Звездни компромати - 337 част

• 116 882
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
  • София
На сватбата на Мис Баба, хайлайфът ни здраво върти гьобеци. Срам, срааам!

Мис Баба е с ужасно кичозна сватбена рокля. Съфорумката отново се отличава със стил и класа, нейната шаферска рокля е с най-добра кройка... За плата и цвета явно е нямала думата, но за кройката и дължината адмирации.

Скрит текст:

https://www.facebook.com/HILIFE.BG/posts/10154734046015843
Всичките са кичозни, а булката прилича на Мария Антоанета. Малко преди гилотината.

Младоженекът Стойно е роден на 10/10/1977, демек е на 39 години.

# 316
Днес видях в "Очаквайте в "Папараци" Венета Райкова обляна в сълзи и съсипана както никога досега. Казваше, че е на лекарства,което доста ме изненада. Тя по принцип е доста силна жена.
Знаете ли нещо повече? Какво точно става с нея? Ясно ми е, че Юксел Кадриев я е осъдил да му плати 30 000 лв обезщетение, и затова е наложен запор не само на банковите й сметки,но и на жилището й,което май е единствено...
Само на това ли се дължи състоянието й или има и нещо друго?

# 317
Основно се дължи на това, че обича циркове и си въобразява, че ще спечели рейтинг от това.

# 318
# 319
  • Русе, България
Хубав е звездният квартет, но едва познах Кристин Скот Томас. Защо толкова остаряла ми изглежда? И късата прическа ме обърка още повече, макар че не мога да извикам спомен как точно е била преди.

# 320
  • Вестерос
Атина ✌️една с веждаци
Скрит текст:

Все едно мъж се е трансформирал и намацотил, в инстаграма има редица клипчета, тази е толкова нагримирана и контурирана като тях... ужасТ
Чудех се,  защо все пак ми изглежда позната, а тя на Микаела Романини се е докарала...
хаха да има прилика!

# 321
Кейт, Уилям и Джордж като бебоци  Heart Eyes
Скрит текст:

# 322
  • Once there was a Hushpuppy...
Джоли много зле, да хване да се наяде тази, аман от кокалите й ooooh! Whistling

Мъча се да я харесам Кая Гербер и не и не, не става Rolling Eyes каква ми е такава една мишешка в лице, не знам...  Confused

# 323
Новата Мис USA
Скрит текст:

На мен защо ми излиза, че новата мис Америка е Кара Мунд
Скрит текст:

# 324
Ми защото е тя... 😳😳😳
Това, че аз блея, е едно на ръка, ама това, че тя няма вид на мис... е по-важно.
Скрит текст:

# 325
Ми защото е тя... 😳😳😳
Това, че аз блея, е едно на ръка, ама това, че тя няма вид на мис... е по-важно.
Скрит текст:

Не че пък черничката имаше много вид за мис.
На мен Кара ми харесва заради "сочното" тяло с извивки, което някои биха сметнали дори за дебело, но е по-добре от "само кокали".
Скрит текст:

# 326
Ехее, бива си ги бутчетата, ама какво пък!

# 327
Основно се дължи на това, че обича циркове и си въобразява, че ще спечели рейтинг от това.
Точно така. Като й запорира сметките Юксел, тя просто си откри други и накрая се споразумяха. Сега Венета Р. ще се напъва да реве, защото й е нужен рейтинг. Но с напъване няма да стане. Имаме мигове, които отминават и не се връщат. Според мен тя е изпята песен.
Как може вип сватбарките да са толкова... незнам коя дума да употребя. Може би, неуместни и нелепи.
А шаферките с тези бели рокли и всичките не първа младост.
Пък булката и тя като овчарка от приказка.
Уж много важни персони, пък толкова простееща сватба.
Имидж мейкърите им са за убиване.
Всяка сватба на нехайлайф особи, е по-стилна от тази сватба.
Много тъпо значи.

# 328
https://www.instagram.com/p/BY50-pjAlO1/
Мария за довечера ли се подготвя...

# 329
Е па... 😁 ще блесне!

Общи условия

Активация на акаунт