Звездни компромати - 337 част

• 115 995
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Винаги е запъхтяна. Дори, когато изреченията са кратки, шумно си поема въздух.

# 151
  • На топло
Кара Делевин е написала книга 😳
Скрит текст:
Джулиан Мур в реклама
Скрит текст:
Джиджи в рекламата на TagHeuеr
Скрит текст:
Кристен Стюарт в рекламата на Шанел
Скрит текст:

# 152
Бам@му, дебелшка книга! Какво ли пише в нея?! Thinking

# 153
  • На топло
В рекламата пише, че книгата е за идентичността, приятелството и предателствата 😁.
Разтягане на големи локуми. Но забелязвам, че има и съавтор, който явно е писал повече, Rowan Coleman (писателка).

# 154
Според мен, от Шанел залагат на унисекс образът - у Кристен Стюърт не са подчертали женското, сякаш не е търсено... Незнам, нещо такова ми се струва, че виждам...

# 155
Цитат
Според източници на изданието Radar Online Кейти е подписала документ с клауза, която й забранява да има публична връзка до пет години след развода ѝ. Ако спази това условие тя ще получи 4,8 млн. долара издръжка за дъщеря си от Круз – Сури, както и други 5 млн. долара за себе си.

https://woman.hot-news.bg/zhulta-shpionka/kolko-miliona-specheli … vruzka.52721.html
без тирето на хотнюз

# 156
  • Rock & Roll feeling ...
От dailymail може би смятат,  че принц да се закашля и да си "забърше" носа е голяма находка.
Хари излезнал от фитнес и се разписали само с такива снимки:
Скрит текст:

# 157
Джиджи в рекламата на TagHeuеr
Скрит текст:
Само, че май не е Джиджи, а е Бела. Relaxed

# 158
Цел Чарлз си е Хари, какво искат, не знам. Thinking Рижав бил...

# 159
# 160
Хъмпти Дъмпти... Close
Скрит текст:

# 161
  • Пловдив
Цел Чарлз си е Хари, какво искат, не знам. Thinking Рижав бил...

Точно това си помислих и аз.

# 162
  • София
Хвърлих едно око на Пипито Дикова (без звук, да ме прощава), за да видя омбрето в корените. И аз да не изпусна модата! Та междудругото видях и анонс, че Криско подписал с Worner music! wOrner! Аман от неграмотници!

PS Теди Велинова

# 163
  • Rock & Roll feeling ...
Помните ли момичето,което беше вързано на каишка в Сл. бряг ?  Sick
Аз си мислех,че е някаква извратения за снимката, тия моля ти се, си ходили съвсем сериозно така  Sick Sick видео.

Добре,че няма Биг Брадър,че одма си ги натресли на драгия зрител. От това предаване си падат по де що има изродщина, като че ли не стига гадния педалски глас,който са сложили да озвучава.

# 164
Направо с крокодилски сълзи. Нова сами си затриват сутрешния блок. Всички изброени с рубриките им са... мамма мия. Никол и Ива какво толкова ги лансиран?

Общи условия

Активация на акаунт