Звездни компромати - 337 част

• 115 882
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
Джена Дюън-Тейтъм. Интересна рокля.
Скрит текст:

Джейми Дорнън и съпругата му Амалия, облечена в така модерния пижамен сет в ужасен десен.
Скрит текст:

Още от Кидман от Торонто
Скрит текст:

# 211
  • Вестерос
На мен не ми харесва нито Глория, нито Клуни, Джулиан и на двете места ми хареса. Непонятно ми е защо спорите за субективни неща. Питката е само в на някои очи питка, в на други е красавица. Същото важи и за Редмейн и компания странни мъже ,по които се прехласва някой,а за други са грозни. Никой не е последна инстанция.

За русото на Кидман забравих да коментирам- да,ужасно е.С цвета от сериала много ми харесваше. :Пийс ръчички:

Джена е красавица!!!

Жената на Джейни е симпатяга и тя!

# 212
  • гр.Пловдив

Баш като расов кон Mr. Green

Но мен много ме учудва скъсяването на дистанцията и че Ледената кралица е толкова близо до простолюдието-на мегдан в Берковица newsm78

# 213
Краката на Мур са си идеални за възрастта, даже за 35 годишни пак са добре.
Но сте прави за цвета на роклята, и на мен не ми харесва.

Клуни болен ли е нещо? Или може и от светлината да е, на първите снимки изглежда много зле, но на дневна светлина не толкова плашещо.

# 214
На сватбата на Мис Баба, хайлайфът ни здраво върти гьобеци. Срам, срааам!

Мис Баба е с ужасно кичозна сватбена рокля. Съфорумката отново се отличава със стил и класа, нейната шаферска рокля е с най-добра кройка... За плата и цвета явно е нямала думата, но за кройката и дължината адмирации.

Скрит текст:

https://www.facebook.com/HILIFE.BG/posts/10154734046015843

# 215
  • Варна
Мен не ме дразни дължината на сакото - рокля на Джулиан Мур, нито цвета му, харесват ми краката й, но не харесвам кройката на тази дреха. Разширява я в ханша, все едно има широк ханш и малки гърди, с тесни рамене и се е опитала да си скрие ханша.

# 216
Тази мисис баба колко пъти се жени за кмета? Сватбата не беше ли в началото на лятото?

# 217
  • Варна
Младоженката мисис бабата на Дони е като куклите от комунистическите сватби, които се слагаха на капака на Ладата или украсяваха с крем и куклата ставаше торта.

# 218
Мис баба е като лелята на младоженеца, не мога да ги харесам тези хора.....
кмета на Стрелча как си е позволил тази сватба в Маринела? Имам чувството, че съм най-задръстената в тази държава .... трябва да стана кметица или поне малко ДДС да поточа....

# 219
  • София
Кметът по-млад ли е от Бабата? Визуално така ми изглежда...

# 220
Баба Дони е направо смешна с тази рокля.
Ивето Екимова с огромните претенции никога повече да не застава за снимка до нашата чудесна съфорумка. Изглежда като леля и.

# 221
Тази мисис баба колко пъти се жени за кмета? Сватбата не беше ли в началото на лятото?

Осведомих се, то имало две сватби, има си хас да остане по-назад от Антония или Николета. Като почнат да се женят и не могат да спрат. В линка пише, че има слух, че е внучка на Тодор Живков Joy

http://hotarena.net/misis-baba-s-dve-svatbi

# 222
Ох, следя Енджи Касабие в Инста и се спуквам от смях с нейните постоянни, хиляди сторита всеки ден. Току що се изнесе с огромно количество сини и розови огромни куфари плюс още няколко черни, след фрапиращ пазар от моловете тези дни за Вип Брадър. Не гледам това предаване, но много искам да я видя, защото е пълно куку и абсолютно тотално изперкала кифла и фукла. Няма такива чупки и превземки. Няма такава звиздъ! Рири и Бионсето пасти да ядат. Че е мъжлето и то все кифлее и в кадър. Страшно ме забавляват с глупоста си.

# 223
И за мен ще е интересна Касабие. Като цяло ми е доста "префърцунена", въпреки че визуално що годе ми харесва.

# 224
Значи само заради МегЗ и Енджито си струва да се гледа, ще пада смях. Само да има субтитри, щото трудно ще им следим и без това сложните изречения:)

Маги Желязакова май ще се жени:
https://instagram.com/p/BY1QObjgDLa/
И една красива Ирина! Кой бе, кой да утепам за такова тяло?!
https://instagram.com/p/BY1Px-6hJx7/

Общи условия

Активация на акаунт