Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 13

• 107 987
  • 823
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте момичета,бихте ли ми казали на кой ден от цикъла правят лапароскопия. Благодара Ви

# 691
Здравейте, дами,
имам записан час при проф. Тимева за 1 март 2019 г. от 12:00 часа, но няма да го ползвам, в тази връзка, ако някоя от вас прояви интерес нека да ми пише лично съобщение.

Ще изчакам до 15:00 часа днес за желаещи и ако няма такива ще се обадя в клиниката да го отменя.

Хубав ден!

# 692
Здравейте, одобрена съм от фонда за инвитро, чакам заповед през февруари и съм се насочила към Доц. Aндрева от клиника Щерев.
Бихте ли ми казали някой правил ли е инвитро при нея и според Вас добър специалист ли е?

Благодарение на нея се радвам на дъщеря ми!!!!!
Сега пак съм при нея, днес ми беше трансфера

# 693
На мен сега като ми дойде ще ходя на втория ден да не прегледа и започваме стимулация.Ние сме с мъжки фактор.Каза ни, че се съмнява ме ще има успех и честно казано ме обезвери
Здравейте, одобрена съм от фонда за инвитро, чакам заповед през февруари и съм се насочила към Доц. Aндрева от клиника Щерев.
Бихте ли ми казали някой правил ли е инвитро при нея и според Вас добър специалист ли е?

# 694
Момичета, които са бременни всички ли в Щерев ще раждате?

# 695
Хубав въпрос.
Въпреки че са много добри при ин витро процедурите, останала съм с впечатление, че малко неглижират проследяването и раждането. Всъщност, ако караш една съвсем нормална и безпроблемна бременност, може би няма голямо значение къде ще родиш.
Но в случаите с проблемно износване, предишни аборти, съпътстващи заболявания и т.н., не знам дали Щерев е най- добрият вариант.
Аз лично попадам във втората група и колкото и да си харесвам проф. Тимева, не знам дали ще се реша да родя там. По- скоро ще се насоча към добрите неонатологии- Токуда или МД, макар че от последната нямам добри спомени.
В този ред на мисли, аз имам други въпрос... В Щерев ли Ви водя ЖК? А може ли да се водят две ЖК? Трябва ли задължително да водим ЖК в държавна болница, за да се признае майчинството?
Сигурно малко странно звучат тези питания, но чувам вече какви ли не мнения около себе си.
Честита Баба Марта, момичета!

# 696
звъннах току що да се запиша за деня на отворенире врати и ми казахажчебимало час чак за средата на април, когато трябва да раждам. Попитах я добре де аз съм дългогодишен ваш пациент и ми предстои скорошно раждане, а има мн. хора които идват само от интерес, нормално ли е да не мога да видя нищо?Това било положението да съм се обърнела към инф-я да ми покажат снимки. Ами да ви кажа май още повече се разубедих...

# 697
Zazameg, никак не ми харесва твоя въпрос и чакам отговори. Аз се следя на две места, но на нито едно по каса. Не мога да си представя, ако имам проблем с майчинските...

# 698
Дами за майчинство е нужно издаване на болничен лист единият се издава 45 дни преди раждане от лекаря който ви следи, другият от болницата където раждате и трети който е от личният лекар. Поради тази причина си мисля че няма значение в каква болница раждате.

# 699
Много благодаря! Така вече е ясно.

# 700
Аз съм се следила изцяло само в Щерев и не съм имала никакъв проблем с болнични и всички други документи. Успех и леко раждане ви желая!

# 701
Здравейте бъдещи мами,
Искам да попитам след пункция и след обаждането от ембриолог с резултата от оплождането на първия ден, как получавате информация за развитието им на втория ден. На мен направо ми казаха дата и час за трансфер. Звъните ли на телефоните за информация и дават ли такава? Моля да сподели някой, ужасно ми е притеснено, защото са само две ембриончета. Ако спрат развитие, обаждат ли се да кажат или направо в уговорения ден за трансфер се разбира.

# 702
  • София/Дружба
Здравейте бъдещи мами,
Искам да попитам след пункция и след обаждането от ембриолог с резултата от оплождането на първия ден, как получавате информация за развитието им на втория ден. На мен направо ми казаха дата и час за трансфер. Звъните ли на телефоните за информация и дават ли такава? Моля да сподели някой, ужасно ми е притеснено, защото са само две ембриончета. Ако спрат развитие, обаждат ли се да кажат или направо в уговорения ден за трансфер се разбира.
Аз отидох направо на трансфера, платих 415лв. и се качих на 3 етаж. Ембриолога ме извика да ми каже, че са спрели да се развиват и няма да правим трансфер. Те са знаели поне от предния ден, че ембриончетата не са ок, но не ми се обадиха. После ходих 3 пъти до клиниката, за да си взема парите.
Моя съвет е предния ден да се обадиш, за да знаеш накъде вървят нещата.
Стискам палци да не е като при мен!

# 703
Здравейте,знаете ли до колко време става готов цитогенетичния анализ правен в клиниката.Казаха ни ориентировъчно 20 дни,но мина месец вече,а нямаме резултат.

# 704
  • София
20 РАБОТНИ ДНИ. Нашият стана за около 30 календарни дни.

Общи условия

Активация на акаунт