Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 64

• 102 775
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Моята пункция ми я направи д-р Тихомирова.Много мила лекарка и загрижена.Спокойно, аз не съм се притеснявала, а и анестезиолога беше един весел, за секунди заспах Simple Smile

# 586

Много идиотски коментар на Шефкетова, тя да не би на 20 да народи нейните Rolling Eyes
[/quote]

Ами на 41г съм,правя опити от 36 годишна.Ок ,късно съм се сетила,но преди нямах проблеми.След силен стрес всичко се промени и мъките започнаха.Сестрата беше мила ,но като дойде Шефкетова и направо ме депресира.Не разбрах защо не погледна нищо от това което бях правила до момента.За мен е важно да не пропускам толкова много цикли само за да ме наблюдавали и изследвали.....Бях чула,че Стаменов прилага една американска схема,която при мен би дала ефект и затова държах на него.На тръгване я попитах,а тя се изсмя и каза ,че той какво ли не измислял и нямала да го коментира.А дали като част от екипа е чула за нея,дали наистина я прилагат.....без отговор.

# 587
  • София
преди да си роди децата шефкетова имаше съвсем различно отношение.
сега е съвсем различна, или добре се е прикривала преди или след две деца е станала различна.
доста цинична е според мен.

# 588
Била си е. Така или иначе вече я няма в тази клиника.
Нали Цветков й поема пациентките? Той е много мил и съпртичастен.

# 589
Малее, тя наистина ако е така цинична, хич не се е връзвала с обстановката там Flushed
Момичета, вчера ми поставиха инжекциите в 5 следобяд, сега пак ли в този час да се бода? Нещо не разбрах сестрата много Simple Smile

# 590
  • София
желателно е да са по едно и също време, плюс минус час например.

# 591
Благодаря, Бамби Hug

# 592
  • Sofia
Здравейте, да питам момичетата, който са пили трисеквенс, веднага като свърши първата опаковка трябва да започна втора или да изчакам да дойде цикъла и от първия ден започвам втората опаковка.

# 593
  • гр.София
преди да си роди децата шефкетова имаше съвсем различно отношение.
сега е съвсем различна, или добре се е прикривала преди или след две деца е станала различна.
доста цинична е според мен.

Точно защото вече е майка не би трябвало да си позволява такова отношение, а да е по-чувствителна и съпричастна към проблемите на пациентките си, които се борят да станат майки...И аз бях при нея известно време и я намирах за студена и безразлична. Това беше преди първото й забременяване. Като излезе в майчинство ме прехвърлиха при д-р Цветков, който е коренно различен като отношение и за него само хубави неща мога да кажа

# 594
Д-р Цветков е невероятен, много го харесвам.

# 595
  • София
Шефкетова като е знаела,че ще напуска и си е показала рогцата..Непрофесионално отношение,което скапва пациента.Аз съм толкова щастлива,че забременя и се махна и така отидох при Перси.Иначе половин година ме тъпка с лекарства,а при Персенска на първия месец-бременност!

# 596
Е, хайде сега, все едно е самият дявол Шефкетова Rolling Eyes Изведнъж всички се оказаха супер недоволни от нея. Аз пък познавам поне 5 девойки, които забременяха при нея и я обожават. На мен ми е правила проследявания и манипулации и винаги сме се разбирали чудесно.

# 597
  • София
аз не съм недоволна от нея, дори напротив.
просто видях разликата в отношението.
основно сме си общували 2009-2013г, от тогава няма забележки, дори най-хубавата снимка от бременноста ми я направи тя и изглеждаше по-радостна от мен тогава.
преди година две само два пъти бях на преглед при нея и все едно беше друг човек.
но пък откри проблем, който стаменов не беше видял.

# 598
Шефкетова и с мен се държеше ужасно още преди да роди първото си дете.Беше  много груба в изказванията си.Щяхме един месец да следим овулация,на единия преглед се развика че много ми се бавела овулацията,само се влачим и и губя часовете.Много съм благодарна че ме преместиха при Цветков.Той е страхотен във всяко едно отношение.

# 599
Еба си, все едно за друг човек говорим...

Общи условия

Активация на акаунт