Звездни компромати - 337 част

• 115 927
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
Баба Дони е направо смешна с тази рокля.
Ивето Екимова с огромните претенции никога повече да не застава за снимка до нашата чудесна съфорумка. Изглежда като леля и.
Коя е съфорумката? Моля, на личните!

# 226
  • Варна
densi, може ли линк?

# 227
Не може линк към сторитата. Като я последваш в Инста и излиза горе на телефон сторита и. Може и да кликнеш върху снимката и.

# 228
  • Оптимист по принуда
и от какво се умори за няколко години? Хората са на сцена по 40 години и не спират.

Изчерпа се с абсурдните провокации според моето скромно мнение.
Гага е разкошен артист, много повече от пържолите и явната провокация.
Бори се с психично разстройство и депресия, била е жертва на сексуално насилие. Силно се надявам не това да е причината за оттеглянето и' и с интерес бих изгледала автобиографичния и' филм, който ще излезе скоро.

# 229
  • Варна
Не може линк към сторитата. Като я последваш в Инста и излиза горе на телефон сторита и. Може и да кликнеш върху снимката и.
Благодаря, но нямам инста.

# 230
  • Вестерос
А тази Касабие как изгря?

# 231
  • Rock & Roll feeling ...
Преди години по предавания от рода на " На кафе" се представяше,като диетолог. Влезла да учи медицина на 14 годишна възраст. Много известни,като стадо се юрнаха да им бъде диетоложка,защото я дават по телевизията,видиш ли ... А тя ми е много несериозна в амплоато,което се изявява. Пада си плямпало,което не намирам за сериозно,когато работиш с хора с проблеми. Преди години,била в Америка и покрай своя приятел ( или роднина) Араш, се засекла на някакво парти с Бритни Спиърс,която я помолила да й изготви режим,защото " не можела да спре да се тъпка с вредна храна" . Каква е истината не се знае,но Енджи навсякъде го разправяше.

# 232
Благодаря, но нямам инста.
Е, то там е купона як. Сторита на звездите пък и на обикновените хора са голямо забавление.

# 233
Като за начало, когато С. Данаилов се подложи на диетата й, по препоръка на покойната му вече съпруга Мария, с която Енджи се запознала при някаква шивачка, или при избор на платов( не помня вече) и след драстичното му отслабване се започна рекламата й. Като много известни отслабваха и след това я възхвалява. Азис направи неповторима реклама. Нямаше предаване, в което да не я спомене, а това той го може. При Гала тя вече беше набрала скорост.
На мен Енджи ми е поносима, не ме дразни. Дори ми е симпатична...

# 234
Скрит текст:
и от какво се умори за няколко години? Хората са на сцена по 40 години и не спират.

Изчерпа се с абсурдните провокации според моето скромно мнение.
Гага е разкошен артист, много повече от пържолите и явната провокация.
Бори се с психично разстройство и депресия, била е жертва на сексуално насилие. Силно се надявам не това да е причината за оттеглянето и' и с интерес бих изгледала автобиографичния и' филм, който ще излезе скоро.

Това щях да кажа и аз. Не само пържолите ми харесва но тя даде началото на съвсем друг вид стайлинг и нова визия на самите видео клипове. След нея тръгна модата на така разчупените сценични тоалети. Дори си мисля, че тази Кейти Пери ли беше, страшно подражава на Гага. 

# 235
  • Оптимист по принуда
Кейти Пери може само вода да носи на Гага - и като музикант, и като вокал, и като творец изобщо..

# 236
Гледах Мария и Алекс Раева в новините - представяха новия сезон на Х фактор. Направи ми впечатление, че се държи доста по-обрано от преди, липсва предишната екзалтираност и лиготия.

# 237

Доста инфантилно предложение е получила Маги, ако може да се вярва на внушението на снимката. Пръстенът е доооста бляскав и кичарски 😵😵😵, но да кажем, че не ги разбирам нещата и просто завиждам.

# 238
# 239
  • Вестерос
Преди години по предавания от рода на " На кафе" се представяше,като диетолог. Влезла да учи медицина на 14 годишна възраст. Много известни,като стадо се юрнаха да им бъде диетоложка,защото я дават по телевизията,видиш ли ... А тя ми е много несериозна в амплоато,което се изявява. Пада си плямпало,което не намирам за сериозно,когато работиш с хора с проблеми. Преди години,била в Америка и покрай своя приятел ( или роднина) Араш, се засекла на някакво парти с Бритни Спиърс,която я помолила да й изготви режим,защото " не можела да спре да се тъпка с вредна храна" . Каква е истината не се знае,но Енджи навсякъде го разправяше.
о боже!

Общи условия

Активация на акаунт