Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 64

• 102 755
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Аз пък бях на 20 октомври при нея на първичен и се разбрахме като ми дойде МЦ да си запиша час за цветна снимка - звъннах, казаха, че е до 31.10 и после е отпуска (а нямали график за ноември още), ама защо не уточниха, че няма да я има 2 месеца, а и тя  едва ли знае от вчера за тази специализация.

# 616
  • София
те хептен оредяха  Rolling Eyes
има една друга млада, дто седи все при стаменов, освен да я пускат и нея да почва да преглежда.

# 617
Ха изненада при мен.. 10-ти ден от МЦ..един фоликул 26 мм 😯 пуснахме хормони да видим да не би да сме изпуснали момента за пункция.. ако са високи ще направим едно инсе за да не изпускаме месеца...

# 618
  • София
Ехее сега остава да чакаме и за започване на стимулация по няколко месеца.

# 619
LH e 4.4mIU а естрадиола е 213,1pg какво мислите.. късно ли е вече за пункция?

# 620
  • София
не е късно, тъкмо навреме е, според хормоните

# 621
  • Sofia
Искам да ви попитам за мнение и съвети. Тъй като всички минаваме по този не лек път... Последно ми казаха, че няма да правим инвитро. В момента съм на инжекции за стимулация и после ще си правим опитите в къщи.

Въпросът ми е - не е ли много по- сигурно, че ще има бременност при инвитро, отколкото с опити в къщи? Така или иначе съм на стимулация...

Поясянвам - имам ЦС хубава е, спермограма хубава, ЛХ и ФСХ много ниски и за това съм на хормони. До сега твърдяха, че съм за инвитро и сега изведнъж ... Объркана съм малко.

Бих се радвала да споделите опит и мнение Simple Smile

# 622
  • София
ако всичко друго ви е наред наистина няма смисъл от инвитро.

# 623
  • София
Подкрепям бамба, и при ин витро пак няма сигурност

# 624
Обадиха ми се все пак от болницата-прехвърлят ме временно на др Персенска,докато се върне др Тихомирова.Честно казано нямам никакви наблюдения за нея..не знам какво да си мисля.Др Тихомирова най-добре ми знае цялата история,наблюдава ме от 1 година,би ми назначила най-адекватната стимулация,а сега съм някак си притеснена,защото баш в най-"кулминационния" момент(цялата продцедура по инвитрото) ще съм при непозната за мен докторка..

# 625
  • Sofia
Обадиха ми се все пак от болницата-прехвърлят ме временно на др Персенска,докато се върне др Тихомирова.Честно казано нямам никакви наблюдения за нея..не знам какво да си мисля.Др Тихомирова най-добре ми знае цялата история,наблюдава ме от 1 година,би ми назначила най-адекватната стимулация,а сега съм някак си притеснена,защото баш в най-"кулминационния" момент(цялата продцедура по инвитрото) ще съм при непозната за мен докторка..

Не се притеснявай, докторите са тясно свързани със случея на всеки един пациент. Повярвай д-р Тихомирова много подробно е обяснила всичко. Аз съм нейна пациентка, и ме прехвърлих също.. Не го мисли, не са недообмислени нещата, в това бъди сигурна! Simple Smile

# 626

Не се притеснявай, докторите са тясно свързани със случея на всеки един пациент. Повярвай д-р Тихомирова много подробно е обяснила всичко. Аз съм нейна пациентка, и ме прехвърлих също.. Не го мисли, не са недообмислени нещата, в това бъди сигурна! Simple Smile
Може пък да е за добро Simple Smile Времето ще покаже..Няма нищо случайно в живота Simple Smile

# 627
  • София
Момичета тези от вас които са правили имунологични изследвания в клиниката, резултатите само от регистратура ли се взимат или ги качват електронно и мога да ги видя в профила си?

# 628
  • София
Не се виждат он лайн

# 629
  • Перник
Момичета тези от вас които са правили имунологични изследвания в клиниката, резултатите само от регистратура ли се взимат или ги качват електронно и мога да ги видя в профила си?
С предварителна уговорка с имунолозите, са ми ги изпращали на мейл-а.

Общи условия

Активация на акаунт