредиха, че ако изолират нещо ще доплатя при получаването на резултата.

# 317
  • Пловдив
В Писанец антибиограмата е 10 лева, вчера пуснах носен секрет на детето и ме предупредиха, че ако изолират нещо ще доплатя при получаването на резултата.
Peace в Зинвест е същата цена като в Писанец...ама на последните хич им нямам доверие,аса от 7ч. и са ми най-близо.

# 318
Момичета,Хронолаб надеждни ли са за носен секрет на дете?Там е 25лв,отделно 4,50 за антибиограма...а в Писанец е 8лв.
За Хронлаб, не искам да им стъпвам в лабораторията,откакто ми объркаха изследвания през бремеността ми.За носен секрет ходих с малката като бебе,в лабораторията на. Пълмед,Рамус също ги харесвам.

# 319
Аз съм за! за Хронолаб-Синево.

# 320
  • Пловдив

За мен са надеждни,но тези цени .... Откакто се преименуваха,прекалиха
На Торакс също хвалят лабораторията

# 321
  • Пловдив

За мен са надеждни,но тези цени .... Откакто се преименуваха,прекалиха
На Торакс също хвалят лабораторията
Вярно цените в тавана  Crazy
Мисля,че за секрет Писанец стават,ама за кръвни и по-сериозни-не!

# 322
Те и генетични правели.Не бих им се доверила.

# 323
Микробиологът на Торакс е много добра лекарка,ако още е там( забравих й името) . Хронолаб ,а също и Бодимед ги пращат в София,затова зависи кога е как е взет секрета.
На място правят посявки и в лабораторията на ДКЦ Свети Георги,но лекарката им там е с манталитет от соца Sad

# 324
Микробиологът на Торакс е много добра лекарка,ако още е там( забравих й името)
Д-р Чокова, наистина е добра, дори знам, че сама си прави всички манипулации по изследванията (не разчита на лаборант, а тя само да отчете резултата).

# 325
  • Пловдив
Да де,ама като бързаш сутрин и си в др.край на града...търсиш нещо по-наблизо  Confused
Благодаря!Ще го имам предвид.

# 326
  • Пловдив
На място правят посявки и в лабораторията на ДКЦ Свети Георги,но лекарката им там е с манталитет от соца Sad

Може и сигурно е така
Скрит текст:
(ако не ни беше близка и не й обръщам внимание)
, обаче това не означава, че в нашия град тя и още една доцентка не са най-добрите лекари за взимане и разчитане за посявки. Като нещо объркат някъде по веригата, всичко винаги опира до доброто старо вми и възрастните соц лекари.
Скрит текст:
(и аз се опитах да се откъсна от там, но просто не става, твърде много неща ни се случиха и все едни странни случаи, иска се опит и се иска голям човекопоток, за да са се нагледали, какъвто, макар и малцинствен, си го има само в държавна болница)
А за самите уреди/машини в лабораторията на дкц-то съм подсказала приятелски в темата, че са на много високо ниво, съвременни и нови, каквито имат или дори нямат в частните лаборатории.

да, и аз ходя на частно, когато е за нещо мега нищожно или второ мнение, но в лаборатории не експериментирам.

# 327
Под " соц" визирам невъздържано и грубо. Нека да е добра в професията си,но не за сметка на възпитание и човещина.Не са взаимно заменяеми .
Това е,което липсва  в медицинската област-милосърдие. Но това не се учи в университет.

Спирам по темата,споделяла си и друг път,че имаш лични впечатления от лабораторията,не искам да влизам в спорове и да се разводнява темата излишно.

# 328
Ако ще и огън да бълва, но да е професионалист!
Тия мазните комерсиалните, дето не вършат работа не ми трябват.
Легенди съм чувала за тази лаборатория в ДКЦ-то на ВМИто.

# 329
  • Пловдив
Ако ще и огън да бълва, но да е професионалист!
Тия мазните комерсиалните, дето не вършат работа не ми трябват.
Легенди съм чувала за тази лаборатория в ДКЦ-то на ВМИто.
Добри или лоши?

Общи условия

Активация на акаунт