Къде в Пловдив??? - 73

• 66 810
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Доц.Спасов приема и с направление за рехабилитация от личния лекар.Трудно се вземат часове,обаче.

За спортния диспансер.

# 526
Търся склад за спално бельо (памучен ранфорс) или магазин около центъра в който цените да са по-ниски.

# 527
Търся склад за спално бельо (памучен ранфорс) или магазин около центъра в който цените да са по-ниски.
На Мария Луиза има .. 26 номер ... точно срещу базиликата (пешеходният светофар) ... На Гладстон , в посока Марково тепе, в дясно още на първия светофар, където е Художествената галерия

# 528
  • Пловдив
Някой знае ли дали в Рамада има плуване за малки деца/бебета и изобщо освен новотела, къде другаде плуват и е хубаво за бебета? като възраст - 2/3 години.
Някакъв телефон на учител или контакт ще ми свърши идеална работа, нищо по сайтове не откривам като график, цени и условия.
Благодаря!  bouquet

# 529
  • до едно тепе
http://baby-swim.wixsite.com/pluvanezabebeta/blank-c1m5f
Тези знам аз, но не мога да дам отзиви. Така и не можах да заведа малката,че са ми и далече.

# 530
Моля препоръчайте пекарна, откъдето да мога да купя хубави вкусни погачи, тутманик или от сорта, подходящо като за пред гости Simple Smile

# 531
  • Пловдив
Момичета препоръчайте място където мога да запиша сина си (12 год) да тренира тенис. Начинаещ е  и ще има нужда от учител. Може и координати на конкретен треньор на лични.

# 532
Момичета, не съм сигурна, че въпросът ми е за тук, но не знам къде да питам. Преди години в началото на Асеновград, като идваш от Пловдив, от лявата страна имало магазин за бебешки кошари. Знаете ли дали съществува още  и какви са цените?

# 533
  • Пловдив
Този ли имаш предвид?

(не знам дали ми се получи линка през телефона, при мен се отваря)

# 534
  • Пловдив
Моля препоръчайте пекарна, откъдето да мога да купя хубави вкусни погачи, тутманик или от сорта, подходящо като за пред гости Simple Smile

Фурната срещу училище Алеко Константинов.

# 535
Този ли имаш предвид?

Не знам, не ми казаха име. Като гледам на картата, май се пада в началото на града  newsm78

# 536
Правила съм поръчки в баничарницата до пешеходния светофар на Цар Борис, между двете колела след панаира. От единия ден, за другия.

# 537
Търся координати на управителя или собственик на Тон Бонбон (този на Рива центъра, за управител ако има значение). Намирам име в нета на Милена Матева, но не съм сигурна до колко мога да разчитам на достоверност.
Ще съм много благодарна, на лични разбира се.
Благодаря!

# 538
  • Пловдив
Търся координати на управителя или собственик на Тон Бонбон (този на Рива центъра, за управител ако има значение). Намирам име в нета на Милена Матева, но не съм сигурна до колко мога да разчитам на достоверност.
Ще съм много благодарна, на лични разбира се.
Благодаря!

Да,тя е управител там и е много точна.Собственикът е част от форума.С него ли искаш да разговаряш?

# 539
  • Пловдив
Този ли имаш предвид?

Не знам, не ми казаха име. Като гледам на картата, май се пада в началото на града  newsm78
Да, съвсем в началото е. От дясно е бензиностанцията, а от другата страна е магазина. Той е голям и няма как да се пропусне. Информацията, обаче, дали все още съществува, не ми е актуална, въпреки че често минавам по този маршрут, просто не съм обръщала внимание.

Общи условия

Активация на акаунт