Звездни компромати - 337 част

• 116 175
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Явно не е, щото на английските медии това им новината.

# 286
Джим Кери най-после е махнал ужасната брада

Скрит текст:
Скрит текст:

# 287

Кои медии? Погледнах клюкарите в Дейли Мейл, Мирър - нищо. В Ню Йорк са Бекъмови на някакви модни събития, снимани са заедно вчера.

# 288

Много добре попълнено и изпънато лице, като се има предвид липсата на каквато и да е подкожна мазнина по тялото...

# 289

Кои медии? Погледнах клюкарите в Дейли Мейл, Мирър - нищо. В Ню Йорк са Бекъмови на някакви модни събития, снимани са заедно вчера.

И в нашите медии излиза вече инфо за евентуален развод на Бекъмови..
https://www.sportal.bg/news.php?news=683577

# 290

Да, права си. дано е фейк.
Tова е наше заглавие, но не споменават кои точно гърмят.
https://www.blitz.bg/sport/svezho/angliyskite-medii-grmnakha-per … ezhda_377230.html
А в търсачакат ми излезе и  това, но има ли шоГ в заглавието не му чиста работата.

http://jastrzabpost.pl/newsy/victoria-david-beckham-rozowdza-sie … ckham_568889.html
дано не се развеждат!

# 291
Проследих информацията за Бекъмови през новини бг, които се позовават на фрог нюз, които уж се позовавали на Дейли Мейл (обаче във фрогнюз не се споменава Дейли мейл), в самия Дейли мейл няма нищо обаче... Ако имаше, щеше да е на сочно първо място, там обожават такива новини, особено за техни си знаменитости. Засега бих третирала това за развода като фейк нюз.

Кая Гербер - не е ли много рано за бръчки и торбички...   цял ръст

# 292
Не ми се вярва да се развеждат. Те са семейство-империя,  приходите им са донякъде изградени върху това. Пък и Виктория изтърпя няколко знайни изневери, а колко ли незнайни има, че да се развеждат на "стари години", когато вече и Дейвид се е кротнал.

# 293
Мис баба Дони булка
Скрит текст:
И в пълния и блясък
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 11 сеп 2017, 13:19 от Ая

# 294
Не се развеждат Дейвид и Виктория. Това че всеки си гледа живота е отделен въпрос.
Спортал грешно цитират.
Както съфорумката редовно е проследила и другите сайтове. Благодаря и за което. 👌

# 295
Атина с какво е известна, та във ВИП Брадър

# 296
  • Вестерос
Страхотно палто има Еван Heart EyesHeart Eyes

Moмченцето на Джоли от време на вреем все едно Брат Пит , после пък на брата на Джоли. Ще стане красавец. Вивиан и тя е сладка. Но Шайло ми е по-красива. Джоли е скелет бррр

На Дженката роклята ѝ ми е ту мъч. Горе ми харесва, но не и надолу.

# 297
Може ли списъка за ВП?

# 298
  • На морето!
Може ли списъка за ВП?
Заповядай
Списък

# 299
Коя е Анита да питам и аз?

Общи условия

Активация на акаунт